- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
bak pericim simdi duygularini bir yana birakip oylece yazdiklarimi oku tamam mi canim ?
bak sen psikolojik olarak cok kotu durumdasin ama bak bugun gorustugun arkadasinla Allah sana sakin olmani, herseyde bir hayir oldugunu resmen gostermis.. ne kadar zordur canim biliyormsun kizin 3 aylik bebegini kaybetmesi..
ben ilk bebegimi kaybettigimde bir cok baska faktorun de patlamasiyla ve en onemlisi de ne biliomusun .. YALNIZLIK ve UZAKLIK in bana yasattigi duygusal cokuntuyle resmen bunalima girmistim.. ve bir cok arkadasimla ayni anda hamileydik.. Bunlar baska bir sehirdeydi ve ben ziyarete gittim.. bir baktim.. icimden gecirdim yani herkes cocuguyla devam ediyor bir ben kaybettim diye,, ve ne oldu biliyor musun., o kadar aci ki,, ertesi gunu bu kizlardan birinin o gece 5-6 aylik bebegini kaybettigini ogrendim.. ne kadar uzuldum anlatamam.. kendimi bile sucladim hatta,,
Ben sukrettim.. Rabbim atlatabilecegin en hafif sekilde atlattim sana sukurler olsun dedim.. Insanlar bunun acisini cok cekiyor.,. bu konulari konusmaltan hoslanmiyorum.. hatirlamak istemiyorum..
Sen belki istedigin zaman hamile kalmicaksin ama Rabbim sana insaallah hamile kaldiginda evladini bagislar, kucagina alirsin.. saglikla, hayirla buyutursun..
benim dualarim hep o yonde simdi.. Rabbim hayirla, saglikla kucagimiza aldirsin.. ona hayirli, bereketli, saglikli omurler versin.. guzelce buyutebilmeyi bize nasip etsin.. acisini gostermesin..
bak senin hic bir sagliksal problemin yok.. dr un demis olacak diye.. sen sabirli ol ve sukret canim.. zaten baska yapacak ne var ki?
Kızlar selam
off çok sıkılıorum ben bugün arkadaşımla görüştüm yemek yedik gezdik biraz o kızcağız 3 aylık bebeğini kaybetti karnında ben zaten 1 senedir bekliyorum diğer arkadaşlarımız aradı bu akşam buluşalım diye hemen kaçtım eve biri doğurmuş biri hamile tahmin edersiniz bende durmumu onlara açmak istemdiğim için evimdeyim
bu arada Gamzeden aldığım tariflerle hafiften bi kışa hazırlık yaptım
Sue Ztar Lovely cinsiyetleri öğrendiniz mi
Ztar a en so büyük ihtimal kız demişlerdi aman sağlıkla gelsinler yeter ki
Ferdayıda ne zamandır görmüyorum herkesin keyfi iyidir inşallah
aynen öyle canım o kızcağıza baktıkça binlerce şükrediyorum oda başklarına baktıkça şükediyor beterin beteri var elden bişey gelmez Rabbimin verdiklerinede vermediklerinede şükürler olsun yeterki verdiğini bana bağışlasın beklemeye razıyım
ama bu süreç zor kim olsa yıpranır sabır taşı bile olsa çatlar derler ya banada bu sınav zor Rabbim daha körüleriyle sınamasın inşallah geçen günlere göre daha iyiyim ben arkadaşlarımla tek tek görüşüp bebek sahibi olanlara gidip hasret gidermeyi çok seviyorum o kokuyu içime çekmeyi ama şimdi bu akşam gitsem yaşadıklarını unutup sen nenden düşünmüyorsun ne bekliyorsun ki yapsana neyiniz eksik oo ben senin yerinde olsam çoktan yapardım diceklerine eminim ve laf anlatmaya gücüm yok insanlar zannediyor ki keyfimden yok kimseye 1 senedir olmuyor diyemem burda dertleştiğim tek insanlarsınız Allahta razı olsun hepinizin temiz gönüllerine göre versin siz anlıyorsunuzu ama onlara anlatamıyorum dışarıdan mükemmel hayatım var sanıyorlar
Kızlar allah razı olsun hepiniz cvp yazmışsınız ama öyle yada böyle benim ne yanımda ne de karnımda yok bebeğim,önemli olan hamile kalabilmem değilki saglıklı bi evlat sahibi olabilmem,bazı kadınlar anlatıyo ben hamile kaldıgımda çocugun nerden cıktıgını bile bilmiyordum diyolar,sen cok kurcalıyosun diyenler var sanki ben isteyerek öğrendim başıma geldi mecburen öğrendim bütün bu detayları,keşke bende hiç öğrenmeseydim...neyse bu ara yalnızlık bastı bana umarım benide güzel günleri bekliyordur
Kızlar allah razı olsun hepiniz cvp yazmışsınız ama öyle yada böyle benim ne yanımda ne de karnımda yok bebeğim,önemli olan hamile kalabilmem değilki saglıklı bi evlat sahibi olabilmem,bazı kadınlar anlatıyo ben hamile kaldıgımda çocugun nerden cıktıgını bile bilmiyordum diyolar,sen cok kurcalıyosun diyenler var sanki ben isteyerek öğrendim başıma geldi mecburen öğrendim bütün bu detayları,keşke bende hiç öğrenmeseydim...neyse bu ara yalnızlık bastı bana umarım benide güzel günleri bekliyordur
Teyzeler bendekı degısıklık nedır bulun hadı
Teyzeler bendekı degısıklık nedır bulun hadı
selammm guzellerrrr ben geldm gripli ama çokk mutlu bi şeklde
Aaaa gamzem yalancı meme var hiç görmemeiştim omu değişiklik
hayırrrrrrrr baska bısıy
Hoşgeldin canımmmmmm
Tetanozu sadece sağlık ocaklarımı yapıyor biliyormusun?Sen nerde yaptıracaksın?
Canım saçlarınımı kısalttınız
Mahşallah her gün daha bir güzelleşiyor kısss bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?