Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen öyle canım o kızcağıza baktıkça binlerce şükrediyorum oda başklarına baktıkça şükediyor beterin beteri var elden bişey gelmez Rabbimin verdiklerinede vermediklerinede şükürler olsun yeterki verdiğini bana bağışlasın beklemeye razıyım
ama bu süreç zor kim olsa yıpranır sabır taşı bile olsa çatlar derler ya banada bu sınav zor Rabbim daha körüleriyle sınamasın inşallah geçen günlere göre daha iyiyim ben arkadaşlarımla tek tek görüşüp bebek sahibi olanlara gidip hasret gidermeyi çok seviyorum o kokuyu içime çekmeyi ama şimdi bu akşam gitsem yaşadıklarını unutup sen nenden düşünmüyorsun ne bekliyorsun ki yapsana neyiniz eksik oo ben senin yerinde olsam çoktan yapardım diceklerine eminim ve laf anlatmaya gücüm yok insanlar zannediyor ki keyfimden yok kimseye 1 senedir olmuyor diyemem burda dertleştiğim tek insanlarsınız Allahta razı olsun hepinizin temiz gönüllerine göre versin siz anlıyorsunuzu ama onlara anlatamıyorum dışarıdan mükemmel hayatım var sanıyorlar

canım seni gerçekten çokiyi anlıyorum ama hepsi geçicek bitanem buna inan rabbim tez zamanda sana evlatların en güzelini nasip edicek

valla canim ne diyim dogrudur.. beterin beteri var napalim.. Rabbim daha kotusuyle sinamasin dedigin gibi..

insanlari da anlamak zor.. benim de bir arkadasim var mesela.. kiz taaa ne zaman dedi yani cocuk dusundugunu.. ben sormustum hatta sadece dusunuyormusun yoksa fiiliyata doktunmu diye falan.. calisiyoruz demisti.. kiza daha hic ne oldu diye sormadim,, olsa kendisi soyler zaten.. insanlarin durumunu, psikolojisini, neler hissettigini biz bilemeyiz,. cok dikkatli olmak lazim ama dedigin gibi madem insanlar bunu dusunemiyor sen kendini uzak tutacaksin boyle ortamlardan..

hayirlisi tatlim benim.. yaklalstin sen hissediyorum..

Kızlar allah razı olsun hepiniz cvp yazmışsınız ama öyle yada böyle benim ne yanımda ne de karnımda yok bebeğim,önemli olan hamile kalabilmem değilki saglıklı bi evlat sahibi olabilmem,bazı kadınlar anlatıyo ben hamile kaldıgımda çocugun nerden cıktıgını bile bilmiyordum diyolar,sen cok kurcalıyosun diyenler var sanki ben isteyerek öğrendim başıma geldi mecburen öğrendim bütün bu detayları,keşke bende hiç öğrenmeseydim...neyse bu ara yalnızlık bastı bana umarım benide güzel günleri bekliyordur

Ah bu millete kulak tikamayi bi ogrenebilsek...

Canim sen kendini en iyi sen bilirsin.. Psikolojin normal su anda emin ol.. Sadece bu dusuncelere kendini birakma sana sadece zarari olur..

Allah yardimcin olsun hilalim..

herşey guzel olcak hilalim az kaldı gör bak
bu hamilelğnde herşey çok yolnda gdecek
çok inanıorm buna çokkk
ayrıca sen yalnz deglsn hepmz yanndayız cnm

Hepiniz iyiki varsınız arada böyle sıkıntı geliyor sizlerle paylaşıyorum.umut her zmn var ama korkularımda var bunlarla baş etmesinide öğrencem elbet belkide ben çok çocuk gibiydim rabbim benim olgunlaşmam için bunları verdi ,allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

Teyzeler bendekı degısıklık nedır bulun hadı

Eklentiler

• $Fotoðraf0236.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 20
Selam kızlar, doğu dün ve önceki gün çok iyiydi emip emip uyudu ama bugün resmen perişan etti beni.Sürekli emdi sürekli.Uyuyakaldı memede çektim yine ağladı sil baştan yine yarım saat emdi.Hiç uyumadı beni de uyutmadı yedirmedi su bile içemedim doğru düzgün.Şimdi tam uyudu derken yine ağlıyor eşimi gönderdim baksın diye. O da deli ya koridorun başından bağırmaya başladı doğu babacım ağlama diye, çocuğu hepten uyardı işte.Baksın banane yarın da ister işe gitsin ister gitmesin.

O kurcalamayı bana da dediler, çok doktora gidiyorsun üstünr düşüyorsun diye.Şimdi de diyorlar ki bebeğini çok götürme, ne kadar götürsen illa bişeyler çıkar diye.
Hilalim pıhtılaşmadan korkma iğneni ya da ilacını kullan tamamdır.Hatta bence coraspine foliğe başla bile

Hoşgeldin canımmmmmm
Tetanozu sadece sağlık ocaklarımı yapıyor biliyormusun?Sen nerde yaptıracaksın?

evt cnm aile hekimime gttgmde demşlerdi burda olcan die
başka neresi yapıo blmıorm ama orda çok rahat olablrz sanrm herkes orda oluo cunku...

Canım saçlarınımı kısalttınız

Mahşallah her gün daha bir güzelleşiyor kısss bu

evet dogru cvp burdaymıs sacları dokuluyo canım elıyle yolup agzına alıyo yutuyo kakası sac dolu dra soyledım kısalt dedı babası benım yanımda yapma dedı gıttı yattı nasıl olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…