Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yarın dişbuğgayına gtcem kızlar bi tandığa park gibi bi yerde yapıolar elm boş gtmek istemedm blmıorm adetleri de kaynvaldemle gtcz o eşofman takmı almş ben de triko şeker bi ceket aldm lcden gdecgmz bebşn de adı da rüzgar o da tombiş tatlı mı tatlı rüzgarlar toptan tatlı oluo sanrm

Kızlar kıpanın malları cok guzel bazıları bıraz kazık ama bızım burada guzel markalar sattıyolar ruzgarın kemeraltı fotosundakı yelegı kıpadan almıstım 35 tlye cok kalın ama kıbar keske ceketıde olsa aynı turden alsam

2012 de balıkların yılı olcak dediler yaşadıklarım ortada artık bakmıyorum hiç

bazı balıkların başladı ama hilalim ki daha 2012 geçmedi bu dogum tarhyle de ilgli size de gelcek sıra balıklar çok sıkntı çekti ama gerçekten bundan sonra gulcek yuzleri
az çok ilglenıorm ben de ondan boyle astrolog gibi konştm

Canım ben hiç diş buğdayına gitmedim adetleride pek bilmiyorum ama o hediye gayet uygun bence yeterli yani Güle güle giysin bebecik

Dün gittiğimde bende çok güzel yelekler gördüm kız için pembe kadife bir yelek vardı erkek içinde değişik mont gibi yelekler vardı çok kaliteli duruyordu e fiyatıda 30 tl ydi.

.....Duygum taksıden ınerken arka koltugun ustunde tavanda tutmak ıcın bıyer var ya kafası oraya surttu ama sert oldu bıraz aglamadı babası hemen aldı sustu ama benı gormenız lazımdı sokagın ortasında attım cantayı fılan zıplıyorum bı asagı bı yukarı kosuyorum cocugum gıttı dıye cıglık cıglıga kocam pesımde yok bısey dıye allahım korusun cok kotu oldum bugun aklıma geldıkce aglamak ıstıyorum

Canım ben hiç diş buğdayına gitmedim adetleride pek bilmiyorum ama o hediye gayet uygun bence yeterli yani Güle güle giysin bebecik
saol meganm içim rahat etti bak
kıyamamm bennn onuuu çok şükür bşey yokmş cnm Allah koruo meleklerimizi
oluo boyle şeyler işte Allah'a emanet hepsi

Dün gittiğimde bende çok güzel yelekler gördüm kız için pembe kadife bir yelek vardı erkek içinde değişik mont gibi yelekler vardı çok kaliteli duruyordu e fiyatıda 30 tl ydi.

valla canım ılk 40 gun 2 takım alt ust pıjama takımı 3-5 cıtcıtlı yeter buyudukce bak bence bızımkılerın cogu kaldı oylece ıste c&a yı cok sevıyorum ben organık kıyafetlerı bebekler ıcın coraplar fılan lcwden 2 mont almıstım ben suan onları gıyıyo ama pofuduk montlardan ıstıyorum bıtanede

Canım kıyamam yaaa çok şükür birşey olmamış annesi bebeişleri Allah koruyor

uzundur ilk kez bu saate kadar durdum
durmuşum yani
yine netten alışverişe verdim kendimi
ıvır zıvır bakayım derken 100tlyi geçti yine
kışlık alışverişini de yapınca 100tlden fazla da o tutuacak
60tl civarı da mont fiyatları
ve oğlum günde en az 8-9 bez kirletiyor
battık biz battık

kızlar kipanın ürünleri güzel
ama çok da ucuz değil bilginize
zıbınları alıyorum ben onların tanesi 5tl civarı oluyor onlar iyi
diğer ürünleri biçok mağazayla aynı hatta bazen pahalı bile
H&M, C&A oralarda çok güzel şeyler var
ince tirko kazaklara bakıyorum ben de, çok kalın bişey almıcam kipada yoktu öyle şeyler
montlar da ilgimi çekmedi var mıydı bilemedim
3-6 ay zıbınları tamam da 6-9 ay alıcam bidahaki gidişimde
ben zıbınları hep kipa ve mothercareden alıyorum
mothercare çok kaliteli ama fazla pahalı,40-45tl civarı 5li paketleri

bez almaktan içimiz dışımıza çıktı hee
bol bol bez stoklayın bence ucuz bulursanız
gamze sen hangisinden kullanıyosun şimdi?
prima aktif bebek mi?

Uyutmamak ıcın 40 takla attım valla ama hep sızdı kolumda ben aglarım ruzgar aglıyo ama ses yok sadece yas akıyo gozunden elımı tutmus gozumun ıcıne bakıyo allahım delırıyorum dedım o an evladıma mı yanayım kendı elımle ona bı zarar vermıs oldugum dusuncesıne mı of berbat bıseydı rabbım kımseyı evladıyla sınamasın kımseye yasatmasın

kuzum bizimki gibi düşünme sen
bizimkiler yaz bebesiydi, çıtçıtlıyla durdurduk
bence yetmez valla
bizde 10a yakın zıbın vardı, yazın sık sık değişmemize ve yıkamamıza rağmen yetişmeyebiliyordu
kışın daha az yıkanır çamaşır

Ama sık sık çamaşır yıkanmaz çabuk kirlenir diye ben daha fazla alırım sanırım.
Hani en azından 10 alt 10 üst 10 çıtlıtlı atlet yani 10 ar tane alırım diye düşünmüştüm sıksık yıkanır çabucak eskir diye düşündüm.

Duygum valla bende umutla bekliyorum o güzel günleri hani ben geçen hafta cumartesi nikahtaydım ya,pazarda bi arkadaşın baby showerı vardı ama nasıl abartmışlar,kocası kadına süpriz yapıyo 5 yıldızlı otelin balo salonunda bende yok gelemem döncem dedim zaten yakında değildik heralde kocası telindeki herkesi arıyo,bu halde bide ona mı gitcektim,diş bugdayında neler olur bilmem artık

10 zıbın iyi bence
ama 10 alt üst fazla
onlardan maksimum5er tane al
ayrıca hep 0-3 ay almayın, yenidoğan da alın bence bikaç parça
biz ilk bir ay hep yenidoğan giydik
3 aylıkların içinde kayboluyordu çünkü 3270 doğdu standartlara uygundu ama
bir de kipanın zıbınların kalıpları genelde büyük haberin olsun
ben kipanın yenidoğan zıbınları 2 ay giydirdim (hepsi aynı olmayabilir)

deli gibi kıyafet almıştım
gardolabımız doldu taştı resmen
hepsini de giydirdim hiçbişey kalmadı içimde
birer ikişer kez giydi çoğunu ama hepsini giydi valla
değişik değişik giydirdim

evet bazı urunlerı kazık kıpanın buna katılıyorum bız 4+ aktıf bebek kullanıyoruz ama ucuz bulursan huggııes golda kullanırım sevdık onuda benım oglanın zıbınları 6-9 ay suan

soyleyn o zaman huggies mi prima mı ? kimisi huggies dıo
başlıcam ferdam ya
bak ben once wın alarak başladm modem ve kablo kabusundan kurtulcam
Allah nasip ederse annemler taşıncak bayramdan sonra
ona cam odadaki masayı vernce
o odayı çalşma odası yapcam
bu arada oda boşalır kasım gibi bebş cicilerne başlarm
bakım makın ürünlerini de alrm ocak gibi de
odasını yaparz nasipse
boyle yani bu ilşleri yavaş yavaş tamamlıcam ocaga kadar kafamdaki plan bu şu anda
bezini falan da oda boşalnca alıp koycam stok stok
çamaşır deterjanları da a 101e falan uygun gelıo tansaşa da
onları da alıp koyayım dıorm bi kaç bi kaç ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…