2012 de balıkların yılı olcak dediler yaşadıklarım ortada artık bakmıyorum hiç
2012 de balıkların yılı olcak dediler yaşadıklarım ortada artık bakmıyorum hiç
yarın dişbuğgayına gtcem kızlar bi tandığa park gibi bi yerde yapıolar elm boş gtmek istemedm blmıorm adetleri de kaynvaldemle gtcz o eşofman takmı almş ben de triko şeker bi ceket aldm lcden gdecgmz bebşn de adı da rüzgar o da tombiş tatlı mı tatlırüzgarlar toptan tatlı oluo sanrm
Kızlar kıpanın malları cok guzel bazıları bıraz kazık ama bızım burada guzel markalar sattıyolar ruzgarın kemeraltı fotosundakı yelegı kıpadan almıstım 35 tlye cok kalın ama kıbar keske ceketıde olsa aynı turden alsam
saol meganm içim rahat etti bakCanım ben hiç diş buğdayına gitmedim adetleride pek bilmiyorum ama o hediye gayet uygun bence yeterli yaniGüle güle giysin bebecik
kıyamamm bennn onuuu çok şükür bşey yokmş cnm Allah koruo meleklerimizi.....Duygum taksıden ınerken arka koltugun ustunde tavanda tutmak ıcın bıyer var ya kafası oraya surttu ama sert oldu bıraz aglamadı babası hemen aldı sustu ama benı gormenız lazımdı sokagın ortasında attım cantayı fılan zıplıyorum bı asagı bı yukarı kosuyorum cocugum gıttı dıye cıglık cıglıga kocam pesımde yok bısey dıye allahım korusun cok kotu oldum bugun aklıma geldıkce aglamak ıstıyorum
Dün gittiğimde bende çok güzel yelekler gördüm kız için pembe kadife bir yelek vardı erkek içinde değişik mont gibi yelekler vardı çok kaliteli duruyordu e fiyatıda 30 tl ydi.
.....Duygum taksıden ınerken arka koltugun ustunde tavanda tutmak ıcın bıyer var ya kafası oraya surttu ama sert oldu bıraz aglamadı babası hemen aldı sustu ama benı gormenız lazımdı sokagın ortasında attım cantayı fılan zıplıyorum bı asagı bı yukarı kosuyorum cocugum gıttı dıye cıglık cıglıga kocam pesımde yok bısey dıye allahım korusun cok kotu oldum bugun aklıma geldıkce aglamak ıstıyorum
saol meganm içim rahat etti bak
kıyamamm bennn onuuu çok şükür bşey yokmş cnm Allah koruo meleklerimizi
oluo boyle şeyler işte Allah'a emanet hepsi
valla canım ılk 40 gun 2 takım alt ust pıjama takımı 3-5 cıtcıtlı yeter buyudukce bak bence bızımkılerın cogu kaldı oylece ıste c&a yı cok sevıyorum ben organık kıyafetlerı bebekler ıcın coraplar fılan lcwden 2 mont almıstım ben suan onları gıyıyo ama pofuduk montlardan ıstıyorum bıtanede
valla canım ılk 40 gun 2 takım alt ust pıjama takımı 3-5 cıtcıtlı yeter buyudukce bak bence bızımkılerın cogu kaldı oylece ıste c&a yı cok sevıyorum ben organık kıyafetlerı bebekler ıcın coraplar fılan lcwden 2 mont almıstım ben suan onları gıyıyo ama pofuduk montlardan ıstıyorum bıtanede
Ama sık sık çamaşır yıkanmaz çabuk kirlenir diye ben daha fazla alırım sanırım.
Hani en azından 10 alt 10 üst 10 çıtlıtlı atlet yani 10 ar tane alırım diye düşünmüştüm sıksık yıkanır çabucak eskir diye düşündüm.
uzundur ilk kez bu saate kadar durdum
durmuşum yani
yine netten alışverişe verdim kendimi
ıvır zıvır bakayım derken 100tlyi geçti yine
kışlık alışverişini de yapınca 100tlden fazla da o tutuacak
60tl civarı da mont fiyatları
ve oğlum günde en az 8-9 bez kirletiyor
battık biz battık
kızlar kipanın ürünleri güzel
ama çok da ucuz değil bilginize
zıbınları alıyorum ben onların tanesi 5tl civarı oluyor onlar iyi
diğer ürünleri biçok mağazayla aynı hatta bazen pahalı bile
H&M, C&A oralarda çok güzel şeyler var
ince tirko kazaklara bakıyorum ben de, çok kalın bişey almıcam kipada yoktu öyle şeyler
montlar da ilgimi çekmedi var mıydı bilemedim
3-6 ay zıbınları tamam da 6-9 ay alıcam bidahaki gidişimde
ben zıbınları hep kipa ve mothercareden alıyorum
mothercare çok kaliteli ama fazla pahalı,40-45tl civarı 5li paketleri
bez almaktan içimiz dışımıza çıktı hee
bol bol bez stoklayın bence ucuz bulursanız
gamze sen hangisinden kullanıyosun şimdi?
prima aktif bebek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?