Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım güzel anne hoşgeldin

Bende 10 ar takım uygun olur diye düşündüm birde ilk bebeiş olunca insanın hevesi kalıyor herşey alamk istiyor.

abartmş gerçekten
ii yapmşsn gtmemşsn
gösteriş budalalıgını sevmem ben de
biz de yapcz arkdasa evde yapcz boyle kurabiye murabiye yapıorz renkli sepet hazrlıorz evi susluorz çok sıcak cici oluo bi arkdasa yapmştık gecen yıl ...
Allah hepmze o guzel gunleri nasip etcek hilalim az kaldı bak görr

evet bazı urunlerı kazık kıpanın buna katılıyorum bız 4+ aktıf bebek kullanıyoruz ama ucuz bulursan huggııes golda kullanırım sevdık onuda benım oglanın zıbınları 6-9 ay suan
ancak oluyodur rüzgara 6-9lar maşallah
ben de huggies prima dönüşümlü kullanıyorum
perşembe sünnet olacakya 4+ canbebe aldım
günde 20-30 bez değiştirecez o zaman, pişik olma ihtimali yok nasılsa o kadar kısa sürede
kalitesi beklediğimden çok daha iyi çıktı şaşırdım

ben ikisini dönüşümlü kullanıyorum
hangisini uygun bulursan ondan al bence ikisi de güzel
artıları eksileri var
prima premium care kakayı da çişi de güzel emiyor taşırmıyor ama kokusu berbat bir de pahalı
prima aktif bebek sıvıyı güzel emiyor ama kakayı taşırıyor
huggiesin de sırtında bant olduğundan kakayı taşırmıyor ama sıvıyı iyi emmiyor
en ucuz bulduğum premium care 23 civarı, aktif bebek mega paket 24, dev ekonomi paketi 33, huggies de birkere 15 tlye düştü burda bir markette ama güncel fiyatta en ucuz 20. bu fiyatlardan ucuza bulursan kaçırma bence
alışverişe de bence de başla yavaş yavaş
hem o zaman bütçeyi de sarsmıyor
deterjan olarak hacışakir granül ve dalin sıvı iyi
granül lekeleri çok güzel çıkardı bende

Canım güzel anne hoşgeldin
hoşbuldum canım sağol

Tamam ferdam tavsiyeler aklımda

bi de bebiş olnca gidip almak zor olur fazla olsn da az olmasn dimi ama

Bencede abartmış hilalim yani o masrafı başka bir ihtiyacı için kullanabilirdi.

süperr tavsyelerrr teşekkürlerr ferdamm

Günde 20- 30 bezmiiii o kadar gidiyormu korktum valla

Kızlar ferda haklı bebek bezını ucuz bulunca alın ama tek numara sabıt olmayın her ındırımde 4e kadar olanları bı numara buyuk alın ama ılk ay ıcın 1 numara bız 4 paket harcadık

Günde 20- 30 bezmiiii o kadar gidiyormu korktum valla
yok yok
sünnet zamanından bahsediyorum canım
sünnet olunca bezi çok sık değişmek gerekiyor da
ama normal zamanda da bizim günlük 10 bez gidiyor
oğlum 5er dk arayla 3kez kaka yapabilme potansiyeline sahip

Kızlar ferda haklı bebek bezını ucuz bulunca alın ama tek numara sabıt olmayın her ındırımde 4e kadar olanları bı numara buyuk alın ama ılk ay ıcın 1 numara bız 4 paket harcadık

1 numara 2 paket kullanıp 2ye geçtim ben
çişi sızdırmıştı hep
2 numara en az 3 paket gider
1 numara da en az 2 paket
3 numara da 2 paket civarı
en çok 4 kullanılacak

yok canım öyle düşünmeyin çıkar alırsınız elbette
ama eskisi gibi ağzınızı ayıra ayıra gezemiyorsunuz

Ne güzel demişsin ferdamm ben aynen öyle geziyorum
Tek başıma alışverişe çıkıp saatlerce mağazalarda kaybolmaya bayılıyorum hamilelikte bolbol gezeyim barii

neyse kızlar size doyum olmaz
gidip oğlumu emzireyim de ben de zıbarayım
sabahın köründe diker yine beni ayağa
iyi geceler hepinize

Slm kızlar nasılsiniz hepinizi cok özlüyorum ama takipteyim hepinize ve o dünyalar tatlısı meleklerinize maşallah fotoları bazen yakalıyorum yerim ben o kuzuların hepsini bende değişik bı durum yok aşılama son şansımı hala kullanmadım gecen ay tatile gittim bu ayda olmaz bayrama denk gelecek napalım nasip zaten buna vaktim yok babam rahatsız dua edin hayat beni cok yordu bazen cok güçsüz hissediyorum kendimi cocuk olayına takilmiycam diyorum hatta takilmadigimi düşünürken dün yığıldım resmen bı anda çöktüm bı yakınım dogum yaptı ziyaretine gittim maşallah gözüm yok Rabbim annesine babasına bağışlasin ama gece oldu boğazım düğüm düğüm hersey üstüme geldi esime çattım falan baktım olmuyo sarıldım bağıra bağıra saatlerce ağladım sebebimize tabi sebebe belli artık en ufak damla bardağı hemen taşınıyor sinirlerim oldukça bozuk tüp bebek yaptıralım dedim esime Ankara'da nereye gitsem bı fikriniz varmı tabi anca Ocak falan olur sanırım babam iyileşir ins bian önce bende böle iç açıcı hiç bişeyim yok yazincada böle dertlerim var iste anca ama sizi cok özledim yazmak istedim hepinizi cok seviyorum bol bol güzel seyler yazın fotolar koyün ben takipteyim siz benim en büyük moral kaynağımsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…