Slm kızlar nasılsiniz hepinizi cok özlüyorum ama takipteyim hepinize ve o dünyalar tatlısı meleklerinize maşallah fotoları bazen yakalıyorum yerim ben o kuzuların hepsini bende değişik bı durum yok aşılama son şansımı hala kullanmadım gecen ay tatile gittim bu ayda olmaz bayrama denk gelecek napalım nasip zaten buna vaktim yok babam rahatsız dua edin hayat beni cok yordu bazen cok güçsüz hissediyorum kendimi cocuk olayına takilmiycam diyorum hatta takilmadigimi düşünürken dün yığıldım resmen bı anda çöktüm bı yakınım dogum yaptı ziyaretine gittim maşallah gözüm yok Rabbim annesine babasına bağışlasin ama gece oldu boğazım düğüm düğüm hersey üstüme geldi esime çattım falan baktım olmuyo sarıldım bağıra bağıra saatlerce ağladım sebebimize tabi sebebe belli artık en ufak damla bardağı hemen taşınıyor sinirlerim oldukça bozuk tüp bebek yaptıralım dedim esime Ankara'da nereye gitsem bı fikriniz varmı tabi anca Ocak falan olur sanırım babam iyileşir ins bian önce bende böle iç açıcı hiç bişeyim yok yazincada böle dertlerim var iste anca ama sizi cok özledim yazmak istedim hepinizi cok seviyorum bol bol güzel seyler yazın fotolar koyün ben takipteyim siz benim en büyük moral kaynağımsiniz
Canımmm babana geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Slm kızlar nasılsiniz hepinizi cok özlüyorum ama takipteyim hepinize ve o dünyalar tatlısı meleklerinize maşallah fotoları bazen yakalıyorum yerim ben o kuzuların hepsini bende değişik bı durum yok aşılama son şansımı hala kullanmadım gecen ay tatile gittim bu ayda olmaz bayrama denk gelecek napalım nasip zaten buna vaktim yok babam rahatsız dua edin hayat beni cok yordu bazen cok güçsüz hissediyorum kendimi cocuk olayına takilmiycam diyorum hatta takilmadigimi düşünürken dün yığıldım resmen bı anda çöktüm bı yakınım dogum yaptı ziyaretine gittim maşallah gözüm yok Rabbim annesine babasına bağışlasin ama gece oldu boğazım düğüm düğüm hersey üstüme geldi esime çattım falan baktım olmuyo sarıldım bağıra bağıra saatlerce ağladım sebebimize tabi sebebe belli artık en ufak damla bardağı hemen taşınıyor sinirlerim oldukça bozuk tüp bebek yaptıralım dedim esime Ankara'da nereye gitsem bı fikriniz varmı tabi anca Ocak falan olur sanırım babam iyileşir ins bian önce bende böle iç açıcı hiç bişeyim yok yazincada böle dertlerim var iste anca ama sizi cok özledim yazmak istedim hepinizi cok seviyorum bol bol güzel seyler yazın fotolar koyün ben takipteyim siz benim en büyük moral kaynağımsiniz
dedkleriniz yazdm gamze ve ferda yani kaydettm pcye unutmaym die saolunn
arada dvm edn tiyolara aklnza geldkçe
gerçkten az blıorm bu konuları
o kadar yok analiz yok varikosel yognlşmşm ki
bunları sizden yavaş yavaş ogrencem artık
bi de en guzel ogreten şey tecrube insana ....
Böyle löp diye sohbete dalıyorum ama, eşinizde varikoselmi vardı? Ameliyat olmuşmuydu, birde ilk gebeliğinizmi? :)
Bu arada herkese iyi geceler, sohbetiniz çok güzel, bizde faydalanıyoruz
Böyle löp diye sohbete dalıyorum ama, eşinizde varikoselmi vardı? Ameliyat olmuşmuydu, birde ilk gebeliğinizmi? :)
Bu arada herkese iyi geceler, sohbetiniz çok güzel, bizde faydalanıyoruz
Canım hoşgeldin.Benim varikosel hakkında fazla bilgim yok ama bir tanıdık vardı 40 yaşına yakındı onun eşi yıllarca tedavi olmaya yanaşmamış sonradan varikosel olduğu çıktı ameliyat olmuştu ve hemen hamile kaldı.
mrb cnm hoşgeldn ayrıca sohbetmze
cnm evt eşimde orta düzey varikosel var iknci derece işte bazı drlar haff dıo bazıları orta
çok dr gezdk cnm biz beş altı tane
bi kısmı ol dedi ameliyat bi kısmı hayır olma çok etki etmez dedi
biraz araştrma biraz sezilermze guvenerek olmadık ameliyat biz
drek tüp bebek merkzne gttk
bi sene olmştı bebiş isteyeli
çok şükür ilk denemede tuttu
kısaca bu bnm hikayem cnm
bu ara bi sene içinde bi sürü kür mür de denedm tabi elmzden geleni yaptık
nasipte tüple tutması varmş oyle oldu cnm şükürler olsn ki ...
Hoşbuldum teşekkür ederim :) Hımm, benim eşimde 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştuda o yüzden sordum. Bende bu ay yaşadım bu güzel duyguyu, inşallah böylede devam eder :)
Duygucum bız yazmasakta sorun bence mısal sunu soylıyeyım hastane cıkısını 10lu set almayın sakın 5Lı yeter sızınkıler bahar bebesı olacak penye battanıye alın sızlerde alt acma mınderı gereksız anne cantasıda oyle bı sırt cantası alın tamamdır
Takvimini görmemişim doğru hamilesin Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına lamyı nasip etsin.
yorgana ne dıosn gamzem bnm arkdas pamuk yorgan diktirdi bi tane
altına koydu bebşn yatagna
alttan iice sıcak olsn die
annemde var oyle bi yorgan
bi de uyku seti alrmıym blmıorm nevresm diktrcem kesn de ...
Hoşbuldum
Ne güzel Rabbim sağlıcakla doğduğu günleride göstersin inşallah hepinizin :)
Biz kür falan uygulamamıştık. Sanırım ameliyatın etkisi olmuş. Tabi herşey önce Allah'tan. Şükürler olsun bu günleri gösterdi, ALLahım isteyen bütün kullarına nasip etsin inşallah.
Amiin inşallah, cümlemizin :)
Sizin bebişlerin cinsiyetleri belli oldumu?
yorgana ne dıosn gamzem bnm arkdas pamuk yorgan diktirdi bi tane
altına koydu bebşn yatagna
alttan iice sıcak olsn die
annemde var oyle bi yorgan
bi de uyku seti alrmıym blmıorm nevresm diktrcem kesn de ...
Duygucum bız yazmasakta sorun bence mısal sunu soylıyeyım hastane cıkısını 10lu set almayın sakın 5Lı yeter sızınkıler bahar bebesı olacak penye battanıye alın sızlerde alt acma mınderı gereksız anne cantasıda oyle bı sırt cantası alın tamamdır
bnm azcık karışk cnmşöyle ki
çin rus kız çıkıo bnm de içime oyle dogyo
dr büyük ihtmal kız dedi
ikili testteki serbest betaya gore erkek çıkıo
bi ay sonra dr kontrolm var sanrm o zaman iice netleşir....
ozimmmmmmmm canımmmmmmmm bnmmmmm Allah şifa versnn babacıgına neyi var cnmm
blıorm cnm zorr gunlerr zorrrr bi de gelnce üstüste gelıo herşey ama gun gelcek ii şeyler olcak üstüste Rabbim büyükkk
seni sevıormm cnmm arkdasm duacınm geçecek bu gunlerr
Canımmm babana geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Tüp bebeiş için ankarada yanlış hatırlamıyorsam maya tüp bebek merkezini iyi diyorlar.
İnşallah Allah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip edecek sen hep bana diyordunya sabret ben inanıyorum şimdi ben diyorum Allah senin o güzel gönlündekini sana nasip edecek
Amiin inşallah, cümlemizin :)
Sizin bebişlerin cinsiyetleri belli oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?