Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tamam cnmm çok dogru haklısn bi tane yeter evt...

iilşecek cnm erken teşhis çok çok onemli sen kalbini ferah tut
bebşnz de gelcek az kaldı allahın izinlye
tüp deneyn bence de
şansı çok daha fazla arttrıo tüp
seni çok çok ii anlıorm ozim bu gunlern geçecegni de blıorm Rabbim büyükk Sabır bitanem sabır ....
kuzum gelecek hafta bı dra gıt ogren kesın bellı olur bence serbest sewdammda tutmamıstı topıcde
bana da tutmucak gibi gelıo gamzem
dr çok inceledi sonra kız dedi anlıolar gibi gelıo tmm yanılıolar da
ofluda da ozlemde de tutmamş bhcg....

Canım yol arkadaşım can yoldaşımsın sen benim iyi günümde kötü günümde hep yanımda olansın seni asla unutamam hep aklımdasın dularımdasın.Allah babana acil şifalar versin.Ne denli zor olduğunu biliyorum ama çok şükür ileri evre değilmiş Allah inşllah şifasını verecek ve torunlarını sevecek oynayacak.Ben seni çok seviyorum biliyorsun Allah o güzel gönlüne göre versin inşallah.

Benim önümüzdeki hafta belli olcak ama günü belli değil hafta ortası dr. nöbetçi olduğu gün olursa iş çıkışı gidicez eşimle ama nöbetçi olmazsa cumartesiye kalıcak.

Hımm iyi bakalım, hayırlısı olsun, sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah en önemlisi...
Ben gidiyorum uyumaya, size iyi sohbetler iyi geceler arkadaşlar

valla ben hulya sen ztar megan 3 erkek 1 kız beklıyorum

benmde 38lı bısıydı galıba dra soyledım 11. Haftada erkek dıye kızdı bana ne alakası var benden ıyı mı bılıyon dedı demekkı bılıyomusum

Gamzem beni erkekmi tahmin ediyorsun kız kimin bebeişini tahmin ediyorsun?
Ben hissedemiyorum kızmı erkekmi anneler hiseder diyorlar ama ben çok karışığım

Arka arkaya bısuru gebıs oldu ya sımdı kızınız olursa dert etmeyın ruzgarın hareme alırız mutlaka

Sende benim icin ölesin canim geçecek ins biliyorum ins babamda uyi olucak uykusu bıraktım sizi nede güzel bebislerin kaynaşıyordunuz ben girdim kusura bakmayın teşekkür ederim icim açıldı siE yazinca rahatladım iyi geceler sanada minik kuzumada

Saol duygum ins gecicekrabbimin izniyle tüp esim istemiyor hemen ama ikna olucak gibi bide ben aysunun gittiği merkezi düşünüyorum ama soğudum biliyorum heryere olmayabilir bı risk var âm on yargı oluştu iste bakalım araştırmak lazım saol CANIM sanada iyi geceler miniginedeopuldunuz

Hımm iyi bakalım, hayırlısı olsun, sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah en önemlisi...
Ben gidiyorum uyumaya, size iyi sohbetler iyi geceler arkadaşlar

kme ne hissedıon anlamadm
hülyaya ne hissedıosn mesela?

Kızlar zıraat bankası sınav acmıs personel alcakmıs crs aksamı gordum prs parayı yatırdım sıteye gırdım dıplomanın tarıhlerını ıstıyo dıplomam annemlerde okul aradım vermıyolar ben ızmırdeyım okul aydında zar zor faks cektık tlfonda yalvar yakar aldım bu sefer sıte acılmıyo neyse cuma sabahı kocam ıs gorusmesıne gıtcek sabah 7de tlfondan gırdım sıte acıldı tesaduf basvurumu yaptım prs gunu geceye kadar ınt cafeye gıttıgım halde olmayan sey tlfondan oldu rabbım oglumun sansına su sınavda yardım etsın bana 24 kasımda sınav bana dua edın

Canım ne kusuru her zaman bekleriz asıl sen kusurumuza bakma kendi heyecanımıza düşmüş sizleri unuttuk sanma sakın inan hep aklımdasın diğer kızlarda öyle hepimiz aynı yolardan geçtiğimiz için unutmamız imkansız inşlaah şuan yarım olan sevincimiz sizleride aramızda gördüğümüzde tamamlanıcak.İnşlalah rabbim açılan elleri geri çevirmeyecek

canlar kendme bu jileyi aldm çok severek
jile tutturuodm bulnca sevndm e fena da durmadı
sanrm sevmli tombiş bi hamiş olacagm ben göbş iice çıknca

Canım işemi girmeyi düşünüyorsun bebeişini kime bırakıcaksın çok minik daha
inşallah hayırlısı olsun inşlalah kazanırsın

ya sinir etti beni bosver hic anlamiolar..

her defasinda cocuk gibi karsima alip bak canim, bak evladim,, soyle hissediyorum,, boyle hissediyorumm bilmem ne kendimi anlatmaktan gina geldi.. bu sefer hic konusmucam naparsa yapsin.. boyle de daha sinir olur ya banane ya.. bide sessizligimden ders alsinn bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…