kuzum benımkı suan park yatakta yatıyo ıcınde yarıortapedık yatagı var uyku setı fılan kullanmıyorum paketleyıp kaldırdım carsaf serıyorum ustune pelus battanıye ama benımkı onu bıle ıstemıyo bence 1 tk al uyku setı carsaf al yada dıktır tamamdır
iilşecek cnm erken teşhis çok çok onemli sen kalbini ferah tutCanlarım benim teşekkür ederim uyku varsınız herseyi biliyorum Rabb'ime sığındım biliyorum vakti gelmeden Rabbim il demeden olmicak ama bunu yüreğim anlamiyoki ki siz beni benden iyi anluyosunuz napalım bekliycez dualarınızın benimle olduğunu bilmem beni cok rahatlatıyor Allah razı olsun babam malesefki o illet hastalığa sahip ilaç alıyor ins iyileşecek evremiz ileri değil cok sukur inanıyorum ins eski saglıgına kavuşacak ve torunlarını sevicek sürekli hastaneye gidip geliyorum oyuzden bu ara hiç müsait değilim tedavi icin zaten esim ve doktorum haarız kimse tedavi olduğumuzuda bilmiyor şimdi bide ben uzemem onları tabi hissediyorlar bı sorun olduğunu istediğimi ama bikere düşük olduğu icin oluyo diye düşünüyorlar sanırım öle iste Allah sizden razı olsun kuzularını size bağışlasin dualarınızda beni unutmayın ins güzel günler gelir bugünlerin ardından Rabbim beterinden korusun
bana da tutmucak gibi gelıo gamzemkuzum gelecek hafta bı dra gıt ogren kesın bellı olur bence serbest sewdammda tutmamıstı topıcde
Canlarım benim teşekkür ederim uyku varsınız herseyi biliyorum Rabb'ime sığındım biliyorum vakti gelmeden Rabbim il demeden olmicak ama bunu yüreğim anlamiyoki ki siz beni benden iyi anluyosunuz napalım bekliycez dualarınızın benimle olduğunu bilmem beni cok rahatlatıyor Allah razı olsun babam malesefki o illet hastalığa sahip ilaç alıyor ins iyileşecek evremiz ileri değil cok sukur inanıyorum ins eski saglıgına kavuşacak ve torunlarını sevicek sürekli hastaneye gidip geliyorum oyuzden bu ara hiç müsait değilim tedavi icin zaten esim ve doktorum haarız kimse tedavi olduğumuzuda bilmiyor şimdi bide ben uzemem onları tabi hissediyorlar bı sorun olduğunu istediğimi ama bikere düşük olduğu icin oluyo diye düşünüyorlar sanırım öle iste Allah sizden razı olsun kuzularını size bağışlasin dualarınızda beni unutmayın ins güzel günler gelir bugünlerin ardından Rabbim beterinden korusun
bnm azcık karışk cnmşöyle ki
çin rus kız çıkıo bnm de içime oyle dogyo
dr büyük ihtmal kız dedi
ikili testteki serbest betaya gore erkek çıkıo
bi ay sonra dr kontrolm var sanrm o zaman iice netleşir....
Benim önümüzdeki hafta belli olcak ama günü belli değil hafta ortası dr. nöbetçi olduğu gün olursa iş çıkışı gidicez eşimle ama nöbetçi olmazsa cumartesiye kalıcak.
Hımm iyi bakalım, hayırlısı olsun, sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah en önemlisi...
Ben gidiyorum uyumaya, size iyi sohbetler iyi geceler arkadaşlar
Hımm iyi bakalım, hayırlısı olsun, sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah en önemlisi...
iilşecek cnm erken teşhis çok çok onemli sen kalbini ferah tut
bebşnz de gelcek az kaldı allahın izinlye
tüp deneyn bence de
şansı çok daha fazla arttrıo tüp
seni çok çok ii anlıorm ozim bu gunlern geçecegni de blıorm Rabbim büyükk Sabır bitanem sabır ....
bana da tutmucak gibi gelıo gamzem
dr çok inceledi sonra kız dedi anlıolar gibi gelıo tmm yanılıolar da
ofluda da ozlemde de tutmamş bhcg....
valla ben hulya sen ztar megan 3 erkek 1 kız beklıyorum
benmde 38lı bısıydı galıba dra soyledım 11. Haftada erkek dıye kızdı bana ne alakası var benden ıyı mı bılıyon dedı demekkı bılıyomusum
Sende benim icin ölesin canim geçecek ins biliyorum ins babamda uyi olucak uykusu bıraktım sizi nede güzel bebislerin kaynaşıyordunuz ben girdim kusura bakmayın teşekkür ederim icim açıldı siE yazinca rahatladım iyi geceler sanada minik kuzumadaCanım yol arkadaşım can yoldaşımsın sen benim iyi günümde kötü günümde hep yanımda olansın seni asla unutamam hep aklımdasın dularımdasın.Allah babana acil şifalar versin.Ne denli zor olduğunu biliyorum ama çok şükür ileri evre değilmiş Allah inşllah şifasını verecek ve torunlarını sevecek oynayacak.Ben seni çok seviyorum biliyorsun Allah o güzel gönlüne göre versin inşallah.
iilşecek cnm erken teşhis çok çok onemli sen kalbini ferah tut
bebşnz de gelcek az kaldı allahın izinlye
tüp deneyn bence de
şansı çok daha fazla arttrıo tüp
seni çok çok ii anlıorm ozim bu gunlern geçecegni de blıorm Rabbim büyükk Sabır bitanem sabır ....
bana da tutmucak gibi gelıo gamzem
dr çok inceledi sonra kız dedi anlıolar gibi gelıo tmm yanılıolar da
ofluda da ozlemde de tutmamş bhcg....
valla ben hulya sen ztar megan 3 erkek 1 kız beklıyorum
benmde 38lı bısıydı galıba dra soyledım 11. Haftada erkek dıye kızdı bana ne alakası var benden ıyı mı bılıyon dedı demekkı bılıyomusum
Sende benim icin ölesin canim geçecek ins biliyorum ins babamda uyi olucak uykusu bıraktım sizi nede güzel bebislerin kaynaşıyordunuz ben girdim kusura bakmayın teşekkür ederim icim açıldı siE yazinca rahatladım iyi geceler sanada minik kuzumada
Saol duygum ins gecicekrabbimin izniyle tüp esim istemiyor hemen ama ikna olucak gibi bide ben aysunun gittiği merkezi düşünüyorum ama soğudum biliyorum heryere olmayabilir bı risk var âm on yargı oluştu iste bakalım araştırmak lazım saol CANIM sanada iyi geceler miniginedeopuldunuz
kme ne hissedıon anlamadm
hülyaya ne hissedıosn mesela?
Kızlar zıraat bankası sınav acmıs personel alcakmıs crs aksamı gordum prs parayı yatırdım sıteye gırdım dıplomanın tarıhlerını ıstıyo dıplomam annemlerde okul aradım vermıyolar ben ızmırdeyım okul aydında zar zor faks cektık tlfonda yalvar yakar aldım bu sefer sıte acılmıyo neyse cuma sabahı kocam ıs gorusmesıne gıtcek sabah 7de tlfondan gırdım sıte acıldı tesaduf basvurumu yaptım prs gunu geceye kadar ınt cafeye gıttıgım halde olmayan sey tlfondan oldu rabbım oglumun sansına su sınavda yardım etsın bana 24 kasımda sınav bana dua edın
selam kizlar nasilsiniz ..
kocama kustum bunalimdayim
neoldu ztarmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?