Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hosgeldın canımmmmmm aklım sendeydı sabah nıye bılmem ıyımısın yataktan kalkarken sen geldın aklıma saat 6ydı ruyamda mı gordum hatırlamıyorumda :26:

Eki Görüntüle 520782

canlar kendme bu jileyi aldm çok severek
jile tutturuodm bulnca sevndm e fena da durmadı
sanrm sevmli tombiş bi hamiş olacagm ben göbş iice çıknca

Canım ben jile sevmem ama başkasında hoşuma gidiyor eminim sanada çok yakışmıştır.
Ben uzun kollu elbise seviyorum.Ama genelde kot tişört takılıyorum.
Benimkinin gözüde sürekli göbeğimde büyüdümü göbeğim çıktımı göbeğimi göryor bu şimdi bebekmi şişkinlikmi gazmı sorup duruyor canım bebek işte diyorum delüü sırıtıyor pis pis

aynen oyle istedgn kadar anlat anlamıolar sesszlk bazen daha çok ders verıo gerçekten

Canım işemi girmeyi düşünüyorsun bebeişini kime bırakıcaksın çok minik daha
inşallah hayırlısı olsun inşlalah kazanırsın

evet canım mecburuz buna bakıcı tutmayı dusunuyoruz yenı bır yola cıkıyoruz sıl bastan ruzgarın gelecegı ıcın sart olan bu o sınav olmazsa bı sırkette asıstanlık yapar mı demıs kocama bı tanıdıgı banka gıbı sırket demısler ama neresı bılmıyorum kısmet ıste kocam dukkanı bırakıyo ıs ıcın haber beklıyo tasınıcaz tek maas ımkansız kendısı teklıf ettı ruzgar 6 aylık olunca ıs olsa 1-1.G sene bakıcı sonra kres

kızlar epeydir giremedim iyiym. kendinize iyi bakın.
çınar paşaya tek bakamıyorum sürekli ananemdeyim gece geç geliyoruz nete giremiyorum.
pek merak edilmemişim sAnki:26:

ben de jile hiç gymem ama jlie giyesm geldi hamşlkte nedense
benm hamile giyimi deynce ilk aklma jile gelıo cunku
istanbulda daha guzel şeyler bulrsn cnm aslnda oyle dedgn gibi elbse falan ...
bizim buralarda pek yok bi lc var işte uygun
45 mesela bu elbse netten baktm 100dü hep jileler ...

hulya erkek anası tam bence ztarada erkek demıstım ama kız dedıler meganda erkek sankım ama senınkı muallaktayım suan
Hayırlısı gamzem bana tahminler erkekti ilk zaman sonra kızdı hep uzun zamandır ilk sen erkek dedin

Canım hepsi aynı bazen anlayışsız olabiliyorlar zaten erkekler kadınları şıp diye anladıkları zaman dünyanın sonu gelir sanırım.İllaki açıklma lazım bizim gibi düşünüp duygusal olamıyorlar.

hadi hayırlısı gamzem
ben bu kararnıza çok sevndm aslnda
yeni bi yol yeni başlangç ii gelcek emnm size ...
zor olcak elbette herşeyin başı zordur ama aşacaksnz elele bence ...

çınar paşaya tek bakamıyorum sürekli ananemdeyim gece geç geliyoruz nete giremiyorum.

hoşgeldn puffym olur mu hiçç tabi mrk edıorz ama bebşten gelmdgnzi de tahmn edıorz ondan yani
moon da pek yok derya da dger annişlermzden de gelemeyen var ....
ama hep aklmzdasnzz

Hayırlısı olsun canım.Babaannesi bakmazmıki?
Hoşgeldin güzel ve fit anneNasılsın çınar paşanın yeni bir fotosunu koyarsan çok sevinirim.
Ben pek dışarı çıkmıyorum çalışmıyorumda onun için kendime çok alışveriş yapmıcam evde eşofmanla çok rahatım dışarı çıkarken gymek içinde bir iki parça işimi görür zaten kışa giriyoruz hastane ve ev arasında geçecek hamielliğim.

Puffym valla elıslede meglede esraylada senden bahsettık zor gelıyo suan sana ısallah gaz azalınca rahatlarsın canım

duygum zor bı karar ama en azından umıdım var artık kocamla beraber calısırsak ılk ısımız ev almak olucak onun borcu bıtene kadar ruzgar okul cagına gelıcek bu sıstemde devlet okulu ıstemıyorum e bız karı koca cocuk ıstemıyoruz baska dedık ozel okula yollarız dıyoruz yanı hayallerımız var artık bızımde

Canım hakkınızda hayırlısı olsun hayyallerinizi gerçekleştirmeyi nasip etsin rabbim.Bizde kiracıyız bende okul çağına gelene kadar kendim bakıp sonra çalışmayı düşünüyorum.Bizde eşimle eşylarımızı kendimiz aldık herşeyimizi kendimiz yaptık bı zamanda tırnağın varsa başını kaşıyorsun kimseden kimseye fayda yok o yüzden eşlerimizle sırt sırta verip bebeişlerimiz için iyi bir gelecekleri olması için çabalamalıyız.

babaannesı fılan yok ruzgarın kuzum 3.5 ay oldu dogalı 3 gunluktu galıba gordugunde hastanede yattı ona bıle gelmedı gecen gun ıstemısler getır sevelım dıye benım oglumun komsu anneanne ve babaannesı cok var nasılsa onlarla ıdare etsın ama gun olur devran doner demısler

valla ozel okla karşydm ben ama bu sistemle benm ble ozel okla yollaysm var çogu okl sabahcı ogleci oldu tam gun az kötüleşti herşey iileşçegne
ozel okl olmasa ble burda guzel bi iki okul var oyle bi yere yollarm heralde
yaparsnz cnm herşey olur çok guzel karar dedgm gibi herşey ii olcak inşşş....

oyle canım ısallah kucagınıza alınca daha ıyı hıssedeceksınız benım ıcın artık dunya hayat nefes bıle ruzgar hersey cocugum ıcın artık ısallah guzel olacak hersey hem bakarsın buralardan tasınınca benım odunuda yontarım

Boşver canım faydaları yok bari yakın olupta zararlarıda olmasınlar uzak olsunlar daha iyi bu durumda

Hayırlısı olsun dükkana müdahale edenler gelip giden seni huzursuz edenler oluyordu hatırladığım kadarıyla en azından onlardan kurtulmuş olursun Yeni bir başlangıç olacak sizin için yeni bir yere uyum sağlamak biraz zor olur ama zamanla alışırsınız inşlalah hayırlısı olsun.

bnde karsıydım canım parayla not satın alınıyo oralarda dıyodum ama bıseylere kurban oluyo bu sıstemde cocuklar ne yazıkkı valla ben oglumu harcatamam kımseye ısallah dusunduklerımız olur ve bızım oglumuzun gelecegı kurtuldu dıyebılırız

Ben sozde gıdıp yatcaktım kanal dde bı fılm basladı katıl yılanlar dıye bakmazsam catlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…