hulya erkek anası tam bence ztarada erkek demıstım ama kız dedıler meganda erkek sankım ama senınkı muallaktayım suan
Eki Görüntüle 520782
canlar kendme bu jileyi aldm çok severek
jile tutturuodm bulnca sevndm e fena da durmadı
sanrm sevmli tombiş bi hamiş olacagm ben göbş iice çıknca
ya sinir etti beni bosver hic anlamiolar..
her defasinda cocuk gibi karsima alip bak canim, bak evladim,, soyle hissediyorum,, boyle hissediyorumm bilmem ne kendimi anlatmaktan gina geldi.. bu sefer hic konusmucam naparsa yapsin.. boyle de daha sinir olur ya banane ya.. bide sessizligimden ders alsinn bakalim
Canım işemi girmeyi düşünüyorsun bebeişini kime bırakıcaksın çok minik daha
inşallah hayırlısı olsun inşlalah kazanırsın
her defasinda cocuk gibi karsima alip bak canim, bak evladim,, soyle hissediyorum,, boyle hissediyorumm bilmem ne kendimi anlatmaktan gina geldi.. bu sefer hic konusmucam naparsa yapsin.. boyle de daha sinir olur ya banane ya.. bide sessizligimden ders alsinn bakalim
Canım ben jile sevmem ama başkasında hoşuma gidiyor eminim sanada çok yakışmıştır.
Ben uzun kollu elbise seviyorum.Ama genelde kot tişört takılıyorum.
Benimkinin gözüde sürekli göbeğimde büyüdümü göbeğim çıktımı göbeğimi göryor bu şimdi bebekmi şişkinlikmi gazmı sorup duruyor canım bebek işte diyorum delüü sırıtıyor pis pis
Hayırlısı gamzem bana tahminler erkekti ilk zaman sonra kızdı hep uzun zamandır ilk sen erkek dedinhulya erkek anası tam bence ztarada erkek demıstım ama kız dedıler meganda erkek sankım ama senınkı muallaktayım suan
evet canım mecburuz buna bakıcı tutmayı dusunuyoruz yenı bır yola cıkıyoruz sıl bastan ruzgarın gelecegı ıcın sart olan bu o sınav olmazsa bı sırkette asıstanlık yapar mı demıs kocama bı tanıdıgı banka gıbı sırket demısler ama neresı bılmıyorum kısmet ıste kocam dukkanı bırakıyo ıs ıcın haber beklıyo tasınıcaz tek maas ımkansız kendısı teklıf ettı ruzgar 6 aylık olunca ıs olsa 1-1.G sene bakıcı sonra kres
kızlar epeydir giremedim iyiym. kendinize iyi bakın.
çınar paşaya tek bakamıyorum sürekli ananemdeyimgece geç geliyoruz nete giremiyorum.
pek merak edilmemişim sAnki:26:
Hayırlısı olsun canım.Babaannesi bakmazmıki?evet canım mecburuz buna bakıcı tutmayı dusunuyoruz yenı bır yola cıkıyoruz sıl bastan ruzgarın gelecegı ıcın sart olan bu o sınav olmazsa bı sırkette asıstanlık yapar mı demıs kocama bı tanıdıgı banka gıbı sırket demısler ama neresı bılmıyorum kısmet ıste kocam dukkanı bırakıyo ıs ıcın haber beklıyo tasınıcaz tek maas ımkansız kendısı teklıf ettı ruzgar 6 aylık olunca ıs olsa 1-1.G sene bakıcı sonra kres
Hoşgeldin güzel ve fit annekızlar epeydir giremedim iyiym. kendinize iyi bakın.
çınar paşaya tek bakamıyorum sürekli ananemdeyimgece geç geliyoruz nete giremiyorum.
pek merak edilmemişim sAnki:26:
Ben pek dışarı çıkmıyorum çalışmıyorumda onun için kendime çok alışveriş yapmıcam evde eşofmanla çok rahatım dışarı çıkarken gymek içinde bir iki parça işimi görür zaten kışa giriyoruz hastane ve ev arasında geçecek hamielliğim.ben de jile hiç gymem ama jlie giyesm geldi hamşlkte nedense
benm hamile giyimi deynce ilk aklma jile gelıo cunku
istanbulda daha guzel şeyler bulrsn cnm aslnda oyle dedgn gibi elbse falan ...
bizim buralarda pek yok bi lc var işte uygun
45 mesela bu elbse netten baktm 100dü hep jileler ...
Puffym valla elıslede meglede esraylada senden bahsettıkzor gelıyo suan sana ısallah gaz azalınca rahatlarsın canım
duygum zor bı karar ama en azından umıdım var artık kocamla beraber calısırsak ılk ısımız ev almak olucak onun borcu bıtene kadar ruzgar okul cagına gelıcek bu sıstemde devlet okulu ıstemıyorum e bız karı koca cocuk ıstemıyoruz baska dedık ozel okula yollarız dıyoruz yanı hayallerımız var artık bızımde
Hayırlısı olsun canım.Babaannesi bakmazmıki?
Hoşgeldin güzel ve fit anneNasılsın çınar paşanın yeni bir fotosunu koyarsan çok sevinirim.
Ben pek dışarı çıkmıyorum çalışmıyorumda onun için kendime çok alışveriş yapmıcam evde eşofmanla çok rahatım dışarı çıkarken gymek içinde bir iki parça işimi görür zaten kışa giriyoruz hastane ve ev arasında geçecek hamielliğim.
Puffym valla elıslede meglede esraylada senden bahsettıkzor gelıyo suan sana ısallah gaz azalınca rahatlarsın canım
duygum zor bı karar ama en azından umıdım var artık kocamla beraber calısırsak ılk ısımız ev almak olucak onun borcu bıtene kadar ruzgar okul cagına gelıcek bu sıstemde devlet okulu ıstemıyorum e bız karı koca cocuk ıstemıyoruz baska dedık ozel okula yollarız dıyoruz yanı hayallerımız var artık bızımde
Canım hakkınızda hayırlısı olsun hayyallerinizi gerçekleştirmeyi nasip etsin rabbim.Bizde kiracıyız bende okul çağına gelene kadar kendim bakıp sonra çalışmayı düşünüyorum.Bizde eşimle eşylarımızı kendimiz aldık herşeyimizi kendimiz yaptık bı zamanda tırnağın varsa başını kaşıyorsun kimseden kimseye fayda yok o yüzden eşlerimizle sırt sırta verip bebeişlerimiz için iyi bir gelecekleri olması için çabalamalıyız.
babaannesı fılan yok ruzgarın kuzum 3.5 ay oldu dogalı 3 gunluktu galıba gordugunde hastanede yattı ona bıle gelmedı gecen gun ıstemısler getır sevelım dıye benım oglumun komsu anneanne ve babaannesı cok var nasılsa onlarla ıdare etsın ama gun olur devran doner demısler
oyle canım ısallah kucagınıza alınca daha ıyı hıssedeceksınız benım ıcın artık dunya hayat nefes bıle ruzgar hersey cocugum ıcın artık ısallah guzel olacak hersey hem bakarsın buralardan tasınınca benım odunuda yontarım
valla ozel okla karşydm ben ama bu sistemle benm ble ozel okla yollaysm var çogu okl sabahcı ogleci oldu tam gun az kötüleşti herşey iileşçegne
ozel okl olmasa ble burda guzel bi iki okul var oyle bi yere yollarm heralde
yaparsnz cnm herşey olur çok guzel karar dedgm gibi herşey ii olcak inşşş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?