Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Tamam

Bende bu ziyaretçileri anlamıyorum ben bi gün 72 ziyaretci gördüm şoka girdim ben mi yanlış gördüm diye tekrar tekrar baktım,gelin sohbete dalın ayol öyle uzaktan olmaz

Bende bu ziyaretçileri anlamıyorum ben bi gün 72 ziyaretci gördüm şoka girdim ben mi yanlış gördüm diye tekrar tekrar baktım,gelin sohbete dalın ayol öyle uzaktan olmaz

Ben bebek isteyenler topiğinde ziyaretçilerin erkek olduğunu sanmam
Henüz kk yı keşfetmemiş birşey aramaya girince okumaya dalmış kişilerdir bence

Duygum uygunlarıda var şimdi görüntülü olmayanlar o kadar pahalı değil diye biliyorum.Ama görüntülü olanlar daha güzel odasında yatıcaksa öyle birşey şart.

ben yanma alcam meganım yani en azından yaza kadar sonra yavaş yavaş koyarm odasna heralde bi telsz alsam fena olmaz bakmak lazm nette daha uygundur ...

Kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere o gelene kadar 10 dk uzanayım yoksa yemekte masada oturamıycam oturmaktan yoruldum

ggde 69 liraya buldm çok şirin bi telsz ama ya mavisi var ya pembesi
neyse iki hafta sonra dra gtcm hayırlısyla o zaman daha bi netleşr sonra başlarm ben de alşverşe

ben kocamı çok özledim ya
biz de 2 ay önce kestik
zaten insanın bir şey yapası gelmiyor
ama zormuş cidden
gerçi bize ii oldu
10 yıllık evliyiz özlemek ii dir

Dünyanın en tatlı insanlarından olan canım arkadaşım şifaa,babasını kaybetmiş arkadaşlarım..
Dua edelim.. Zor günler geçiriyor çok.. Üstelik hamile..

off geldim
köstebek pastam olmadı
akıllı ben kremasını yaparken sütü soğutmadım, o an kafam basmadı soğuk olmazsa tutmaz tabi
cıvık bir krema oldu
yaptım yine de ama bişeye benzemedi bence
üzüldüm valla heveslnemiştim
yemeği koyayım derken tansiyonum düştü
dinlendim biraz iyiyim şimdi
oğlumu uyuttum yemeği koydum
açlıktan bayılcam hee artık

duygucum bende telsiz var ama hiç kullanmadım
evin küçükse hiç gerek yok
tabi bir de uykun hafifse
gerekirse ilerde alırsın bana göre

lovely bence de ayırmayın yatakları
kanamanın nedeni ilişki şeklinde yaşamış olmanız
yoksa senin zevk alıp almamanla alakası olduğunu sanmam
doktoruna sor bence de

Dünyanın en tatlı insanlarından olan canım arkadaşım şifaa,babasını kaybetmiş arkadaşlarım..
Dua edelim.. Zor günler geçiriyor çok.. Üstelik hamile..

ahhhhhh çok uzuldm şimdi bakkk
cnmm şifamm yaaaa allah sabır versinnnn
zorrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26::26::26::26::26::26::26:

evim çok büyük degl cnm
gece yanmda yatar zaten ama gündüz yatagna da koyarm orda da alşsn uyumaya
ondan dıorm alaym die
ama sonra alrm hemen almıcam sanrm dedgin gibi cnm ...

Kızlar ben geldimm çok özledim sizi günlerim çok yoğun geçiyor iyide oluyor dün gece rüyamda bebek gördüm benimdi minnacıktı dr.u oturtma kucağında tut diyordu bian oturtmuşum hemen aklıma geliyor düzeltiyorum valla kokusunu içime çekiyordum annelik ne güzel bişeydi rüyada bile
inşallah herkes iyidir yeni bebişler taze anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…