Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Test için bencede beklemelisin günün geçmeden yapma çünkü çatlatma iğnesi yanlış pozitif çıkarıp can sıkabiliyor.Sabırsızlanıyorsun biliyorum inşlalah tedevin hayırlı olur Allah nasip edecek inşallah sadece zamanını bekliyor annesi meleğin gelmek için.

haklısın bitanem galiba daha büyük bi hayal kırıklığı yaşamamak için en iyisi günümün geçmesini beklemek inşallah günüm geçerde hamileysem tabi yeterki hamile olıyım geç öğrenmeye razıyıp
seni ve kızını çok öpüyorum Lovely m iyiki varsın
sağlıkla kavuşup kucağında meleğinle fotolarını koymana az kaldı
iyi akşamlar :79:

maasallah canım
Sağol huzurummm.

inşallah Alah hayırlısıyla bu ay yüzünü güldürsün.Çok sağol sende iyiki varsın.İnşallah sende koyacaksın göbüşlü fotolarını.

Gülbebek yarışmada salata kategorisi olursa bu bad süper olur bence

bende bilirim batı gülbebekim çok severim..eşim tokat zileli sayılır benimde orda doğmuş büyümüş bunu çok sever ve yaparlar bende çok sevdim
2 tabak götürdüm şimdiii hepinizin yerineeeeebuluşursak yaparız bir bat yerizzz.Zileliyiz dediler bir kazan batı yedilerr dahada yokmu dedilerrrr
maşallah bayıldımmm göbüşe içindeki bebişeeee süper duruyorr göbüş Allah nazardan saklasın kuzuuummmm....
Gülbebek yarışmada salata kategorisi olursa bu bad süper olur bence
gamzemmm salata kategorisine girermi bilmemm amaa girmese başka hangi kategoriye girer hiç aklıma gelmiyor .Sulu çünküüü bu batt

merhaba arkadaşlarım buraya yeni üye oldum 3üz bekliyorum gebeligimi burada devam ettirmek faydalı şeyler ögrenmek istiyorum

bence salata kategorısıne gırer tıpkı kısır gıbı ama ben bunu denemek ıstıyorum domates bıber ııhh tatsız yazın garantı favorı yaparım

merhaba arkadaşlarım buraya yeni üye oldum 3üz bekliyorum gebeligimi burada devam ettirmek faydalı şeyler ögrenmek istiyorum
hoşgeldin canım demek 3üz bekliyorsunnn amanınnn çok zordurr çokkk Allah yardımcın olsun arkadaşımmm topiğimize 3üz anneside geldii hadi hayırlısııı
bence salata kategorısıne gırer tıpkı kısır gıbı ama ben bunu denemek ıstıyorum domates bıber ııhh tatsız yazın garantı favorı yaparım
domates biberlee olmazz ben sevmedim o haliniii bulaşık suyu gibi oluyor öyleeeeeG

ben krakerle idare ediyorum cubukla ıyı gelıyor azda olsa

İnşallah çok uzun sürmeden geçer bulantıların.Tedavi ilemi hamile kaldın üçüzlere doğalmı.Birde hiç ultrason fotosu varmı kontrollere gitiğinde ultason fotolarını paylaşırsan sevinirim.Çok merak ediyorum üçüz ultrason fotolarını.

naturel yolla yanı dogal hamıle kaldım ultrason var koyucam yarın inşallah makınaya pil almam lazım

Canım bekliyorum yarın fotoları merakla.Aramıza hoşgeldin.Ben çıkmam gerek iyi geceler.
Şimdi sakin olduğuna bakma topiğimiz genelde kalabalık oluyor bekleriz her zaman.

Aysima selam,hoşgeldin aramıza

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah üçüzlerini canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…