evett onun göbüşüde çok güzeldi top gibiydi inşallah hayatıda güzeldir şuanda inşallah mutludur
canımm inşallah olur çok istiyorum ama nasipten öte yol yok işte
şu çatlatma iğnesinden kaçgün sonra test yapılmalı sence dr.um 16 gün bekle adet olmazsan 3-4 gün geçsin gel dedi ya sabır çekiyorum acayip bi duygu var içimde inşallah hayal kırıklığı yaşamam
Kızlar yeni göbüşüm artık bayağı bir duba gibi oldum.
Kızlar fotoları biraz sansürledim çünkü kaldırmak yasak diye halılarımı ve yüzümü tanınmamak için sansürledim :)
Eki Görüntüle 599383 Eki Görüntüle 599384
Eki Görüntüle 599385
haklısın bitanem galiba daha büyük bi hayal kırıklığı yaşamamak için en iyisi günümün geçmesini beklemek inşallah günüm geçerde hamileysem tabi yeterki hamile olıyım geç öğrenmeye razıyıpTest için bencede beklemelisin günün geçmeden yapma çünkü çatlatma iğnesi yanlış pozitif çıkarıp can sıkabiliyor.Sabırsızlanıyorsun biliyorum inşlalah tedevin hayırlı olur Allah nasip edecek inşallah sadece zamanını bekliyor annesi meleğin gelmek için.
Sağol huzurummm.maasallah canım
haklısın bitanem galiba daha büyük bi hayal kırıklığı yaşamamak için en iyisi günümün geçmesini beklemek inşallah günüm geçerde hamileysem tabi yeterki hamile olıyım geç öğrenmeye razıyıp
seni ve kızını çok öpüyorum Lovely m iyiki varsın
sağlıkla kavuşup kucağında meleğinle fotolarını koymana az kaldı
iyi akşamlar :79:
2 tabak götürdüm şimdiii hepinizin yerineeeeebende bilirim batı gülbebekim çok severim..eşim tokat zileli sayılır benimde orda doğmuş büyümüş bunu çok sever ve yaparlar bende çok sevdim
maşallah bayıldımmm göbüşe içindeki bebişeeee süper duruyorr göbüşKızlar yeni göbüşüm artık bayağı bir duba gibi oldum.
Kızlar fotoları biraz sansürledim çünkü kaldırmak yasak diye halılarımı ve yüzümü tanınmamak için sansürledim :)
Eki Görüntüle 599383 Eki Görüntüle 599384
Eki Görüntüle 599385
gamzemmm salata kategorisine girermi bilmemm amaa girmese başka hangi kategoriye girer hiç aklıma gelmiyor .Sulu çünküüü bu battGülbebek yarışmada salata kategorisi olursa bu bad süper olur bence
2 tabak götürdüm şimdiii hepinizin yerineeeeebuluşursak yaparız bir bat yerizzz.Zileliyiz dediler bir kazan batı yedilerr dahada yokmu dedilerrrr
maşallah bayıldımmm göbüşe içindeki bebişeeee süper duruyorr göbüşAllah nazardan saklasın kuzuuummmm....
gamzemmm salata kategorisine girermi bilmemm amaa girmese başka hangi kategoriye girer hiç aklıma gelmiyor .Sulu çünküüü bu batt
hoşgeldin canım demek 3üz bekliyorsunnn amanınnn çok zordurr çokkk Allah yardımcın olsun arkadaşımmm topiğimize 3üz anneside geldii hadi hayırlısııımerhaba arkadaşlarım buraya yeni üye oldum 3üz bekliyorum gebeligimi burada devam ettirmek faydalı şeyler ögrenmek istiyorum
domates biberlee olmazz ben sevmedim o haliniii bulaşık suyu gibi oluyor öyleeeeebence salata kategorısıne gırer tıpkı kısır gıbı ama ben bunu denemek ıstıyorum domates bıber ııhh tatsız yazın garantı favorı yaparım
maşallah bayıldımmm göbüşe içindeki bebişeeee süper duruyorr göbüşAllah nazardan saklasın kuzuuummmm....
mıde bulantım cok uzuz olunca 3 kat oluyor daha 11 haftalıklar
ben krakerle idare ediyorum cubukla ıyı gelıyor azda olsa
naturel yolla yanı dogal hamıle kaldım ultrason var koyucam yarın inşallah makınaya pil almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?