Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşbuşduk gülbebek evet zor ama çok tatlı bir duygu

ayy cnm emnm oyledir ya ne guzel kocaman bir aile olcaksnz iştee
Allah saglıklı guzel bi hamilelik sonrasında da saglıcakla kucagına almayı nasip etsn inşşşşşşş
tüpüş demi cnm bebşlern bnmki de tüpüşş
çift konuldu bnm de ama teki tutundu hayırlısı ne ise o oluo senn için de hayırlısı buymş hepsi sımmsıkı tutunmş annelerine maşallahh onlara
hoşgeldnzzzz topgmze

meganm göbüşün çokk datlu gozkuo maşallahhhh
amaaa şu resmlerini koysana albumne sansurlemeden ben mrk edıormm seni sadece arkdaslarm dersen sadece biz goruruz gerksz insanlar varsa arkdaslarn da onları da silersen tmmdır bak ben koydm fotolarmı

selamlar
deminden beri bebişimi uyutmaya çalışıyoruz
uyumamak için ne cilveler yapıyor bir görseniz
ama artık bir düzene oturması lazım

bugünkü depremde çok korktuk
ben ocakta yemek yapıyordum
önce başımın döndüğünü sandım
sonra uğultu ve sallantıyla beraber deprem olduğunu anladık
Rabbim beterinden esirgesin inşallah...

pisim,maşallah göbişine ve de bebişine canım benim

TekrarDan Selamlar Arkadaşlar baktımki en son 10 Temmuzda yazmışım sizlere :) Ablamın doğumu bekliyorduk. Çok şükür 15 temmuzda Rabbim Sağlıklı bi kız çocuğu nasip etti Ablama. Maşallah Çok tatlı Bi yiğenim oldu. İnşallah Rabbimden dilerimki bende evlatlarımı kucağıma alırım Sizlerde inşallah.
Ben hala Hamile Değilim :)) Kalaamadım bi türlü Nasip olmadı henüz. Gerçi olması için bi çabamızda yok henüz. Rabbimden herşey. Şunu paylaşmak istedim sizlerle. Geçen hafta rüyamda Annemi gördüm annem telaşlı heyecanlı bi şekilde yanıma geldi kıs sen hhamilesin ya kızz hamilesin ya sen dedi bi kaç defa. 2 gün sonrada bi rüya daha eşimle birlikteyiz ben uzanmışım göğüslerim açık bi şekilde bi bakıyorumki süt gelmeye başladı her ikisindende süt geliyordu böyle damla damla. Annem ve ablam da 2 tane bebek görmüşler rüyalarında bu son 10 gün iiçinde. Geçen ay 12 aralıkta adet olmuştum. Normalde adetime 6 gün kala kasık ağrılarım başlar ama şuan bi belirti yok. Yine Hamile değilim biliyorum 1.5 yılı aştı evlendiğim artık olsun diyorum Bu yaz sonu çalışmalara:) başlamak istiyoruz bakalım herşeyin hayırlısı Rabbimden inşallah. Ben ara ara böyle sonucu hamileliğe yorumlanan rüyalar görüyorum. Ama hemen herkeslere söylüyorum bu rüyaları o yüzdenmi çıkmıyo acaba :)Şuan hamile değilim biliyorum ama bu rüyaları gördüm ya acaba önümüzdeki aymı hamile kalıcam acaba Rabbim herkes için en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah minişlerini kucaklarına almayı nasip etsin.. Minişler çok bekletmesin bizi inşallahhhhhh

rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah .rüyalar gerçek olsun bende hamile kalmadan önce rüyamda oğlumu görmüştüm nasip etti rabbim.

lovelycim göbüşüne pardon bebişene bayıldım ya :)))) rabbim korusun sizi kucağına al sağlık sıhhatle inşallah

azracım ayda 500gr dan az alırsa ek gıda verir doktor ama kilo alımı yavaşlaması normal.

Günaydın kızlar. Iki gecedir uykusuzm. Dayanamıyorum başım ortadan ikiye çatlayacak sanki göz kapaklarm uykusuzluktan yanıyo artık. Oğlum iki gecedir huysuz uyumuyo. Saatlerce emiyo tam uyuyo diyorum yatırıyorum gene aynı.. Kızıyorum resmen çocuğa yeter artık uyu diye. Ama sonra şu sol yanımda bi acıma hissediyorum. Niye yapıyorum Allahm diyorum o daha minicik nasıl kıyıpta bağırabiliyorm. Nasıl bi anneyim ben? Daha oğluna bakamayan. Ne derdi olduğunu anlayamayan. Üstüne birde uyanınca bağıran.. Niye yapıyorum Allahm bana dayANMa gücü ver. Oğlumun üstündeki huysuzluklari nazarları kaldır yalvarıyorum Rabbim

Gunaydin nnn
Ooo buluşma fot konulmuş yorumlar yapılmış kokos da olumsuz Gamze tarafından:)))konular akmış ben ancak bugun girebildin. Gamze nasil oldu paşan yaa kiyamam tosuna tekrarımı götürsen Dr.
Hilalcim. Gidememissiniz sanırım herseyde vardır bir hayır canım sıkma canını..

Duygu gunaydin. Canım tatil size vurmadimi??

tatl mi oldu kuzum bugun ? yok burda tatl falan dona dona gttk geldk okla işte btti dersm allahtan cnm bu arada ben 619 a buldm ggden wollexi uygun geldi baya
bu arada haucktan en onemli farkı portbebe olarak kullanlması ergonmk oldugu için portbebe de olablıo
ama katlannca tekerlekleri de çıknca sıgıomş arabaya cunku tekrlekleri jip gibi
hauckta boyle bşey yok mesela :44:

günyaaadınnnnnnnnnnnnnnnnn
mutlu huzrlu sağlıklı bir gün olsun inşallaaahhhhhhhhhhhhh
yeterince pozitif enerji verdim hatta biraz fazalmı verdim ne azıcık alayımm
yaaaa benn nedennnn adetttt oldummm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa üühhhhüüüüüüüüüüüüüüüüüü ühhhüüüüü üühhhhüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Gunaydin kizlar
Sütüm yetmediginden degil kizlar rümeysa emmiyor en fazla 5 dk emip diliyle itiyor veriyorum geri almiyor
Emmediginden sutumde eskisi gibi cok gelmiyor
Biberona koyup denedim sutumu 100 ml anca iciyor
Onu da zorla beni emmeyi birakacak galiba

günasydın azramm
ya şimdiki bebeler bir alem haa emsene iştee yokk illa zorluk çıkaracak
bırakmaması için elinden geleni yap azram savaşı umarım sen kazanırsın:26:

kızlar ya bize yardım etsnze

Wollex New York Travel Sistem 4 Renk GittiGidiyor'da 71274057

Hauck Malibu Travel Sistem Bebek Arabası Violet GittiGidiyor'da 73505988

sizce hangisi ikisinde de süper yorumlar var ilknde wollexte yani tek hareketle portbebe ozelliği varmş tek tez avantajı tekerlekleri de çıkarak arabaya sıgması katlnma ozelliği elbet var fakat tekerlekler büyük oldgu için arabaya sıgması zormş tekerlekli büyük bagajlara sıogmş da

ikncisi ferdann da kullandıgı o da süper fakat ben bunu 519 a bulmştm kadırmş satıcı başka yerlerde de hep pahalı dıorm hemen hemen aynı para wollex mi alsam die siz de bakın da fikirleriniz çok onemli
yalnz alntı yapmayn da linki silcem sonra ...

Günaydın kızlar bizde bugün kadın var temizlik günü çok karışık ev

üçüz annesi gelmiş hoşgelmiş
megan azcık belli olan göbik bu mu bize resmen el sallıyo senin kzın merhaba teyzeler diyo cok tatlı gözüküyorsun masallah

aksum evt cnm gidemedik ama hava durumuna bakınca iyide oldu

eminem sonunda söküldü diyelim ya benim bal çörek otu fazla mı oldu acep hala bitmedi bitcek gibi de degil

günasydın azramm
ya şimdiki bebeler bir alem haa emsene iştee yokk illa zorluk çıkaracak
bırakmaması için elinden geleni yap azram savaşı umarım sen kazanırsın:26:

Eminem bayagi oldu boyle olali ama ben ustune dusmemistim almasi gerekeni aliyordur diye
Kilo artisi cok az bir aydan beridir ayni bedeni giyiyor ek gida icin daha cok erken takviye etsem hem yer mi bilmiyorum bile
En iyisi doktoruna danismak bu ay asisi var bakalim o ne soyleyecek
Ben hep veriyorum cnm emziriyorum yarim saat sonra tekrar veriyorum
Ön sütü aliyor son sütü almadigi icin kilo alamiyor bence

kaç gün oldu hilalim başlayalı:26: 12 güne kadar yiyosun ben zorlanıyorum yerken çiynemeden suyla yutuyorum:26:
çörek oyunu nasıl yaptın kendinmi çektin aktaramı çektirdin:44:
jaç aylık oldu azram yavaş yavaş başlaya bilirsin ek gıdalara sanki:26:
inatçı bu kızlar yaa benim kızımda emmemek için elinden geleni yapıyodu çığlıklar atıyodu
babannesi totosuna vuruyo bende emzirmeye çalışıyodum
yaa negüzel günlermiş beee benn yeniden yaşamak istiyorum bu duyguları yaa vallaa ağlıcam şimdi

Eminem 2 gun sonra tam 4 aylik olucak
Bir ay daha beklemek istiyorum ben ek gida icin doktoru aslinda 6 ay demisti ama bu yeni durumdan henüz haberi yok simdi fikri degisir mi bilmiyorum
Insallah yeniden yasarsin eminem allah hayirlisi ise gobusunu doldursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…