hoşbuşduk gülbebek evet zor ama çok tatlı bir duygu
rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah .rüyalar gerçek olsun bende hamile kalmadan önce rüyamda oğlumu görmüştüm nasip etti rabbim.TekrarDan Selamlar Arkadaşlar baktımki en son 10 Temmuzda yazmışım sizlere :) Ablamın doğumu bekliyorduk. Çok şükür 15 temmuzda Rabbim Sağlıklı bi kız çocuğu nasip etti Ablama. Maşallah Çok tatlı Bi yiğenim oldu. İnşallah Rabbimden dilerimki bende evlatlarımı kucağıma alırım Sizlerde inşallah.
Ben hala Hamile Değilim :)) Kalaamadım bi türlü Nasip olmadı henüz. Gerçi olması için bi çabamızda yok henüz. Rabbimden herşey. Şunu paylaşmak istedim sizlerle. Geçen hafta rüyamda Annemi gördüm annem telaşlı heyecanlı bi şekilde yanıma geldi kıs sen hhamilesin ya kızz hamilesin ya sen dedi bi kaç defa. 2 gün sonrada bi rüya daha eşimle birlikteyiz ben uzanmışım göğüslerim açık bi şekilde bi bakıyorumki süt gelmeye başladı her ikisindende süt geliyordu böyle damla damla. Annem ve ablam da 2 tane bebek görmüşler rüyalarında bu son 10 gün iiçinde. Geçen ay 12 aralıkta adet olmuştum. Normalde adetime 6 gün kala kasık ağrılarım başlar ama şuan bi belirti yok. Yine Hamile değilim biliyorum 1.5 yılı aştı evlendiğim artık olsun diyorum Bu yaz sonu çalışmalara:) başlamak istiyoruz bakalım herşeyin hayırlısı Rabbimden inşallah. Ben ara ara böyle sonucu hamileliğe yorumlanan rüyalar görüyorum. Ama hemen herkeslere söylüyorum bu rüyaları o yüzdenmi çıkmıyo acaba :)Şuan hamile değilim biliyorum ama bu rüyaları gördüm ya acaba önümüzdeki aymı hamile kalıcam acabaRabbim herkes için en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah minişlerini kucaklarına almayı nasip etsin.. Minişler çok bekletmesin bizi inşallahhhhhh
Kızlar yeni göbüşüm artık bayağı bir duba gibi oldum.
Kızlar fotoları biraz sansürledim çünkü kaldırmak yasak diye halılarımı ve yüzümü tanınmamak için sansürledim :)
Eki Görüntüle 599383 Eki Görüntüle 599384
Eki Görüntüle 599385
Duygu gunaydin. Canım tatil size vurmadimi??
Gunaydin kizlar
Sütüm yetmediginden degil kizlar rümeysa emmiyor en fazla 5 dk emip diliyle itiyor veriyorum geri almiyor
Emmediginden sutumde eskisi gibi cok gelmiyor
Biberona koyup denedim sutumu 100 ml anca iciyor
Onu da zorla beni emmeyi birakacak galiba
günasydın azramm
ya şimdiki bebeler bir alem haa emsene iştee yokk illa zorluk çıkaracak
bırakmaması için elinden geleni yap azram savaşı umarım sen kazanırsın:26:
kaç gün oldu hilalim başlayalı:26: 12 güne kadar yiyosun ben zorlanıyorum yerken çiynemeden suyla yutuyorum:26:Günaydın kızlar bizde bugün kadın var temizlik günü çok karışık ev
üçüz annesi gelmiş hoşgelmiş
megan azcık belli olan göbik bu mu bize resmen el sallıyo senin kzın merhaba teyzeler diyo cok tatlı gözüküyorsun masallah
aksum evt cnm gidemedik ama hava durumuna bakınca iyide oldu
eminem sonunda söküldü diyelim ya benim bal çörek otu fazla mı oldu acep hala bitmedi bitcek gibi de degil
jaç aylık oldu azram yavaş yavaş başlaya bilirsin ek gıdalara sanki:26:Eminem bayagi oldu boyle olali ama ben ustune dusmemistim almasi gerekeni aliyordur diye
Kilo artisi cok az bir aydan beridir ayni bedeni giyiyor ek gida icin daha cok erken takviye etsem hem yer mi bilmiyorum bile
En iyisi doktoruna danismak bu ay asisi var bakalim o ne soyleyecek
Ben hep veriyorum cnm emziriyorum yarim saat sonra tekrar veriyorum
Ön sütü aliyor son sütü almadigi icin kilo alamiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?