Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eminem bugün 10.günüm olmuş bile ben de farkında degilim
ben çörek otunu çektirdim aktarda ama ben tadını çok beyendim
valla hiç bitcek gibi değilde öğlen akşam 1 tatlı kaşıgı yedim
birde ovulasyon testtim bitti alsam mı netten yoksa sallasam mı testtş bu ay d aböylemi takılsak???????????

kaç gün olmuş bişi yazamamışım bi kişide dememiş ki bu dido nerde
zaten bi buluşmalar filan olmuş hiç beğenmedim hepiniz birbirinizden çirkinsiniz
kardan dolayı 2 gündür annemde kalıyoruz denizle sankim çok uzakmış gibi kendi evimiz
yokuş ama çocuklar kayıyo hep buz olmuş düşeriz diye korktuk hemde bebikim üşümemiş oldu

Hilalim kendi icinden geleni yap cnm kafama takarim ovulasyon alirsam dersen o zaman alma bu ayda boyle takilin.
Hosgeldin melisam
Didos sende hosgeldin bende kac gundur pek giremedim o yuzden yoklugunj pek farkedemedim cnm
Opuyorum cingene kizini

master ım mervem yakınmışız ya kız biz yenibosnadayım bende

bide azracım mavişimi emzirirken önce en son verdiğin memeyi ver besleyici süt inmiş olur

Duygucum ikincisi daha kullanisli duruyor sanki :26:

cnm evt kullanşlıymş da zaten fakat bazı yorumlarda anakucagının pusetin üsütnde çok dik durdgunu soyluolar
ferdaya iice sorcz hülya da ben de bunu istıordk aslna ama kafamız karştı yne hayırlısı hangisi ise o olsn artık ...

bebeconfort a baksana bide duygum
bizim araba ondan memnunum ben çok
bagajımız miniçik olmasına rağmen sığıyo

oy oy oyyy dido bize tripte atarmış bende senin o zilli kızını yerim
bizim buluşma olay oldu yaa dido istte yapın ben onada gelirim haftaya
ben böyle il il gezermişim

ben dayanamıycam test alcam sanırım kaçırmayayım birde günü

bence alma hilalim test mest bi takılın bu ay oyle bence

Son düzenleme:
Tamam didosum
Birde sag gogsumden daha az gelmeye basladi solda daha cok pof ya eskiden cuk cuk emerdi goguslerim tad olurdu sutten simdi nerde

bencede alma testi hıloş aman ne gerek var teste bi ay kullandım ondada devamlı iki cizgi cıkıp durdu. gün asırı ilşki yapmaya calış klacırmamıs olursun yumurtlamanı. cörekotunun bugun kacıncı günü. en azından corekotu bitmeye yakın baslayın gün asırı ilşkiye takı adet olana kadar insallah olmazsında tabı.

azros cıtırı kızın memişinimi itiyo vay cakal vay ugrastırıyo senı he üzülme gülüm kesilir sütün mama vermıyosan mecbur emcek azracıgım ondan üzülme

didem baktım kuzum o da gayet guzel gozkuo evt kafam iice karştı bakıcz bakalm duruma artık olmadı eşim versn kararı ya o surecek genelde zaten taşıması da ona ait üçncü kattayız cunku ...ben azcık yataym çok soguk ya en guzeli uyumak optmm

Yok mama vermiyorum melisam
4 aylik olucak iki gun sonra halen 62 bede giyiyor 68 buyuk geliyor
Babasi zayifladin kizim diye iyice damarima basiyor

ya ya duygum dayanamadım aldım bazen bel agrım oluyo oldu sanıyorum
sonra ya olmadıysa ya daha yumurtlamadıysam fln derken daha stresli oluyor evde bulunsunda

hadi ben kaçtım ,bu gelen kadını sevdim gibi hem genç hem hızlı galiba benimde bir kadınım olcak
inş.gün sonuna fikrim değişmezde bulmuş olurum dogru düzgün birini

azra ne geldi aklıma görümcemin ilk 3 gün sütü gelmedi sezeryanden sonra
mama başladılar sonra süt geldi bebe almadı
şöyle bişey yapıyorlardı kahve fincanında azcık mama yaptılar sonra azcık ondan verip dogru memeye ittiler
hatat memenin ucuna mamadan damlattılar öyle öyle emdi kereta belkim işe yarar

Yok mama vermiyorum melisam
4 aylik olucak iki gun sonra halen 62 bede giyiyor 68 buyuk geliyor
Babasi zayifladin kizim diye iyice damarima basiyor

havalarda sıcak degilki iştahı kacsın.
istah acıcı surup veremiyomusun kuzu bi doktoruna sor bakıyım ne dicek.
olabilir kuzum biraz geriden gelebilir olsun takma kafana her kez buyurken zamanına göre giyinemiyokı.

Bilmiyorum ki hilalim ise yararmi uyanik bu cadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…