havalarda sıcak degilki iştahı kacsın.
istah acıcı surup veremiyomusun kuzu bi doktoruna sor bakıyım ne dicek.
olabilir kuzum biraz geriden gelebilir olsun takma kafana her kez buyurken zamanına göre giyinemiyokı.
Eminem 2 gun sonra tam 4 aylik olucak
Bir ay daha beklemek istiyorum ben ek gida icin doktoru aslinda 6 ay demisti ama bu yeni durumdan henüz haberi yok simdi fikri degisir mi bilmiyorum
Insallah yeniden yasarsin eminem allah hayirlisi ise gobusunu doldursun..
inşallah azram okadar çok istiyorumki kızım bile akşam bana bir bebek bile olmuyo diyo git doktora karnına baksın bebek varmı görsün diyo gittikçe ağır gelmeye başladı işte canım sıkılıyo
oy kuzum yaaa üzülme lütfen çoçuk o bilmiyor ki
herşey allahtan canım vardır elbet bir sebebi vermiyorsu:26:
kızımın cinsiyeti belli oldu kıs. sne oglanmı bekkliyodn. nbu arada gecmıs olsun kuzu ya rüzgarcık fırtına yaratmıs atesler falan iyi atesi atlattınız herhal kalıntılarıyla ugrasıyosun simdi demi.Gunaydınnn
antıbıyotık ıshal yapınca pısık olduu oglum dun altını actım ılık suyla sıldım heryere ısedıohhh mıs gıbı sıdıkledı battanıyelerı desıtın surdum hıc bısey olmadı kızarıklık hafıflemedı bıle 5-6 saatte sonra chıcconunkını surdum suan hafıf bı kızarık kalmıs
aksuuuu kokos değlmısın kızım
azra bırakabılır hazır ol kuzum herseye azaldıgı ıcın ıtıyo dılıyle cabala ama kendını cok uzme kızma sakın gercegı dıyorum
emosummm kırmızı kartı gormusun heonumuzdekı ay olacak demekkı
melısaaaaaa kızım senın oglanın cınsıyetı kesınlestı mı
dıdooooooouzun bacaklı zıllı ananesınde tatılde mı
duygu o wollex dedıgın araba benımkıne benzıyo ben 950 tlye almıstım dun baktım 890 cıvarı gordun sen zaten 3 parcalı portbebe tasıma koltugu bıde ggordugun oturma oltuklu
mutlaka vardır bir sebebi herşeyin hayırlısını istiyorum beni korkutan tekşey kızımın kardeş sevgisinden mahrum kalması
kızımın cinsiyeti belli oldu kıs. sne oglanmı bekkliyodn. nbu arada gecmıs olsun kuzu ya rüzgarcık fırtına yaratmıs atesler falan iyi atesi atlattınız herhal kalıntılarıyla ugrasıyosun simdi demi.
belli bir süre sonra oda kabullenecektir canım olmayınca daha küçük olduğu için anlamıyorrr
hem allah büyük belki faktini saatini bekliyordurr:26:
azraaaa cnm sıkma canını hem bu zmna kadar emmesi bile cok önemliydi
yakın zmnda ek gıdaya da başlarız bıraz da anne sütü aldımı tamamdır
sıkıntı yaparak olan sütünü de geri cevırme
melisaaaaa kız mı geliyo ben demiştimm
sağlıkla gelsin kızın canımmmm
slm canım biz duyguyla karar vermiştik hauck arabayı alacaktım ama duygu araştırınca olumsuz yorumlar okumuz biraz oto koltu çok derinmiş oturur faziyette kalıyor falan diyorlarmış senin fikrin önemli canım bizim için sen ne diyorsunn
ben gidip bakmıştım ona çokda beğenmişitim ama şimdi kafam karıştı:44::44::44:
Acil cvp ver rüzgar bebek arabasında sıkısıyo ama mesele 15-25 kg arası araba yok napıcam ben oto koltugu alıp monte edelım dıyoruz fıkrın var mı utanarak dıyorum bunu ama sıgmıyo cocuk ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?