Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

havalarda sıcak degilki iştahı kacsın.
istah acıcı surup veremiyomusun kuzu bi doktoruna sor bakıyım ne dicek.
olabilir kuzum biraz geriden gelebilir olsun takma kafana her kez buyurken zamanına göre giyinemiyokı.

Bu ay asisina gittigimizde daniscam melisam
Ins kuruntu yapiyorumdur

inşallah azram okadar çok istiyorumki kızım bile akşam bana bir bebek bile olmuyo diyo git doktora karnına baksın bebek varmı görsün diyo gittikçe ağır gelmeye başladı işte canım sıkılıyo

inşallah azram okadar çok istiyorumki kızım bile akşam bana bir bebek bile olmuyo diyo git doktora karnına baksın bebek varmı görsün diyo gittikçe ağır gelmeye başladı işte canım sıkılıyo

oy kuzum yaaa üzülme lütfen çoçuk o bilmiyor ki
herşey allahtan canım vardır elbet bir sebebi vermiyorsu:26:

Gunaydınnn
antıbıyotık ıshal yapınca pısık olduu oglum dun altını actım ılık suyla sıldım heryere ısedı ohhh mıs gıbı sıdıkledı battanıyelerı desıtın surdum hıc bısey olmadı kızarıklık hafıflemedı bıle 5-6 saatte sonra chıcconunkını surdum suan hafıf bı kızarık kalmıs

aksuuuu kokos değlmısın kızım

azra bırakabılır hazır ol kuzum herseye azaldıgı ıcın ıtıyo dılıyle cabala ama kendını cok uzme kızma sakın gercegı dıyorum

emosummm kırmızı kartı gormusun he onumuzdekı ay olacak demekkı

melısaaaaaa kızım senın oglanın cınsıyetı kesınlestı mı

dıdooooooo uzun bacaklı zıllı ananesınde tatılde mı

duygu o wollex dedıgın araba benımkıne benzıyo ben 950 tlye almıstım dun baktım 890 cıvarı gordun sen zaten 3 parcalı portbebe tasıma koltugu bıde ggordugun oturma oltuklu

oy kuzum yaaa üzülme lütfen çoçuk o bilmiyor ki
herşey allahtan canım vardır elbet bir sebebi vermiyorsu:26:

mutlaka vardır bir sebebi herşeyin hayırlısını istiyorum beni korkutan tekşey kızımın kardeş sevgisinden mahrum kalması

kızımın cinsiyeti belli oldu kıs. sne oglanmı bekkliyodn. nbu arada gecmıs olsun kuzu ya rüzgarcık fırtına yaratmıs atesler falan iyi atesi atlattınız herhal kalıntılarıyla ugrasıyosun simdi demi.

mutlaka vardır bir sebebi herşeyin hayırlısını istiyorum beni korkutan tekşey kızımın kardeş sevgisinden mahrum kalması

belli bir süre sonra oda kabullenecektir canım olmayınca daha küçük olduğu için anlamıyorrr
hem allah büyük belki faktini saatini bekliyordurr:26:

kızımın cinsiyeti belli oldu kıs. sne oglanmı bekkliyodn. nbu arada gecmıs olsun kuzu ya rüzgarcık fırtına yaratmıs atesler falan iyi atesi atlattınız herhal kalıntılarıyla ugrasıyosun simdi demi.

oglandır o oglan dr bıze erkek dedıgınde kocam kızdır o kız bı daha bak demıstı
sorma kuzum ya pısık oldu dun cok agladı altını temızlerken antıbıyotık yarına bıter ıshalde bıterse pısık kolay

azraaaa cnm sıkma canını hem bu zmna kadar emmesi bile cok önemliydi
yakın zmnda ek gıdaya da başlarız bıraz da anne sütü aldımı tamamdır
sıkıntı yaparak olan sütünü de geri cevırme

melisaaaaa kız mı geliyo ben demiştimm

belli bir süre sonra oda kabullenecektir canım olmayınca daha küçük olduğu için anlamıyorrr
hem allah büyük belki faktini saatini bekliyordurr:26:

hayırlıs artık ne diyeyim hülyam

gamzeee evet yedim kırmızı kartıı
ya şu sigara içen similiyi gördükçe çok pisss sigara içesim geliyo

slm canım biz duyguyla karar vermiştik hauck arabayı alacaktım ama duygu araştırınca olumsuz yorumlar okumuz biraz oto koltu çok derinmiş oturur faziyette kalıyor falan diyorlarmış senin fikrin önemli canım bizim için sen ne diyorsunn
ben gidip bakmıştım ona çokda beğenmişitim ama şimdi kafam karıştı:44::44::44:

insallah degişmezse doktorun dedigi bakalım.

selamlar hepinize
okudum ama yazacak dermanim yoktu
bulusma fotolariniz cok hos
allah yuzunuzu hep guldursun insallah

gamze gecmis olsun ruzgara da

duygu hauck da anakucagi dik duruyor evet bence de oyle yani
sikinti olmadi ama bizde rahat kullandik
bebeconfort cok daha guzel didosun dedigi
ama tabi fiyat olarak daha tuzlu
portbebeye cok takilma bence cunku onda yatacagi maksimum 2 ay zaten
ama wollexi de begendim ben
fakat surekli tekerlek cikarmak zahmetli is
eger sikintindegil diyorsan kraft twist e de bakabilirsin
o da aynen portbebe oluyor
ben ondan alacaktim ama hem cok buyuk hem de arabanin o portbebe kismini komple cikarip kaldiriyosun
o is hosuma gitmedi
hauckdan fiyatina gore memnunum
cok cok daha iyi arabalar var elbette
ama o fiyata alinacak en guzel travellerden biridir heralde

ve azra seni sona biraktim ki uzun yazayim diye
sakin ama sakin uzulme
emmeyi falan birakmiyor bence
kuzey her zaman oyle emdi hep sinirda kilo aldi
kilo alimi iyi merak etme normali de ayda 600gr zaten ilk iki ay cok aldigindan sana az gibi gelmis
sorun dedigin gibi ilk sutu alip son sutu almayisi
sana tavsiyem arada sag sutunu tazyiklenince ver agzina son sute ulasmis olsun
uzulursen daha cok stres yaparsin sutun etkilenir sakin yapma
ben biraktigina inanmiyorum sen de inanma
sutun varsa ek gidaya acele etme
4. aydan sonra ben meyve veriyodum az az istersen az az baslarsin ama ogun yapmak icin erken
ne kadar emzirsen o kadar kar bence
o62-68lere takilma hic
her kiyafetin markanin kalibi farkli
rumeysa gayet hos ve dombik gorunuyor

tatlim hemen hemen tum oto koltuklarinda bebek oturur gibi duruyor zaten
ben de kafaya takip doktora sormustum
tum otovkoltuklarinin bu sekildemoldugunu ve bunun anne karni pozisyonu oldugunu ve sikinti yaratmayacagini soyledi
kuzey dogdugundan beri onu kullandik ve hicbi skintimiz da yok sukur
yani bi arabada ne aradiginiza bagli
demin de yazdim fiyat performans olarak is gorur
ama daha cok para verecekseniz cok daha guzel arabalar var elbet
simdi sizi yonlendirmek de istemiyorum belki memnun kalmazsiniz falan diye
ama benim isimi gordu hala da goruyor

Gamzem en azindan iki ay daha dayansa keske ondan sonra biraksa
Masterim bende sukrediyorum cnm ek gida alirken insallah istahsiz olmaz ben yine de vermeye devam edicem gittigi yere kadar.
Eminem kizini al karsina konus guzelce cnm uzme kendini bilmeden konusuyor cocuk anlasa uzulecegini oyle hayatta soylemez

Acil cvp ver rüzgar bebek arabasında sıkısıyo ama mesele 15-25 kg arası araba yok napıcam ben oto koltugu alıp monte edelım dıyoruz fıkrın var mı utanarak dıyorum bunu ama sıgmıyo cocuk ya :26:

Acil cvp ver rüzgar bebek arabasında sıkısıyo ama mesele 15-25 kg arası araba yok napıcam ben oto koltugu alıp monte edelım dıyoruz fıkrın var mı utanarak dıyorum bunu ama sıgmıyo cocuk ya :26:

gamze baston arabalara baktın mı hem kullanımı cok rahat :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…