Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Acil cvp ver rüzgar bebek arabasında sıkısıyo ama mesele 15-25 kg arası araba yok napıcam ben oto koltugu alıp monte edelım dıyoruz fıkrın var mı utanarak dıyorum bunu ama sıgmıyo cocuk ya :26:

bilmiyorumki ilk kez boyle bisey duydum
haziran anneleri grubunda cok dombik bebeler var hatta bikaci rizgardan kilolu onlar boyle biseyden bahsetmedi hic
biri concord neo kullaniyor mesela onu biliyorum sikinti yok onda
istersen baska arabalara bak mutlaka vardir
belki de sana sikisiyo geliyodur ya
yegenim 2bucuk yasinda chicco liteway kullaniyor onda yatiyor bile
yanlardan genis bisey bak istersen oto koltugu isi olmaz bence nasil takacaksinizki

ben sordum ama sen benden önce cevap yazmışsın canım
peki sence bu nasıl canım
Sunny baby / Sunny Baby SB-700 Ultimate 2013 Model Travel Sistem Bebek Arabası

Ferda icimi rahatlattin cnm inan ki
Evet iki aydir bayagi fazla almisti simdi birden az alinca soke oldum
Sütüm eskisi gibi cok degil ama yinede var cnm sükür
Ek besine bence de erken 5 aylik olsun yavas yavas baslarim diye dusunuyorum
Gören iste direk kilo almamis diyemiyorda boya gitmis diyorlar ben anliyorum salak degilim ki
Ne takiyorsam onlari salak gibi

omuzları sıkısıyo kuzum ya kollar takılıp kalıyo zar zor cıkarıyorum ıcınden sanırım 0-13 kg benım araba valla ucuz yollu bısıy alıcam artık yanları genıs evet yanlardan kollar sıkısıyo zaten bana bıkac fıkır ver aklında olsun su dedıklerınede bakıcam sımdı

cnm sen onlara ne bakıysun
benım oglumda tıka basa karnı tok ama elini agzında tutuyo kaynanam cok bilir ya bu cocuk doymuyo sütün olmuyo mu diyo

gamze baston arabalara baktın mı hem kullanımı cok rahat :26:

kıs gunu bastonla rahat olmazkı heryere arabasıyla gdıyorum ben yazın alırım dıyodum bastonu ama cocugun kolları sıkısıyo bınmek ıstemıyo artık

umutege goruntu olarak iyi ama daha once hic gormedim canim
gormeden alma bence bi de yorumlarina bak
guzel gorunuyor

azracim moral vermek icin soylemedim
aynisi benim basimda
hep diyorum bu cocuk birakacak heralde emmeyi
7 ay oldu bak hala emiyor masallah
sen milletin lafina hic bakma
o zaman oleyim ben napayim :)

gamze sen de gorerek al bence oturt icine oyle al
kac kilo oldu ruzgar 10u gecti mi

Concord neo 1250 tl dırek eledım bana ucuz araba gerekıyo

Arkadaslar merhaba varikoselle bogusan varmi benim gibi ya da daha onceden bogusmus olan ameliyat olacak eşim

gecmis olsun
ameliyattan sonra sikintiniz hizla duzelir merak etmeyin
burda olanlar vardi ameliyat falan da olmadan cocuk sahibi olabildiler
hayirlisiyla evladiniza kavusun
icinizi ferah tutun dermansiz dert degil

Sinirlenince kayınvalidene ver cocuğu
uyu biraz geçecek hepsi

cnm sen onlara ne bakıysun
benım oglumda tıka basa karnı tok ama elini agzında tutuyo kaynanam cok bilir ya bu cocuk doymuyo sütün olmuyo mu diyo

Müdahale etmeseler sasarim zaten
Benim ki de hep oyle agzini aciyor eline ne versen cok normal kesfediyorlar suan da
Bildikleri suanda sadece emmek ilerleyen zamanda dokunarak elleriyle kesfedecekler iste cahillik oyle deyince de kiziyorlar en iyisi aldiris etmemek ama iste peygamber sabri yok ki insan da

bende şimdi bunu araştıyordum canım inşallah iyi yorumlar okurum mecbur mağzadan alıcam zaten dededi alacak hediye o yüzden gidip bi yerden bulmam lazım

evet o pahali
chicco liteway e bak hem ucuz hem baston tipli hafif puset

ferda baktım sımdı aklıma yattım cuma gunu bebek magazalarında bı deneyeyım sonra alayım dımı hatta magazada marka model ogrenıp nettende bakayım neresı ucuzsa ordan alayım poffffffff
arabamız cok guzel sevıyorum yatıyo falan cok rahat ama su omuzlar kollar sıkısıyo ya cocukta bende kahroluyoruz artık

sonunda benim kızımında bir dolabı oldu
bu dolabın 3 kapaklısını aldık nasıl sizce:26:

eminecim gule gule kullansin
sade ve sik
isterse ustune stickernyapistirirsiniz

esracim hosgeldin
napiyim ben ayniyim iste kuzeye oglen yemegi hazirliyordum
buharda sebze iykk :))
sen napiyosun

eminecim gule gule kullansin
sade ve sik
isterse ustune stickernyapistirirsiniz

esracim hosgeldin
napiyim ben ayniyim iste kuzeye oglen yemegi hazirliyordum
buharda sebze iykk :))
sen napiyosun

iyiyim kuşum bende, demek paşama buharda sebze yapıyorsun, ne tesadüftürki bende buharda sebze yiyorum Ferdam diyetten ötürü. Kuzeyimle menülerimiz örtüşüyor.
ben de doktor işleri ile uğraşıyorum işte, kendilerinden her ne kaar artık bay gelmiş olsa da yapcak bir şey yok gidiyorum geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…