Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

muhtemelen yemeyecek kuzey ama ben yapayim iki kasik alsa o da biseydir
afiyet olsun sana da zevksiz bir menu ama
git tabi canim elinden geleni yap sen gerisi allahin taktiri

kiz hilal n bakiyon gel sende sohbete
hazir kuzey uyuyoken iki laklak edelim
ne kadar citirmissin masallah sana
citir anne olacaksin insallah

yok kuzum henüz tedaviye başlamadım malum endrokronoloğum korunma verdi 3 ay, kilo veriyorum şimdi, bu arada da hormon testlerimdi smear falan onları tekrarlattım işte.
valla ebelik tedavisine temmuzda başlıycaz, çünkü endrokronoloğun insülin için verdiği ilaçta gebe kalmayı çok kolaylaştırıyormuş, kadın doğumcum 3 ayda o ilacın şansını deneyelim tedavi öncesi dedi, bakarsın onda tuttururuz diyor. aynı şeyi endrokronologta söylüyor. yani benim için şu an tek önemli nokta doktorun belirlediği kiloyu verip insülin değerlerimi normale çekmek, yüksek insülinde yumurta kalitesini düşürüyormuş çünkü.

bu arada o uzayan adet döngüleriminde tamamen gebelik sürecinin uzamasında kaynaklanan psikolojik bir durum olduğunu teyit etmiş olduk, şu psikolojinin yumurtlama üzerindeki etkisini yok edecek te bir tedavi olsa keşke

en guzeli bence
zayiflamak psikolojine de iyi gelecek
nasil gidiyor peki rejim isleri

Geldimmmmm
ferda yemiyomu kuzey sebzeyı et yada tavuk suyuyla corba yapmayı denesene sebzelerı ruzgar et yada tavuk suyu olunca daha ıstahlı yıyıyo kuzum

emosum begendım ben cok ustune buyuk stıkırlardan al super olur

esraaaaaa

bazen yiyo bazen yemiyo belli olmuyo keyfi
buharda daha lezzetli gerci yer belki
et suyu tavuk suyu kullanma dedi dr kendini kullan hicbi faydasi yok arti yorar midesini dedi
kiyma kullaniyorum artik ben de
dun kiymali tarhana yaptim yedi
dun binde kofte hazirladim kuzeye minik minik sulu kofte
bugun onlardan 3tane haslicam insallah yer aksama

eminecim gule gule kullansin
sade ve sik
isterse ustune stickernyapistirirsiniz

esracim hosgeldin
napiyim ben ayniyim iste kuzeye oglen yemegi hazirliyordum
buharda sebze iykk :))
sen napiyosun

sağol canım eve taşındım taşınalı alıcamda alıcam die dillendirdim sonunda aldım
ama kızımın odasına bitürlü bir düzen koyamadım ben yaonun odası sıcak die bizde orada oturuyoruz zaten
çok küçükte değil oda ama galiba ben beceriksizim yapamadım bir düzen

Son düzenleme:
napiyim kızlar bi yandan netten ev bakıyorum demin de kadın fal bakıyorum dedi
ona ve kendime kahve yaptım
önce bir hamile haberi alcakmışım çok sevincekmişim ki bu burdaki kızlardan biri olcak hissediyorum
sonra ben gebe kalcakmışım eşim göbeğimi sevcekmiş,sonra ev değiştircekmişiz eşim işle ilgili ferahlıycakmış bide çok nazar almışım
benim kadın baya falcı çıktı ama eli çok çabuk nerdeyse iş bitti gibi sadece banyo kaldı

en guzeli bence
zayiflamak psikolojine de iyi gelecek
nasil gidiyor peki rejim isleri

aynen öyle hem insülinim düzelecek, hem sigarayı bıraktım tam 2 ay oldu bugün itibari ile birde kilo verince yumurtalarım kalitali kalitali olcak inşallah. valla 3 haftada 3 kilo verdim, daha önce kilo verememe sıkıntım olduğu için havalara uçuyorum bu sonuç karşısında kuşum :)

balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, valide sultanım naber

evet güzel olur aslında ama çıkartmak istediğin zamanda izi kalırmıdie düşünüyorum:26:

ay ben et yada tavuk suyu derken bulyon demedım okuyuncada öyle anlaşılıyo ben tavuk yada et haslayınca sularını buzluga atıyorum sık sık corba yapmaya calısıyoum yada yemeklerı salcasız tuzsuz yapıpı o sulardan koyuyorum kıymayıda en az 4 kez cekıyo markettekı kasap abımız ruzgara ozel oyle kullanıyorum

kızlar colic- end surop hakkında bilgisi olan varmı???? huzur geçen gün colica diye bi surup önermişti gaz sancısı için eczaneci colic- end diye baska surup vermiş bunu kullanayımmı yoksa colicayımı alayım kullanan yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi? ona göre değiştireyim surubu acmadan .birde tek göğsümden emdiği içibn doymuyo bebelac çok gaz yaptı şimdi sma gold kullanıyorum bunu sevdi güzel içiyo ama kaç saatte bir vermeliyim kusmasına doktor reflü dedi artık zamanla geçmesini beklices enfeksiyon azaldı zaten böylrce kusmasıda azaldı sayılır

bulyon kastetmedigini anladim zaten de benim dr zaten o sulardan bahsediyor
hicbiseye takilmayan adam krsinlikle et tavuk suyu kullanmicaksin dedi
ne bilim bi bildigi vardir
adam bitek bebe biskuvisi ve et suyuna karsi
yoksa ne sorsam yap der ver der
ben de bi bildigi var diye dusunup vermiyorum
kendisini yesin iste

yine yapmaya basladin o zaman corba falan
bi ara devam sutu agirlikli gidiyorum diyodun
afiyet olsun ruzgara
ben de 4 kez cektiriyorum kiymayi
insallah kofteyi sever de gunasiri yaparim

hosgeldin canim
suruplar hakkinda fikrim yok maalesef
ama eczaci verdiyse muadildir zaten
mamayi da kac cc verdigine bagli heralde
3 saat falan normaldir sanirim
gamze daha iyi aydinlatir

hosgeldin canim
suruplar hakkinda fikrim yok maalesef
ama eczaci verdiyse muadildir zaten
mamayi da kac cc verdigine bagli heralde
3 saat falan normaldir sanirim
gamze daha iyi aydinlatir

hoşbulduk ferdacım nasılsın mamayı doktor tek göğsümden doydugu için günde bir defa 50cc demişti ama şimdi göğsümde süt çok çok azaldı emziriyorum ardından ağlıyo gazını cıkarmak için omzuma koydum boynumu emiyor

bapıyorsun eli sopalı eminemuuuuuu????
alışverişler, adetler falan bıraktığım yerdesin herhal :)

evet aynen bıraktığın yerdeyim
ama sen bence engüzel kararı vermişsin önce kilolar gidecek sonra bebe gelecek

rumuzcum bu dediğin şurubu bilmiyorum ama görümcemin bebebğinin
gaz problemi var hatta reflü olabilir diye şüphelendi neyse doktora gittik rezene çayı verdi
hipp in ama çok çok az yani yarım çay kaşıgını 30ml suya karıştırıyoruız onunda tamamını içmiyor ama 4 çay kaşıgı
içse yetiyor çok rahatlıyo yani doktorunuza bi sor bir dahakine rezene çayını,sende yediklerine dikkat et sebze yoğurt,bakliyat gaz yapan şeyler yememeye çalış
ve tabi allah yardımcınız olsunnnn

esraaaa tatlumm
ferda ben bayılırım buharde sebzeye kuzey yemezse bana getirrr

bende fırında pancar yaptım dün tv de görmüştüm çok pratik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…