evet aynen bıraktığın yerdeyim
ama sen bence engüzel kararı vermişsin önce kilolar gidecek sonra bebe gelecek
kızlar colic- end surop hakkında bilgisi olan varmı???? huzur geçen gün colica diye bi surup önermişti gaz sancısı için eczaneci colic- end diye baska surup vermiş bunu kullanayımmı yoksa colicayımı alayım kullanan yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi? ona göre değiştireyim surubu acmadan .birde tek göğsümden emdiği içibn doymuyo bebelac çok gaz yaptı şimdi sma gold kullanıyorum bunu sevdi güzel içiyo ama kaç saatte bir vermeliyim kusmasına doktor reflü dedi artık zamanla geçmesini beklices enfeksiyon azaldı zaten böylrce kusmasıda azaldı sayılır
kuzey dogdugundan beri baklagil yemiyorum resmen hasret kaldim ya 6 aylik olduktan sonra bi nohut yedim d cocuk gazmana dondu agla agla
1 yasina kadar yok daha
kızlar colic- end surop hakkında bilgisi olan varmı???? huzur geçen gün colica diye bi surup önermişti gaz sancısı için eczaneci colic- end diye baska surup vermiş bunu kullanayımmı yoksa colicayımı alayım kullanan yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi? ona göre değiştireyim surubu acmadan .birde tek göğsümden emdiği içibn doymuyo bebelac çok gaz yaptı şimdi sma gold kullanıyorum bunu sevdi güzel içiyo ama kaç saatte bir vermeliyim kusmasına doktor reflü dedi artık zamanla geçmesini beklices enfeksiyon azaldı zaten böylrce kusmasıda azaldı sayılır
zaten ferda ben bu gaz olayını anlamış değilim bazen dikkat etsende gene oluyor
kimi herşeyi yiyor olmuyor
bide sebze yok ,süt yogurt yok bakliyat yok e sadece ety balık kalıyor benimde kırmızı etle hiç aram yok
eee ne yiycek bu anneler :26:
Ferda her sey gaz yapıyor ya napcaz
neler yiyorsun peki
Esracimmm seni cok ozledim canim benim
rumuzyok canim bence 90hazirla sen teklif et
icerse icsin icmezse zorlama
kac saatte bir veriyosun peki
rumuzcum bu dediğin şurubu bilmiyorum ama görümcemin bebebğinin
gaz problemi var hatta reflü olabilir diye şüphelendi neyse doktora gittik rezene çayı verdi
hipp in ama çok çok az yani yarım çay kaşıgını 30ml suya karıştırıyoruız onunda tamamını içmiyor ama 4 çay kaşıgı
içse yetiyor çok rahatlıyo yani doktorunuza bi sor bir dahakine rezene çayını,sende yediklerine dikkat et sebze yoğurt,bakliyat gaz yapan şeyler yememeye çalış
ve tabi allah yardımcınız olsunnnn
esraaaa tatlumm
ferda ben bayılırım buharde sebzeye kuzey yemezse bana getirrr
bende fırında pancar yaptım dün tv de görmüştüm çok pratik oldu
cnm biz colico kullandık diğerini bilmiyorum. ilk 3 ay gaz sancımız çok fazla vardı. bebeğim gaz sancısıyla kıvrandığı ve çok ağladığı zamanlarda veriyorduk. gaz çıkarmaya çok faydası olduğu söylenemez fakat sakinleştirmeye yarıyorduşimdi öyle bir problemimiz kalmadı çok şükür. yine gazı oluyor fakat artık büyük bir sorun olmaktan çıktı.
cnm biz colico kullandık diğerini bilmiyorum. ilk 3 ay gaz sancımız çok fazla vardı. bebeğim gaz sancısıyla kıvrandığı ve çok ağladığı zamanlarda veriyorduk. gaz çıkarmaya çok faydası olduğu söylenemez fakat sakinleştirmeye yarıyorduşimdi öyle bir problemimiz kalmadı çok şükür. yine gazı oluyor fakat artık büyük bir sorun olmaktan çıktı.
Rumuzyok, senin o annesinin boynunu doymadığı için emen minnakını ıssırrırırrrmrmmmmmmmm, dişlerim kamaştı haaa :)
Canim o dediğin şurubu bilmiyorum
ama sanki arastirirken rastlamıştım
sen kk dan bak bir
Gerçi hepsinin karışımı benzer
ama olsun araştır bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?