Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım colica diye şurup demiştin eczaneciye söylemiş eşim oda colic-end diye baska surup vermiş kullanayımmı yoksa değiştireyimmi?

kuzey dogdugundan beri baklagil yemiyorum resmen hasret kaldim ya 6 aylik olduktan sonra bi nohut yedim d cocuk gazmana dondu agla agla
1 yasina kadar yok daha

evet aynen bıraktığın yerdeyim
ama sen bence engüzel kararı vermişsin önce kilolar gidecek sonra bebe gelecek

eminem o kadar çok fazla kilo varki depolarımda gebelik öncesi hepini vermemi beklemiyor Allah'tan doktorlar yoksa 2014'ü görürdüm ben gebelik için herhalde
nasıl becermişimde almışım onca kiloyu anlamadım gitti

Canim o dediğin şurubu bilmiyorum
ama sanki arastirirken rastlamıştım
sen kk dan bak bir
Gerçi hepsinin karışımı benzer
ama olsun araştır bir

Rumuzyok, senin o annesinin boynunu doymadığı için emen minnakını ıssırrırırrrmrmmmmmmmm, dişlerim kamaştı haaa :)

zaten ferda ben bu gaz olayını anlamış değilim bazen dikkat etsende gene oluyor
kimi herşeyi yiyor olmuyor
bide sebze yok ,süt yogurt yok bakliyat yok e sadece et balık kalıyor benimde kırmızı etle hiç aram yok
eee ne yiycek bu anneler :26:

cnm biz colico kullandık diğerini bilmiyorum. ilk 3 ay gaz sancımız çok fazla vardı. bebeğim gaz sancısıyla kıvrandığı ve çok ağladığı zamanlarda veriyorduk. gaz çıkarmaya çok faydası olduğu söylenemez fakat sakinleştirmeye yarıyordu şimdi öyle bir problemimiz kalmadı çok şükür. yine gazı oluyor fakat artık büyük bir sorun olmaktan çıktı.

kesinlikle bebekten bebege degisiyor canim
simdi haziran annelerinde nohut fasulye suyundan falan verenler var dusun
gaz maz yapmiyo
ben kndim yiyemiyorum ya sutten geciyo diye
bi de zaten gazin asli bebegin kendinin urettigi
emerken vs hava yutuyor iste
ne kadar dikkat edersen et bebek gazliysa gazi oluyor
o yuzden bence cok kasmasin
sadece klasik gaz yapicilari yemesin tamam
ben sebze sut urunu falan yedim hep

rumuzyok canim bence 90hazirla sen teklif et
icerse icsin icmezse zorlama
kac saatte bir veriyosun peki

canım beslenme düzenimiz komple mahvoldu ne zaman emziricem ne zaman mama karmakarışık oldu emzirince doymuyo

hilalcim rezene çayını ben hep veriyorum çok çok seviyo biraz rahatlatıyo ama kesin çözüm olamıyo reflüsüde zamanla gecer diye umud ediyorum artık kusmasını takmıuorum kafama yeterki doysun saglıgı yerinde olsun

canım colic -end mi kullanayım yoksa colico mu aldırayım doğanın poposu carıl curul ama yinede içinde gaz kalıyo aglıyo

slm kızlar birşey sormak şstşyorum butik bebeden alışveren yapan varmı kalitesi nasıl güvenip alabilirmiyim birkaç şey bependim ama kalitelir nasıldır diye tereddüt ediyorum :26::26::26:

Ay insallah geçer bizimki de
illallah ettirdi artik

Rumuzyok, senin o annesinin boynunu doymadığı için emen minnakını ıssırrırırrrmrmmmmmmmm, dişlerim kamaştı haaa :)

çok üzülüyorum canım ya cocuk neye ağlıyo onu bile karıştırıyorum benim cahiiligimden mi çekiyo diye düşünüyorum öyle tatlı ki

Canim o dediğin şurubu bilmiyorum
ama sanki arastirirken rastlamıştım
sen kk dan bak bir
Gerçi hepsinin karışımı benzer
ama olsun araştır bir

bi anason eksik heralde bunda canım kullanım diom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…