selamlar hepinize
okudum ama yazacak dermanim yoktu
bulusma fotolariniz cok hos
allah yuzunuzu hep guldursun insallah
gamze gecmis olsun ruzgara da
duygu hauck da anakucagi dik duruyor evet bence de oyle yani
sikinti olmadi ama bizde rahat kullandik
bebeconfort cok daha guzel didosun dedigi
ama tabi fiyat olarak daha tuzlu
portbebeye cok takilma bence cunku onda yatacagi maksimum 2 ay zaten
ama wollexi de begendim ben
fakat surekli tekerlek cikarmak zahmetli is
eger sikintindegil diyorsan kraft twist e de bakabilirsin
o da aynen portbebe oluyor
ben ondan alacaktim ama hem cok buyuk hem de arabanin o portbebe kismini komple cikarip kaldiriyosun
o is hosuma gitmedi
hauckdan fiyatina gore memnunum
cok cok daha iyi arabalar var elbette
ama o fiyata alinacak en guzel travellerden biridir heralde
ve azra seni sona biraktim ki uzun yazayim diye
sakin ama sakin uzulme
emmeyi falan birakmiyor bence
kuzey her zaman oyle emdi hep sinirda kilo aldi
kilo alimi iyi merak etme normali de ayda 600gr zaten ilk iki ay cok aldigindan sana az gibi gelmis
sorun dedigin gibi ilk sutu alip son sutu almayisi
sana tavsiyem arada sag sutunu tazyiklenince ver agzina son sute ulasmis olsun
uzulursen daha cok stres yaparsin sutun etkilenir sakin yapma
ben biraktigina inanmiyorum sen de inanma
sutun varsa ek gidaya acele etme
4. aydan sonra ben meyve veriyodum az az istersen az az baslarsin ama ogun yapmak icin erken
ne kadar emzirsen o kadar kar bence
o62-68lere takilma hic
her kiyafetin markanin kalibi farkli
rumeysa gayet hos ve dombik gorunuyor
canım colic -end mi kullanayım yoksa colico mu aldırayım doğanın poposu carıl curul ama yinede içinde gaz kalıyo aglıyo
Elif ses ver, merak ediyordum senide, naber??
maşallahhhhhhhhhhhhhh
esramm kuzumm
Kızlar yne mrb herkese bugun araştrmaya verdm kenidimi iice araştrdkça kafası karşıo insann neyse cumartesi alıp gelnce netlşr heralde durum
Oflu maşallahhhhhhhhhhh kuzucugnaaa
Oflu'm nasıl kocaman kocaman bakmış paşa maşallah....
oflum maaşalahhhh oğluşunaa çok tatlı kuzum yerim ben onu rabbim nazarlardan korusun
çok merak ediiyodn bak gördün :))
sağol canım benim göstermek için girdim görümcemin pcden. benimki bozuk malum :)
Merhaba kızlar ben aramiza yeni katıldım ve şu an 5.3günlük hamileyim bu 4hamileliğim yaşayan yok hepsi düştü bununda öyle olmasinda çok korkuyorum neyse sadede geleyim ben geçen cumartesi doktora gtim üstten baktı keseyi göreme di sizce bu cumartesi doktor görüşmü keseyi yardımcı olun lütfenAmin...
teşekkür ederim canım
sen de bebek düşünüyosun sanırım?
bat kaç?
evet oflum merak ediyodum gördüm tesadüf etti burda olmam yerim oğluşunu kaldırısın diye alıntıda etmedim öp yrime paşamı
esram nasılsın canım benim uzun zaman oldu girmiyosun sen artık kuzum iyimisin
esramm kuzumm
kızlar yne mrb herkese bugun araştrmaya verdm kenidimi iice araştrdkça kafası karşıo insann neyse cumartesi alıp gelnce netlşr heralde durum
oflu maşallahhhhhhhhhhh kuzucugnaaa
Sağol esram ama çok huysuz malesef hiç uykusu yok bugün banyo yptırdık öyle uyuyo biraz
evet kuzum baya bir ara verdim, ben aynıyım, en son görüştüğümüz gibi ama siz gebeliğin sonuna gelmişsiniz yahu, ne kadar zaman geçmiş öyle, alacaksın resmen yavrunu kucağına artık. dün gibi daha yaptığın ovulasyon testleri yahu :) 36 haftayı görünce şok oldum, maşallah sanada yavrucuğuna da.
Yavyum bebişim, ne arıyon sen bakem neyin araştırmasındasın???
olcak o kadar annesi, o kadar kusur herkeste olurki paşam da da o kadarcık naz olsun lütfennnn, Allah esirgesin onu
evet kuzum baya bir ara verdim, ben aynıyım, en son görüştüğümüz gibi ama siz gebeliğin sonuna gelmişsiniz yahu, ne kadar zaman geçmiş öyle, alacaksın resmen yavrunu kucağına artık. dün gibi daha yaptığın ovulasyon testleri yahu :) 36 haftayı görünce şok oldum, maşallah sanada yavrucuğuna da.
olcak o kadar annesi, o kadar kusur herkeste olurki paşam da da o kadarcık naz olsun lütfennnn, Allah esirgesin onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?