Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

herkes burdayken oğluşun resmini ekliyimm hemen kaldırıcam sonra görmedim demeyin tMM MII :))

saol ferdammm şimdi wollex sunn baby bi de hauck üçü üzernde duruordm ki wollexi eledm tekerlek sok tak zor olur o iş sunnbaby 15 klo dıo çok agır 15 klo bence
sen de dıosan dernlk çok muhim degl dr da aynı şeyi demiş bak
o zaman hauck en mantıklısı gibi gelıo yne iice bakmak lazm bu cumartesi gtcz bakalm e bebekte canlı canlı bakcam haucka eşimle oyle karr vercz bakalm

canım colic -end mi kullanayım yoksa colico mu aldırayım doğanın poposu carıl curul ama yinede içinde gaz kalıyo aglıyo

benim bebişim hiç çıkaramıyordu nerdeyse. zaten kolik bebeklerde zamanla düzelen bir rahatsızlık. neler denedik. rezene çayı, kimyon çayı, çörek otu vs... ne yapsak da oluyor. coliconun içeriğinde dereotu, anason, kimyon vardı. bitkisel bir şuruptu. büyük ihtimalle diğeri de öyledir. netten prospektüslerine ve kullanıcı yorumlarına bakabilirsin.

pişşşşşştttttttttttttttttt
ben bıralardayım he,turlamaca

esramm kuzumm
kızlar yne mrb herkese bugun araştrmaya verdm kenidimi iice araştrdkça kafası karşıo insann neyse cumartesi alıp gelnce netlşr heralde durum
oflu maşallahhhhhhhhhhh kuzucugnaaa

oflum maaşalahhhh oğluşunaa çok tatlı kuzum yerim ben onu rabbim nazarlardan korusun

çok merak ediiyodn bak gördün :))
sağol canım benim göstermek için girdim görümcemin pcden. benimki bozuk malum :)

evet oflum merak ediyodum gördüm tesadüf etti burda olmam yerim oğluşunu kaldırısın diye alıntıda etmedim öp yrime paşamı

Amin...
teşekkür ederim canım
sen de bebek düşünüyosun sanırım?
bat kaç?
Merhaba kızlar ben aramiza yeni katıldım ve şu an 5.3günlük hamileyim bu 4hamileliğim yaşayan yok hepsi düştü bununda öyle olmasinda çok korkuyorum neyse sadede geleyim ben geçen cumartesi doktora gtim üstten baktı keseyi göreme di sizce bu cumartesi doktor görüşmü keseyi yardımcı olun lütfen

esram nasılsın canım benim uzun zaman oldu girmiyosun sen artık kuzum iyimisin

evet kuzum baya bir ara verdim, ben aynıyım, en son görüştüğümüz gibi ama siz gebeliğin sonuna gelmişsiniz yahu, ne kadar zaman geçmiş öyle, alacaksın resmen yavrunu kucağına artık. dün gibi daha yaptığın ovulasyon testleri yahu :) 36 haftayı görünce şok oldum, maşallah sanada yavrucuğuna da.

esramm kuzumm
kızlar yne mrb herkese bugun araştrmaya verdm kenidimi iice araştrdkça kafası karşıo insann neyse cumartesi alıp gelnce netlşr heralde durum
oflu maşallahhhhhhhhhhh kuzucugnaaa

Yavyum bebişim, ne arıyon sen bakem neyin araştırmasındasın???

Sağol esram ama çok huysuz malesef hiç uykusu yok bugün banyo yptırdık öyle uyuyo biraz

olcak o kadar annesi, o kadar kusur herkeste olurki paşam da da o kadarcık naz olsun lütfennnn, Allah esirgesin onu

bebek arabası esram kızımı da kendm gibi gezenti yapma hevesnde oldgm için kullanşlı haff bi araba aradgm için baya bi araştrıorm ama o kadar da kafam karştı içimden bi ses dnle ferdayı al haucku dıo şu anda sezgilerme guvencem sadece

evet esram geldim sonuna çok şükür hayırlıısyla gelmesini bekliyorum teyzesi bakınıyorum arada girmiyosun kızlar girmediğini falna yazmışlardı ordan bilyorum bazenara vermekde iyi geliyo insana esram iyisin yaa sağlığın yerinde yaaa o önemli kuzum evet yaa ovucan testleri gebelik testleri bende düşünüyorumda ne günelrden geçtim rabbim herkese nasip etsin kuzum benim

Kızlar lütfen dedim kimse bana bakmayacak mi anladım yeni yim diye pek ilgi gormuyorum galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…