Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

özelden atacaktım sana ama bulamadım bi türlü olmadı sende burdayken ekliim dedim..
öperim canım

sağolsın oflum gördüm şimcik maaşallah sübhanallah bakışları bilee cin gibi maaşallah baksana bilmiş bilmiş bakıyo kuzum

çok üzülüyorum canım ya cocuk neye ağlıyo onu bile karıştırıyorum benim cahiiligimden mi çekiyo diye düşünüyorum öyle tatlı ki

bi anason eksik heralde bunda canım kullanım diom

Canim anason uyku yapar rahatlatır
yani biblo haklı aslında
gaz çıkarmaktan cok rahatlatıyor bu şuruplar
istersen colica al cok aglayinca ver
ben bugun bir krem deneyeceğim
offfff her şeyi deniyorum

az gözyaşları dökmedin kuzum Rabbim sonunda mükafatını verdi, elbet bizimde bir vademiz var, vakti gelince gelcek benimde bebişim, hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi boş aslında eee kaç kilo doğacak gibi gözüküyor şimdik seninki bakalım.

Kızlar lütfen dedim kimse bana bakmayacak mi

kaderimin cilvesi benim bildiğim kadarı ile bebeğin kesesi rahimden bakıldığında bhcg değeri 2000ini geçince görülüyo ama senin düşüklerin oldu ise alttan muayene olma hiç, karından da 3000inin geçince görünüyor diye hatırladım. Bence 6. haftayı bekle keseyi görmek için, şu an erken gibi geldi bana ve sakin ol moralini yüksek tut emi

Duygum o fotolar şuan bu bilgisayarda ben annemlerdeyim başka bir foto buldum geçen kışa ait eklerim şimdi albüme

öyle esram ne günlerdi düşündükçee şükrediyorum herksein bir zamanı var yeterkii hyırlısını isteyelim şüktredelim az yoldan çıkıp isyan etmemişimdir abbim affertsin gülüm herşeyine şükürler olsun kuzum benimki biraz iri 3 aylıkken başladı iri bebek diye hala öylee 2 hafta önden gidiyo diyo doktor şimdi 3 kilo olmuıştur 2 hafta önce 2600 dü 47 cm boydu ama bakalım nasıl çıkıcak sıpam teyzesi

Çok sağol canım ya bir an kimse bakmaya cak sandim ama oaman a kese5.6 oluyor birde doktor tedbir olsun diye innehop iğne başlattı ondan da şüpheliyim biraz

bendeee kaçırdım ama fotoyu
yaaaa oflummm

kadın 4 te gitti şaştım kaldım profesyonel olunca demekki bitiyormuş bende kuaföre gidicem

Duygum albüme bir foto ekledim babamın bilgisayarındaki tek foto bunu buldum daha sonra boydan farklı fotolarda eklerim.

hay maşallah ona tosuncuk olcak desene, neyse Allah sana kolaylık versin o zaman. Neye karar verdin peki normal mi sezeryanmi, yoksa 38. hafta çatı muayenesinde mi karar vereceksin kuzum.

Çok sağol canım ya bir an kimse bakmaya cak sandim ama oaman a kese5.6 oluyor birde doktor tedbir olsun diye innehop iğne başlattı ondan da şüpheliyim biraz

daha önce 3 düşüğün olduğu için doktorun tedbir amaçlı iğne vermiştir, şüphelenmeni gerektirecek bir durum değildir, sadece biz önlemimizi alalım mantığıdır o bence. Bebişin kesesinide görmek için biraz sabırlı ol, hem zaten doktor önlemini de almış, bundan sonrası Rabbimin takdiri. Ayrıca topiğimizde sen gibi düşükleri olup 4. gebeliği sonunda yavrusunu kucağına alan bir arkadaşımızda var. bebişi öyle yaramaz öyle yaramazki kızcağız giremior artık topiğe, oğluşumuz illahllah ettiriyor annesine. yani sen gibi şeyler yaşayan çok kadın var, dilerim Rabbim bu evladını kucağına almayı nasip edecektir. Sen içini ferah tut, tedbirli ol, bol bol istirahat et en azından 3 ay olurmu canım

kocammm evdeki şifonyerimi bozup tv sehpası yapmışş
eve gitiğimde nasıl bir cinnet geçireyim die düşünüyorummm

Canım şimdi gördüm ben mesajını.İnşallah Allah birdaha aynı acıyı yaşatmasın hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Ben ilk dr a gittiğimde betahcg değerim 1300 gibi birşeydi 5 haftalıktı kese karından ultrasonda görünmedi.Dr vajinal ultrasonla bakmak istemedi haftaya gel dedi 6 haftalıkken göründü kese kalp atışıda 7. haftayı birkaç gün geçtikten sonra duyuldu.

Son düzenleme:
canım inşallah bu gebeliğin meleğini kucağına lamanla sonuçlanır rabbim yardımcın olsun

sanırım biraz öyle olucak gibi teyzesi bana kalsa norma istiyorum esram ama hayorlısı ne ise o şekilde olur inş eşi aşağıdaydı 1 ay öncesine kadar normal olmaz çıkmazsa dedi ama 2 hafta önce çıkmış dedi şimdilik normal ama tabi çatı muayanesinden sonra baklıcaz asıl ne durumda olur artık her şekilde korkuyorum ama normal istiyorum bakanım yok kimse gelsin istemiyorum o yüzden normal diyorum ama hayırlısı hakkımızda esram

ben çıkayım kızlar eşim geliyo çalar kapıyı şimdi sofrayı kurayım öpüyorum esram özletme kendini olurmu Allaha emanet ol canım benim görüşrüz

Çok sağolun ya beni anlayan birilerinin olması ne güzel zaten yatıyorum şu anda rabbim hepinize hayırlı evlat versin birazda yaşimdan kaynaklanıyor herhalde bu heyecanim bu arada benim mide bulantılarim daha çok başlamadı normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…