ahh şu erkekler ya baknca yazsana mrk ettm nasl bşeye benzemş
meganm bakıorm hemenn
Canım şimdi gördüm ben mesajını.İnşallah Allah birdaha aynı acıyı yaşatmasın hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Ben ilk dr a gittiğimde betahcg değerim 1300 gibi birşeydi 5 haftalıktı kese karından ultrasonda görünmedi.Dr vajinal ultrasonla bakmak istemedi haftaya gel dedi 6 haftalıkken göründü kese kalp atışıda 7. haftayı birkaç gün geçtikten sonra duyuldu.
Sağol allah razı olsun sen hamile misin
Çok sağolun ya beni anlayan birilerinin olması ne güzel zaten yatıyorum şu anda rabbim hepinize hayırlı evlat versin birazda yaşimdan kaynaklanıyor herhalde bu heyecanim bu arada benim mide bulantılarim daha çok başlamadı normal mi acaba
yok canım hamile değilimm bende istiyorum 1 tane daha 7 yaşında kızım varkızımdan önce bende düşük yaşasım 2 defa seni anlayabiliyorum
Kızlar bebişimin karyolasını aldık bugün ya bu akşam yada yarın gün içinde teslim edilir dediler ama deli gibi sabırsızlanıyorum biran önce gelsinnn.
İçinde hediye uyku setide verdiler standart tek model vardı hoşuma gitti ama ikinci bir uyku seti alıcam kendi beğendiğim %100 pamuklu birşey alırım.bunu yedek olarak kullnıcam.karyola gelsin foto eklerim.
Birde dinarsunun bebe battaniyesini aldık çok cici birşey onuda eklerim sonra ama bugün içim içime sığmıyor.
Allah herkese nasip etsin inşlalah bu duyguyu.
İnşallah Allah hayırlısıyla sağlıcakla gelp kullanmayı nasip etsin prensesime eşyalarını.
İnşallah bu duyguları bende yaşarım çünkü hiç birinin kalp atışlarını duymadan kaybettim
amin canım çok geçmiş olsun ALLAH birdaha yaşatmasınRabbim kiziniz i size bagislasin benim ki ler biraz daha yıpratıci oldu benim için evleneli 2sene yeni oldu 3düşük çok zor gerçekten olsun onlarda bizi cennet de bekliyor inşallah hayirlisi buymus rabbim karnımda ki ne sağlıklı ömür versin hepinize
benim aklımında sabrımında sınırı zorlanıyo artık cinlerim tepemde
ben kacirdim resmi neyse
kuzeye yemek yedirmekle ugrasiyodum da
off aksama ne yemek yapsam ki
bulgur pilavim var yanina bisey yapmam lazim ama ne yapacam canim tsemiyo hic bisey yapmak
duygubbak arabayi alip sonra sevmezsen bana kizma he
ben kacirdim resmi neyse
bulgur pilavim var yanina bisey yapmam lazim ama ne yapacam canim tsemiyo hic bisey yapmak
canımKızlar bebişimin karyolasını aldık bugün ya bu akşam yada yarın gün içinde teslim edilir dediler ama deli gibi sabırsızlanıyorum biran önce gelsinnn.
İçinde hediye uyku setide verdiler standart tek model vardı hoşuma gitti ama ikinci bir uyku seti alıcam kendi beğendiğim %100 pamuklu birşey alırım.bunu yedek olarak kullnıcam.karyola gelsin foto eklerim.
Birde dinarsunun bebe battaniyesini aldık çok cici birşey onuda eklerim sonra ama bugün içim içime sığmıyor.
Allah herkese nasip etsin inşlalah bu duyguyu.
İnşallah Allah hayırlısıyla sağlıcakla gelp kullanmayı nasip etsin prensesime eşyalarını.
benim aklımında sabrımında sınırı zorlanıyo artık cinlerim tepemde
ben kacirdim resmi neyse
canım
İnşallah canım herşey gonlunce olsun bebeğin de içinde mışıl mışıl uyusun
Canım inşallah Allah bu defa hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Peki nedeni bellimi ona göre bir tedavi yolu izlenecekle gebelik sürecinde.
yok yawrum ya Allah akıl fikir vermiş o kadar bakıorm mantıken en mantıklsı bu hantal olmamalı bi araba oyle olnca ne anlamı var ki
fiyatı da çok pahalı olmasın istıorm e dr demiş işte derin olmasının bi sorunu yok beni en çok bu endşelndrıodu o da tmm inş vardır e bebekte kargo derdi olmadan alrm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?