Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben o zaman bisey yapmayim bulgur pilavi yeter ya napiyimm

lovely canim eklerim tabi baya buyudu masallah
6 aydannsonrasi gelisim acisindan daha keyifliymis acikcasi
su an tabletteyim pcye gecince eklerim canim

Yeter tabi boşver bugünde öyle olsun.
Sabırsızlıkla bekliyorum özledim ne zamandır görmedim.

tmmdır cnm eşim de baksn bakalm ama ben hauck alma taraftrym kararım degşmezse büyük ihtmal onu alcam ....

Sonuclarda hiç birşey çıkmadı genetik falan hep temiz benim halamin da ki3bebeği düştü sonradan hiç tedavi görmedenoldu birşey dersem belki inanmasın sübyan cini diye birşey duydum mu

Canım duymuştum öyle birşey Allah esirgesin ama bir duası var diye biliyorum aklına öyle birşey geldiyse onu yazdır taşı üzerinde bu tür bir konu başka bir topikte geçmiştide kapatılmıştı o yüzden yasak diye biliyorum o yüzden fazla üzerinde durmayalım kapanmasın.Yazmak istediğin birşey olursa özelden yazabilirsin.

bende kaçar hadi öptüm hepinizi eve gideyimde neler olmuş bir bakayım bakalımm

Kızlar benimde bir srum olacak.Benim doğumum mart sonu olacak mart ve nisan yağmurlu geçiyor.Bizimde arabamız yok sağlık ocağı ve hastane çok yakın mesafe ama mesela giderken bebişi nasıl götürürüm.Taşıma çantasımı almalıyım ilk iki ay nasıl birşey daha kullanışlı olur.Kanguru vb tarzda olanlarda bebiş rahat edemez ilk ay hemde yağmurda kullanışlı olmaz.

herkese günaydınlarrrrrrrrrrr :)))))))) tabi size ii akşamlar demem lazım biz yeni kalktıkkk

Yok kızlar kocam filan değil
kocam bu ara niyeyse pek bi düşkün oldu bana bulaşık yıkamalar çiçek getirmeler pasta almalar çocuğa bakıp bana uyu demeler filan ölcem galiba

gereksiz bir insan canımı çok fazla sıkıyo normalde susmam hiçbir zaman şuan susuyorum patlamam büyük olacak bu gidişle

evet ilk resmimiz kuzeyın ne ilk ne son yaramazlığı
yataktan düşürecek nerdeyse kendini
uykudan uyanınca direk atlamaya çalışıyor

bunlar var

bunlar biz

ve bu da ağlarken

Ya ne kadar tatlı çıkmışsiz inşallah bende bebisim im fotolarıni böyle koyarım allah im size bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…