ben o zaman bisey yapmayim bulgur pilavi yeter ya napiyimm
lovely canim eklerim tabi baya buyudu masallah
6 aydannsonrasi gelisim acisindan daha keyifliymis acikcasi
su an tabletteyim pcye gecince eklerim canim
tmmdır cnm eşim de baksn bakalm ama ben hauck alma taraftrym kararım degşmezse büyük ihtmal onu alcam ....yani derinligi ve dik durmasi kuzey tarafindan denendi
dogdugundan 4 aya kadar kullandi
daha uzun kullanilir ama ben kurtlu oglum durmadi artik icinde mecburen oto koltuguna gectik
hos ona da oturmadi hic sus olarak duruyor arabada
simdi zipir gibi bi cocuk
allah korusun ters bisey olsa kuzeye olurdu
sikinti yok yani
Sonuclarda hiç birşey çıkmadı genetik falan hep temiz benim halamin da ki3bebeği düştü sonradan hiç tedavi görmedenoldu birşey dersem belki inanmasın sübyan cini diye birşey duydum mu
benim aklımında sabrımında sınırı zorlanıyo artık cinlerim tepemde
Canım duymuştum öyle birşey Allah esirgesin ama bir duası var diye biliyorum aklına öyle birşey geldiyse onu yazdır taşı üzerinde bu tür bir konu başka bir topikte geçmiştide kapatılmıştı o yüzden yasak diye biliyorum o yüzden fazla üzerinde durmayalım kapanmasın.Yazmak istediğin birşey olursa özel den yazabilirsin.[/QUO özel den nasıl yayılacakbilmiyorum daha yeniyim bu sitede söylersen sevinirim
herkese günaydınlarrrrrrrrrrr :)))))))) tabi size ii akşamlar demem lazım biz yeni kalktıkkk
Canım duymuştum öyle birşey Allah esirgesin ama bir duası var diye biliyorum aklına öyle birşey geldiyse onu yazdır taşı üzerinde bu tür bir konu başka bir topikte geçmiştide kapatılmıştı o yüzden yasak diye biliyorum o yüzden fazla üzerinde durmayalım kapanmasın.Yazmak istediğin birşey olursa özel den yazabilirsin.[/QUO özel den nasıl yayılacakbilmiyorum daha yeniyim bu sitede söylersen sevinirim
Ayrıca neden yasak anlamadim neyse bana özel mesaj nasıl yazilir söyler misin
evet ilk resmimiz kuzeyın ne ilk ne son yaramazlığı
yataktan düşürecek nerdeyse kendini
uykudan uyanınca direk atlamaya çalışıyor
Eki Görüntüle 600181
bunlar var
Eki Görüntüle 600182 Eki Görüntüle 600183 Eki Görüntüle 600184
bunlar biz
Eki Görüntüle 600186 Eki Görüntüle 600187 Eki Görüntüle 600188
ve bu da ağlarken
Eki Görüntüle 600189
Canım ben farketmeden yeni üye olduğunu bildiğim kadarı ile 100 msj sayısı dolmadan özel mesaj atılamıyor.özel den nasıl yayılacakbilmiyorum daha yeniyim bu sitede söylersen sevinirim
Aslında benimde o bahsettiğin konuda bilgim yok fazla ama duymuşluğum var gogledan azıp aratınca birşeyler çıkıyor keşke daha fazla yardımcı olabilseydim.
Ama sen yinede aklına kötü şeyler getirme bu defa takibini daha iyi bir dr da yaptır ve phtılaşmaya mutlaka baktır.
Ayrıca neden yasak anlamadim neyse bana özel mesaj nasıl yazilir söyler misin
Canım ben farketmeden yeni üye olduğunu bildiğim kadarı ile 100 msj sayısı dolmadan özel mesaj atılamıyor.
Aslında benimde o bahsettiğin konuda bilgim yok fazla ama duymuşluğum var gogledan azıp aratınca birşeyler çıkıyor keşke daha fazla yardımcı olabilseydim.
Ama sen yinede aklına kötü şeyler getirme bu defa takibini daha iyi bir dr da yaptır ve phtılaşmaya mutlaka baktır.
Pıhtılaşmayada bakıldı birşey çıkmadı ama doktor önlem olarak innehop iğne verdi onu vuruyorum hergün bu cumartesi de kontrol var inşallah keses görünür o bahsettimiz şeyinde önlemini aldım zaten bana dua et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?