- Konu Sahibi kumralada21
-
belki eski sevgilisi de bebek resimlerini sizin gibi düşünerek paylaşmıştır kafeslemek ne demek
bebek resmi paylaşarak koca kafesleyen var mı aramızda?
sen onu kınamışsın ama senın yaptığında onun aynısı şimdi bu kafeslemek mi?
belki eski sevgilisi de bebek resimlerini sizin gibi düşünerek paylaşmıştır kafeslemek ne demek
bebek resmi paylaşarak koca kafesleyen var mı aramızda?
sen onu kınamışsın ama senın yaptığında onun aynısı şimdi bu kafeslemek mi?
Belki sizden ayrılınca da gayet masumane bir şekilde paylaştığınız bu şeylerden bahsederken "kafeslemek" diye bahsedecek..
Çocuk konusundan kaçmıyor ciddiye binmesinden kaçıyor bana göre...
bana da öyle geldi. geçmişteki kızları da ailesiyle tanıştırıp havaya sokmuştu belki bilemeyiz.
ben 21 yaşındayım. Yok oyalamak gibi birşey değil o konuda güveniyorum erkek arkadaşıma. Okulum var benim zaten. Acaba daha okulu var diye düşündüğü için mi böyle uzak. Aslında uzak değil de çok fazla gelecek hakkında sürekli konusmayı sevmıyor, yeri geliyor kendi söylüyor, ciddi düsünüyorum diye, baska birşey oluyor, anlıyorsun ciddi düşündüğünü ama işte böyle çocuk mevzusu 2-3 kere ust uste geldi diye acaba korktu mu kacıyor mu..
geçmişteki kızları ailesiyle tanıstırmadı. Ben onun arkadaşıydım çünkü biliyorum. Lütfen kişilik olarak art niyetli bir profil çizmeyin erkek arkadaşıma.
Siz erkek arkadasinizla evlenince hemen cocuk mu dogurmak istiyorsunuz acaba merak ettim.Nasil evlenince kadinlar kendini anne olmaya hazir hissetmiyorsa erkeklerde kendilerini baba olmaya hazir hissetmeyebilir,aslinda ciftler evlenince hemen bebek sahibi olmamali ciftlerin evliliklerine adepte olmalari gerek.Erkek arkadasiniza baski yapmayin eger banada bu denli baski yapilsa kendimi kotu hissederdim.
canım yanlış anlama, kimse erkek arkadaşını kötülemek amacında değil. ama bu kulüpte öyle erkekler okuduk ki, genel olarak erkeklere pek güven kalmadı kimsede . :26:
yeliz hanım, anne olmaya hazır hissetmek baska birşey çocukları sevmek baska birşey. Ben cocukları aşırı severim ama o bunu yanlıs anlıyor galiba..
Kumralada canim bende cocuklari cok severim ama bazi insanlar cocuklari sevmez mesela cocuk sesine bile tahammul edemeyen insanlar vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?