Bebek konusunda hassas olanlar okumasin lutfen

Ilk evet, insallah icinde bebek vs olmasin. Gunahindan cekiniyorum ama bebek sahibi olmak istemiyorum.

Burda hastaneye aile hekiminiz yonlendirmeden gidemezsiniz. Aile hekimim iki hafta once baska bir durumdan kan almisti. Bugunde ac gittim eczaneden test al dedi. Kadin doktorum tatilde suan.
Bende yurt dışındayım ve dedıklerınız burda gecerlı degıl
Belkı ülke farklıysa

ya bi de gerçekten çok bilgili değilim bu konuda ama regli gecikmiş 7 gün, o yüzden pozitif çıkma ihtimali yok mu? malum regl geciktikçe idrarın içeriği değişiyor.
yok, hcg hormonuna bakılıyor o testlerde. hcg de sadece gebelikte salgılanan bir hormon

hala yanlış diyorsunuz, kime göre neye göre? sizin şu an yaptığınız da dinen günah mesela.
ya aldırmak istiyorsa aldırsın belkide aldırmayacak BN ona anneliğin güzel bişey oldugunu söyledim tabiki aldırmak günah. Günah bişey sence doğru mu bir cana kıymak doğru bişey mi? Ayrıca BN neden günaha girim ne saçmaliyosun?

Hatali pozitif ihtimali cok düşük, yine de tekrar yapin emin olmak icin. kullandiginiz ilaclar agirsa buyuk ihtimalle bebegi erken surecte kaybederseniz, eger dogurmaya karar verirseniz gerekli testler ve tetkikler yapilir.
Bir kadinin hamile kalmak isteyip kalamamasindan daha korkunc tek sey istemedigi halde hamile kalmasi bence... o yuzden bundan sonrasi icin daha saglam bir korunma yontemi kullanin.

Resımde gördüğüm ve altında yazan yorumdan anladığım kadarı ile kedi besliyorsun evde..Yani evinde bir kedin var..Onun da bakımı var,oda ilgi ilgi istiyor.Kendi kanından canından olmayan bir hayvana bile verebilecek bir sevgin var..

Oysa hamile olmaktan çok korkuyorsun.Kendi sevgini,bir hayvana verebilirken senin bir parçana vermek bu kadar korkutuyor seni.

Seni eleştirmek için yazmadım..Ama çoçuk için yıllarca uğraşan insanlar görünce senin bunu korkunç bir durum gibi dile getirmen içimi cız ettirdi.

Allah çoçuk isteyen herkese versin,ama sana asla nasip etmesin..

Bazıları da anne olmayıversin bence de..

Dip not:Evli değilim ,çoçuğum yok

bende yurtdisindayim evet hastaneye doktor yönlendirmeden gidemezsin ama sana bi taktik vereyim,
aksam saatlerinde hastanenin aciline git karnim agriyor duramiyorum falan de ama arayada hamile olma ihtimalim var cümlesini sikistir. risk almazlar öyle dersen önce bi test yaparlar gerekirse ultrason yaparlar emin olmus olursun
yapanlar var ve hep tutuyor :) onlarda ugrastirmasinlar canim bu kadar suc bizim degil

üslubunuza dikkat edin.

dini kullanarak anne olmaya zorluyorsunuz, kaldıramayacağı yükün altına sokmaya çalışıyorsunuz çünkü.

Kedileri cok seviyorum ama muhtaclik duygusu onda da olacagi icin alip beslemiyorum, boyle uzaktan seviyorum.

Cok tesekkur ederim aklima yazdim.

Sac boyamayla bisey olcagini dusunmuyorum keza cok agir temizlik yapmissin tutan Allah tutuyo diye bi laf var ve benim bildgm d.kontrol haplarinin bebege zarari yok korkma ama madem istemiyodunuz daha dikkatli olmaliydiniz

Bebeginiz varsa,aldirmakta zorlanacaginizi soyluyorsunuz,kim bilir belki de sizden cok iyi anne olucak..
ama insallah rabbim gonlunuze göre verir.

üslubunuza dikkat edin.

dini kullanarak anne olmaya zorluyorsunuz, kaldıramayacağı yükün altına sokmaya çalışıyorsunuz çünkü.
Hayır zorlamıyorum başta yaptıgım yorumda da yazdım kendi bileceği bişey biz bişey diyemeyiz sende onu günaha yitiyorsun o zamn hemde çok büyük bir günaha kaldıramıycaksa iyi korunsaydı ne diyebiliriz hadi aldır mı deseydim kadına moral vermek için ve anneliğinde güzel bişey oldugunu söyledim sen neden bu kadar tepki verdin anlamiş deilim

Pozitifse yanlis olma ihtimali yoktur
Diye dusunuyorum.
Genelde testte negatif cikarsa kanda pozitif cikabiliyor.

Birsey sormak istiyorum.
Anne olmak istemiyorsun bu gayet dogal
Buyuk ihtimalle hamilesin
Hani hem dogurmak istemiyorum demissin
Hemde aldirmak.
Ikisinden de korkuyorsun gebeysen
Ne yapacaksin?
Birde sac boyadigini ve agir temizlik yaptigini neden belirttin.
Bunlar genellikle tedirgin olunan durumlar da belirtilir.
Oda bebegime birsey olmus mudur
Olur daha cok.

Arkadaşlar sadece susacak olanlar , tepki verecek ya da çok üzülecek olanlar ya okumasın ya da girmesin konuya .
Direk konu başlığında belirtmiş konu sahibi.

Zaten şu an duyguları karman çorman .

başlığa rağmen hassas olanlar neden bakar ve yorum yapma ihtiyacı duyar ben de bunu anlamıyorum. ve evet birazdan linç yiyeceğim.

kizlar cok haklisiniz size katiliyorum o yuzden alintiladim..
bebek konusunda da kurtaj konusunda da cok hassasim,20haftalik bebegi karninda olmus ve olu dogum yapmak zorunda kalmis,amniyosentez cvs vs asamalarindan gecmek zorunda kalmis biri olarak baslik bana el etti,geeeeel gel dedi ters tepti..
oncelikle evet,bu kadar istemeyen biri icin ben de insallah degilsinizdir diyorum ama icten ice de kiziyorum.. hakikaten korunmaliydiniz. ben de baslarda sizin gibiydim, son 1 yila kadar cocuk sahibi olmayj asla istemiyordum. her insan anne olmamali diyordum. sonra cevre baskisi mi artik neyse alelacele cocuk sahibi olmak istedik.8 ay bekledik hemen tup bebek yaptirdik.. bebegim 12.haftadan sonra gelismemeye baslamjs.. sonraki surec zaten kabus..yikildik.mahvolduk. bir daha cocugumuz olmazsa korkusu vs..simdi ise yine ayni seyi dusunuyorum.. cocuga uzak hissediyorum kendimi.. oyle yanip tutusmuyorum. gercekten istemiyorsanjz kurtaj bir secenek. hicbirsey hissetmiyorsunuz. yasal sureler zaten bebek halini alana kadar. yani vicdan yapmaniza gerek yok. ama lutfen korunma isini ciddiye alin.
bu arada baslikta belirtme hassasiyetinize de tesekkur etmek istedim. her ne kadar bende ters tepse de :)

çünkü "günah" ve "çok yanlış" gibi keskin kelimeler kullandınız.

herkesin kendince doğrusu vardır ve buna göre iyi bi hayat yaşamak ister. herkesin kendince günahlarda önem sırası vardır. doğurursa daha büyük günaha gireceğini düşünüyor belki? kul hakkını kürtajdan daha büyük günah olarak görüyor belki?

kadının durumunu bilmiyorsunuz, neden anne olmak istemediğini bilmiyorsunuz. keskin kelimeler çok incitici olabiliyor, uyarmak istedim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…