Ilk evet, insallah icinde bebek vs olmasin. Gunahindan cekiniyorum ama bebek sahibi olmak istemiyorum.Ya içini ferahlatır mı bilmiyorum ama.
Gebelik varsa bile kimyasal olabilir, boş olabilir, dış olabilir, mol olabilir, sağlıksız olabilir...
Aslını istersen sağlıklı gebeliği yakalamak bayağı zor.
Çevrede ve kendimde gördüğüm şey ilk gebeliklerin bir şekilde sağlıksız olmasıydı. Tabi genel kural değil. İlk mi senin?
Gebelik varsa da kimyasaldır umarım operasyona bile gerek kalmaz.
Ama işin doğrusu gecikmen itibari ile ultrasonda bakılması en doğrusu görünüyor, netleştirir.
Bende yurt dışındayım ve dedıklerınız burda gecerlı degılBurda hastaneye aile hekiminiz yonlendirmeden gidemezsiniz. Aile hekimim iki hafta once baska bir durumdan kan almisti. Bugunde ac gittim eczaneden test al dedi. Kadin doktorum tatilde suan.
Olabilir, burda maalesef boyle.Bende yurt dışındayım ve dedıklerınız burda gecerlı degıl
Belkı ülke farklıysa
yok, hcg hormonuna bakılıyor o testlerde. hcg de sadece gebelikte salgılanan bir hormonya bi de gerçekten çok bilgili değilim bu konuda ama regli gecikmiş 7 gün, o yüzden pozitif çıkma ihtimali yok mu? malum regl geciktikçe idrarın içeriği değişiyor.
ya aldırmak istiyorsa aldırsın belkide aldırmayacak BN ona anneliğin güzel bişey oldugunu söyledim tabiki aldırmak günah. Günah bişey sence doğru mu bir cana kıymak doğru bişey mi? Ayrıca BN neden günaha girim ne saçmaliyosun?hala yanlış diyorsunuz, kime göre neye göre? sizin şu an yaptığınız da dinen günah mesela.
yok, hcg hormonuna bakılıyor o testlerde. hcg de sadece gebelikte salgılanan bir hormon
Merhaba KK hatunlari,
moralim cok bozuk sabah baska bir sebepten doktora gittim. Konusurken bana reglimi sordu bende hep geciktigini bunun normal oldugunu falan soyledim (7gun gecikti zaten duzenli degil)
Kari-koca doktorlar esi yaklasik 10 gun once ultrasonda bakmisti ve bebek yok dedi (diger hastaligimdan oturu gitmisken belirtiler hamilelik olabilir diye bakmisti) . Onuda soylememe ragmen once eczaneden test al negatifse su ilaci kullan dedi. Eve geldim. Test pozitif. Aglamaktan helak oldum. Ben anne olmayi hic istemedim, istemiyorum.
Esimde bende ilac kullaniyoruz, sacimi daha 3-4 gun once boyadim. Agir temizlikler falan yaptim. Sorum su bu testlerin yanlislikla pozitif gosterdigi olmus mudur hep aksini okudum. Bu durumda bebek dogurulmali mi . Bir uye ilac kullandigi icin aldirmis. Nasil oluyor hic bilmiyorum?
Kadin doktorum bu hafta yok. Esim isten gelirken birkac test daha getirecek, onca bebek sahibi olmak isteyen insanlarin olsun. Benimkinde hata olsun kizlar dua edin lutfen.
ya aldırmak istiyorsa aldırsın belkide aldırmayacak BN ona anneliğin güzel bişey oldugunu söyledim tabiki aldırmak günah. Günah bişey sence doğru mu bir cana kıymak doğru bişey mi? Ayrıca BN neden günaha girim ne saçmaliyosun?
Kedileri cok seviyorum ama muhtaclik duygusu onda da olacagi icin alip beslemiyorum, boyle uzaktan seviyorum.Resımde gördüğüm ve altında yazan yorumdan anladığım kadarı ile kedi besliyorsun evde..Yani evinde bir kedin var..Onun da bakımı var,oda ilgi ilgi istiyor.Kendi kanından canından olmayan bir hayvana bile verebilecek bir sevgin var..
Oysa hamile olmaktan çok korkuyorsun.Kendi sevgini,bir hayvana verebilirken senin bir parçana vermek bu kadar korkutuyor seni.
Seni eleştirmek için yazmadım..Ama çoçuk için yıllarca uğraşan insanlar görünce senin bunu korkunç bir durum gibi dile getirmen içimi cız ettirdi.
Allah çoçuk isteyen herkese versin,ama sana asla nasip etmesin..
Bazıları da anne olmayıversin bence de..
Dip not:Evli değilim ,çoçuğum yok
Cok tesekkur ederim aklima yazdim.bende yurtdisindayim evet hastaneye doktor yönlendirmeden gidemezsin ama sana bi taktik vereyim,
aksam saatlerinde hastanenin aciline git karnim agriyor duramiyorum falan de ama arayada hamile olma ihtimalim var cümlesini sikistir. risk almazlar öyle dersen önce bi test yaparlar gerekirse ultrason yaparlaremin olmus olursun
yapanlar var ve hep tutuyor :) onlarda ugrastirmasinlar canim bu kadar suc bizim degil
Kist deilki aldirasiniz dogurun iste ne var bukadar istemiyorduysaniz korunmaliydiniz hap icerek veya spiralle günahtir o bebegeSimdi soyleyince taslanacagim korkusu var. Reglimin baslangic ve bitis gunleri haricinde esim korunuyordu.
Hayır zorlamıyorum başta yaptıgım yorumda da yazdım kendi bileceği bişey biz bişey diyemeyiz sende onu günaha yitiyorsun o zamn hemde çok büyük bir günaha kaldıramıycaksa iyi korunsaydı ne diyebiliriz hadi aldır mı deseydim kadına moral vermek için ve anneliğinde güzel bişey oldugunu söyledim sen neden bu kadar tepki verdin anlamiş deilimüslubunuza dikkat edin.
dini kullanarak anne olmaya zorluyorsunuz, kaldıramayacağı yükün altına sokmaya çalışıyorsunuz çünkü.
o değil de oha reglliyken sevişiyorlarmış ya.
Arkadaşlar sadece susacak olanlar , tepki verecek ya da çok üzülecek olanlar ya okumasın ya da girmesin konuya .
Direk konu başlığında belirtmiş konu sahibi.
Zaten şu an duyguları karman çorman .
başlığa rağmen hassas olanlar neden bakar ve yorum yapma ihtiyacı duyar ben de bunu anlamıyorum. ve evet birazdan linç yiyeceğim.
Hayır zorlamıyorum başta yaptıgım yorumda da yazdım kendi bileceği bişey biz bişey diyemeyiz sende onu günaha yitiyorsun o zamn hemde çok büyük bir günaha kaldıramıycaksa iyi korunsaydı ne diyebiliriz hadi aldır mı deseydim kadına moral vermek için ve anneliğinde güzel bişey oldugunu söyledim sen neden bu kadar tepki verdin anlamiş deilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?