Bebek konusunda hassas olanlar okumasin lutfen

Ne yapacagimi bilmiyorum, esimin gelmesini bekliyorum.
Yani ben kendimi koltuga, yataga pat diye atarim canimin kiymetini bilmem nasil hamileligin devam ettigine sasirdim.
Yok yuksege uzanma, agir kaldirma derler ya hepsini yaptim dusmez miydi anlaminda yazdim.

Zor durum Allah kolaylık versin. En iyi eşinle karar verebilirsin.

Anladim.
Yani arkadaslar yazmislar keske demekle olmuyor ama bastan isi sıkı tutmak gerekirdi, olan olmus.
Esinle konustugunda daha net olabilirsin
Umarim.

Bende kurtaja sicak bakan biri degilim. Cocuk sahibi olmaya calisan yakinim cok, hamile oldugunu ogrenip aldirmak zorunda kalan tanidiklarimda oldu ama insan yasayinca cok baska bir sey. Sevismekten sogur insan evlilik gozumde buyudu. Hamileyse ne olur, degilsem sevinirim ama sonrasi icin tedirginlik vs kafamin ici karman corman.

Neyse cnm konu sahibi Nasıl istiyorsa öyle yapar zaten. bizim tartişmamiz manasız kalıyor burda

Döllenmenin ilk 4 haftası yani Sat'den sonra 4 hafta içinde içtiğin hiçbir ilacın bebeğe yan etkisi olmaz.
Buna saç boyatmak da dahil.
Yani ne içtiğin ilaçların nede saç boyasının bebeğine bir zararı olmamıştır.
Amaaa sen bu bebeği istemiyorum dersen ona bişey diyemem canım.
Evet ben bebek konusunda çok hassas bir kadınım fakat ne olursa olsun başkasının fikirleri benimkiyle uyuşmuyor diye kalkıp onu itham edemem.
Dediğim gibi bebeğin şu anda iyi yiyecek rızkı varsa zaten buna kimse mani olamaz ama yoksa ilaç içmesen boya yapmasan üstüne titresen olmayınca olmaz.
Kun fe yekûn Ol der olur.

Bence de inşallah hamile değilsindir. İhtimali bile seni buraya konu açacak kadar korkuttu ve gerdiyse kızma ama O temiz masum yavruyu hakettigini nedense düşünmüyorum. Ki dünyaya gelse bile onu en baştan istemeyen bir annenin çocuğu olacak kendisi.
hakkında hayırlısı olsun. Umarım test yanlıştir

Bebeğiniz büyük bir ihtimalle kullandığınız ilaçlardan etkilenmemiştir. Yoksa sonlanırdı. Sağlıklı hamilelikte hoplama zıplamalardan bebeğin etkilenmesi çok düşük bir ihtimal. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Dusmeyebilir canim tutunacagi varsa tutunur. Bende hamileligimi bilmeden perde asarken dusmustum. Simdi kucagimda nurtopu..
Allah gonlune gore versin..

tek bı test mı yaptınız
kan testı yaptırın gebelık varsa kesın ortaya cıkar
kullandıgınız ılacların bı zararı varmı yokmu dıye hamıleysenız bakıyorlar zaten merak etmeyın
sımdılık en acılınden bı kan testı yapın hamıleysenız doktorunuz gelene kadar baska bı doktora gıder gorusursunuz bu konular hakkında
yıne de ne olursa olsun hayırlı ve hayırlısı olsun :)

bir arkadasim ayni sizin gibi hamile oldugunu ogrenince krizlere girdi,aglamaktan helak oldu vs..
hamile oldugunu bilmeden ne biralar ne saraplar devirmis,ustune ilacta icmis ama bebege hicbisey olmadi.
5 aylik hamileyken artik bitsin bu hamilelik diye gozyasi dokuyordu,hic alisamadi buna..
sonra dogum yapti..
oglunu cok sevdi cok,cok guzel harika bir anne oldu ama hamilelik sirasindaki halleri esini o kadar korkuttu ki adam oldur Allah ikinci bebegi istemiyor,arkadasimsa 2. kere anne olmak icin cirpiniyor suan..Hatta esiyle bu konuda anlasamadiklari icin ayrilik noktasina bile geldiler,kiz cok fena gurur yapti benden nasil olur da ikinci bebegi istemez diye..
yani demem o ki abartmayin..
o bebek geldiyse gercekten gelme zamani oldugu icin gelmistir..
aldirip aldirmamak tabi size kalmis ama size caniyla kaniyla tutunmus,eger aldirmayacaksaniz da bu durumu kafanizda buyutup kendinize ve bebege hayati zindan etmeyin.

Eczaci bayan 7gun gecti deyince biraz ucuz bir test verdi. Onu yaptim, esim bir tane getirecekti. Birkac tane siparis vermis bekliyorum. Belki yarin gelir. Yarin sabaha bunu tut. Ilk yaparsin dedi. Insallah test hatasidir.

Ben hic anne olacak yeterlilikte degilim demek arkadasinizin icinde varmis.

Sizde kendinizce haklısınız ama konu sahibi psikolojik olarak henüz anne olmaya hazır olmadığını ve süpriz bir şekilde hamile kaldığını beyan etmiş zaten (ve henüz bunun bir kesinliğide yok)
Lakin konu sahibi bu bebeği doğurmaya karar verirse emin olun sizden bizden daha çok o yavruya sarılır.
Arkadaşım "Annelilk bana göre değil bu dünyaya bir bebek getirmek istemiyorum" dedi dedi şans eseri 35 yaşında süpriz bir şekilde bebeği oldu şimdi 40 yaşında ve 2. İçin uğraşıyor
Bellimi olur belki konu sahibi de bebekle birlikte duyguları düşünceleri hayata bakışı herşeyi değişecek?
Bunun kararını biz veremeyiz değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…