- 25 Aralık 2024
- 4.053
- En iyi cevaplar
- 1
- 7.231
- 73
- 28
- Konu Sahibi Siyah Palto
-
Evet çatıda duruyor pasparlak hala 30 senedir almamışlar h görüntü güzel ama evime sokasım yokTahta kurusuna dikkat et Allah esirgesin ev sattırır valla eşyaları da arkada bırakıp öylece kendınızı alıp çıkarsınız evden
İkiside erkekBence ilk yıllar zorlukları olur sizin için ama sonra dönüp bakınca aynı anda 2 evlat büyütmüş olacaksınız , doğmadan bilemezsiniz bu arada nasıl olacaklarını hatta kimse bilemezhiç korkmayın, peki cinsiyetleri ne bebişlerin
Hislerin de doğrusunseni görmedim ama neden bilmiyorum 35 yaş altı olduğunu hissediyordum ondan sordum
Benım eşimin beşiği de duruyor kırmızı tahtadanEvet çatıda duruyor pasparlak hala 30 senedir almamışlar h görüntü güzel ama evime sokasım yokoda zaten takım olmayacak sadece gömme dolap yaptırıyorum bizimle yatar
Allah esırgesin İyiki uyardınız .Reflü yatağı en fazla 2 buçuk ay kullanabildik. Kusmaması açısından vs iyi evet ama 6 aylık yazsa da bence ömrü 2 ay. Bir de kafa şekli bozukluğuna neden olabiliyor dikkat etmek lazım.
Pompa olarak lansinoh pompa kullandım çok da memnun kaldım. Çekiş gücü çok iyi.
Gümüş kapak almadım sadece lansinoh göğüs ucu kremi kullandım yaralara çok iyi geldi.
Manuel ana kucağı aldım. Alışmayan bebek alışmıyor 3 aylığız sallanmadan uyuyabiliyor.
Anne yanı park yatak aldım rahatça kullanırım diye onda da güzel yatıyo sorun olmuyo. Odası için büyüyebilen beşik aldım.
Biberon olarak da akışı az olan lansinohun biberonunu aldım.
3 aylık ana olarak hatırladığım deneyimlediğim şeyler bu kadar
3 erkek anası mıİkiside erkek
Bide oğlum var
3 erkek
Hislerin de doğrusun
Oyy maşallah3 erkek anası mıhay maşallah
Benim de oğluşum olacak bi tanemerakla bekliyorum , sağlıkla sıhhatle gelsinler zamanında
Bu canımBalmını ne demek acaba
Ya yatağa eşit oluyor ya nerede yattı p3kiBenım eşimin beşiği de duruyor kırmızı tahtadanoğlumda park yatak aldım yatmadı hiç verdik gitti o zaman kime verildi hatırlamıyorum bile
Favlıyorum hemen . Söylenenlerin Hepsını not alıyorum ki artık çantamızı hazırlıcaz zaman yaklaşıyor sonra bi anda kafa karışıp ortada kalmayayımBu canım
kendı yatağımızın boyuyla uyumlu baza yatak aldık kenarına koruma taktık dibimizde uyudu 6 ay . Kendını çevirmeye başladıktan sonra da ayırdık odasını . Zaten uyanmıyordu geceleri çocuk yok gibi yaşadıkYa yatağa eşit oluyor ya nerede yattı p3ki
İnsanın huyu bebekken belli derler ya hala öyle sorunsuz biri mi ben mesela çok zormuşum hala öyleyim annem diyo gözümğn içine baka baka ısırırdın mememi ayırmaya çalışınca dövmeye kalkardın sürekli ağlardın oturup seninle ağlardım der abim daha sakinmiş tabii onun bebekliğini çalmışım o ayrı emzirmemiş vs 30 sene önce cahillik hamileyken emzirme derlermiş o kendi kendine oynarmış ben bozarmışım şimdi de öyle o daha sakin oturaklı olgunkendı yatağımızın boyuyla uyumlu baza yatak aldık kenarına koruma taktık dibimizde uyudu 6 ay . Kendını çevirmeye başladıktan sonra da ayırdık odasını . Zaten uyanmıyordu geceleri çocuk yok gibi yaşadıkalarm kuruyordum emsin die uyku arasında gonderıyordu beni sıpa
Onun beşik olduğunun farkındaydı sanki yatmam die diretti
Nası alcazBen direkt gümüş kremi alacağım trde yok ama yurtdışında var lazım olursa alırım gümüş kapak.
Hala öyle sorunsuz bi çocuk hatta delikanlı .İnsanın huyu bebekken belli derler ya hala öyle sorunsuz biri mi ben mesela çok zormuşum hala öyleyim annem diyo gözümğn içine baka baka ısırırdın mememi ayırmaya çalışınca dövmeye kalkardın sürekli ağlardın oturup seninle ağlardım der abim daha sakinmiş tabii onun bebekliğini çalmışım o ayrı emzirmemiş vs 30 sene önce cahillik hamileyken emzirme derlermiş o kendi kendine oynarmış ben bozarmışım şimdi de öyle o daha sakin oturaklı olgun
Gidenlere siparişNası alcaz
Lınk verır mısınız kullandığınız modelinBebek için kamera alacaksanız biz evimizde eufy kullanıyoruz. Ağlama uyarısı falan var memnunuz görüntü kalitesi de çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?