Bebek malzemeleri tavsiye

Tahta kurusuna dikkat et Allah esirgesin ev sattırır valla eşyaları da arkada bırakıp öylece kendınızı alıp çıkarsınız evden
Evet çatıda duruyor pasparlak hala 30 senedir almamışlar h görüntü güzel ama evime sokasım yok oda zaten takım olmayacak sadece gömme dolap yaptırıyorum bizimle yatar

İkiside erkek

Bide oğlum var

3 erkek
seni görmedim ama neden bilmiyorum 35 yaş altı olduğunu hissediyordum ondan sordum
Hislerin de doğrusun

Evet çatıda duruyor pasparlak hala 30 senedir almamışlar h görüntü güzel ama evime sokasım yok oda zaten takım olmayacak sadece gömme dolap yaptırıyorum bizimle yatar
Benım eşimin beşiği de duruyor kırmızı tahtadan oğlumda park yatak aldım yatmadı hiç verdik gitti o zaman kime verildi hatırlamıyorum bile

Reflü yatağı en fazla 2 buçuk ay kullanabildik. Kusmaması açısından vs iyi evet ama 6 aylık yazsa da bence ömrü 2 ay. Bir de kafa şekli bozukluğuna neden olabiliyor dikkat etmek lazım.
Pompa olarak lansinoh pompa kullandım çok da memnun kaldım. Çekiş gücü çok iyi.
Gümüş kapak almadım sadece lansinoh göğüs ucu kremi kullandım yaralara çok iyi geldi.
Manuel ana kucağı aldım. Alışmayan bebek alışmıyor 3 aylığız sallanmadan uyuyabiliyor.
Anne yanı park yatak aldım rahatça kullanırım diye onda da güzel yatıyo sorun olmuyo. Odası için büyüyebilen beşik aldım.
Biberon olarak da akışı az olan lansinohun biberonunu aldım.
3 aylık ana olarak hatırladığım deneyimlediğim şeyler bu kadar

Allah esırgesin İyiki uyardınız .

Anladığım kadarıyla pompa için Lansinoh tercih etmeliyim tüm anneler memnun kalmış .
Evladınız sağlıkla büyüsün inşallah çok taze anneymişsin sen yaaaa

3 erkek anası mı hay maşallah

Benim de oğluşum olacak bi tane merakla bekliyorum , sağlıkla sıhhatle gelsinler zamanında
Oyy maşallah inşAllah uslu bir bebek olur .

Ben bi tane de kızım olsun çok istiyorum aslında bunlardan sonra bi deneme daha yapsam diyorum da eşimde yine iki embrıyo olsun ikiz kız olsun kafasında tabi bu hayalimiz Rabbım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin .

Ya yatağa eşit oluyor ya nerede yattı p3ki
kendı yatağımızın boyuyla uyumlu baza yatak aldık kenarına koruma taktık dibimizde uyudu 6 ay . Kendını çevirmeye başladıktan sonra da ayırdık odasını . Zaten uyanmıyordu geceleri çocuk yok gibi yaşadık alarm kuruyordum emsin die uyku arasında gonderıyordu beni sıpa
Onun beşik olduğunun farkındaydı sanki yatmam die diretti

Ben direkt gümüş kremi alacağım trde yok ama yurtdışında var lazım olursa alırım gümüş kapak.

İnsanın huyu bebekken belli derler ya hala öyle sorunsuz biri mi ben mesela çok zormuşum hala öyleyim annem diyo gözümğn içine baka baka ısırırdın mememi ayırmaya çalışınca dövmeye kalkardın sürekli ağlardın oturup seninle ağlardım der abim daha sakinmiş tabii onun bebekliğini çalmışım o ayrı emzirmemiş vs 30 sene önce cahillik hamileyken emzirme derlermiş o kendi kendine oynarmış ben bozarmışım şimdi de öyle o daha sakin oturaklı olgun

Hala öyle sorunsuz bi çocuk hatta delikanlı .

Bana da annem şey der benım çocuklarım küçükken usluydu büyüdükçe dellendiler

Ben öncesinde pek hazırlık yapamadım çünkü hastanede kalmam gerekti kızım da uzun süre küvezde kaldı. Hele ki ikiz olacaksa kablolu pompa sizi çok zorlar. Ben başta lansinoh aldım bebeğim evde değilken bile çok üşendim açıkçası. Sonra bebebao kablosuz aldım rahat ettim. Çekim gücü bence daha iyiydi.
Sevibebe anne yanı reflü yatağı elim ayağımdı kızım zaten 2600 falan çıktı hastaneden yerinden kalkmayı öğrenene kadar ondaydı.
Ben holmer park yatak almıştım bi de en ucuzundan şu sallanan beşiklerden almıştım şu an 1000tl falan kızım tutunup kalkmayı öğrenene kadar o beşikte yattı. Yatağımızın yanında o vardı yani benim için fiyat performans ürünüydü şu an da kedilerim yatıyor içinde
Kıyafet bez stoklamayın çünkü bebeklerinizin durumuna göre zaten alıyorsunuz ertesi gün geliyor nerdeyse artık.
Benim eşim acil doğum yaptığım için bir listemiz de olmadığından canbebenin hasta bezinden vermiş eczacı çok dua ettim külot gibi onu giydim kanamam çok olmuştu depend baş edemezdi.
Göğüs koruyucu kapak falan bence gerekirse alın bazen gerçekten ihtiyaç olmuyor. Ben göğüs pedi almıştım mesela o kadar az kullandım ki sütüm azdı erken kesildi onları hamile arkadaşlarıma dağıttım.
Ben bebek için sıkıştırılmış pamuk önermeye geldim. Böyle kapsül gibi suya koyunca mendil gibi açılıyor. Ben şu an ek gıdada bile onu kullanıyorum sadece kaka için sleepy ıslak mendil kullandım bionatural bence en iyisi diğerlerini sevmedim.
Elektrikli ana kucağı almıştım o kadar az kullandı ki kızım. Onu almasaydım dedim sadece.
Bir de bebekleriniz iki tane olduğu için lütfen nevresim takımına para vermeyin. Kumaş alıp diktirmek yarısından ucuza geliyor. Hatta ben müslin kumaş da alıp battaniyeleri diktirdim kalan parçaları ağız mendili yaptım. Bir hazır müslin battaniye fiyatına 2 battaniye ve 12-15 arası mendil elde ettik öyle söyleyeyim.
Bebekler için eldiven kullanacaksanız çok az alın kızımın kullanılmayan bir sürü eldiveni vardı.
Tırnak makası için rossmanda böyle yeşil kutulu bir set vardı uygun fiyatlı baya. İçinde normal tırnak makası, ekstra bir makas( hala bunu kullanıyorum asla etini kesme ihtimaliniz olmuyor) , plastik cımbız( bunla bazen sümük bile aldım) ve cam törpü var. Başka makaslar da almıştım ama bu en kullanışlı olanıydı.
Bebeğime lif almıştım hiç kullanmadım zaten 4-5dakikada yıkanıyor liflemiyorum elimle yıkıyorum.
Şampuan ve pişik kremini doğumunuza yakın almanızı tavsiye ederim. Onlarda siveno incia Mustela kullandım.
Şu an rossmanın bebek şampuanını kullanıyorum çok memnunum
Vücut losyonu da Ecowell beni memnun etti.
Çok uzun oldu kusura bakmayın sağlıkla ve zamanında kucağınıza alın inşallah

Bebek için kamera alacaksanız biz evimizde eufy kullanıyoruz. Ağlama uyarısı falan var memnunuz görüntü kalitesi de çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…