ne kadara mal oldu acaba ?Sevgili bayanlar bende 30. haftamdayım ve odamız hazır, ama bir çok arkadaşın söylediği gibi iyi ki almışım, inanın çok yoruluyorum ve gezecek halim kalmıyor, inşallah bayramdan sonra da yavaş yavaş kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum. Enerjim ancak yetecek gibi görünüyor...
Oğlumun odasına aldığımız mobilyaların resimlerini ekliyorum, inşallah odasının resimlerini de ekleyebilirim.
Biz çileğin denizci odasının dolabını çamaşırlığını ve perdesini aldık, eşimle denizci konsepti istiyorduk ve mobilyacılardakiler bizi çok tatmin etmedi, bir de büyüyünce diğer parçalarını da gerektikçe alabiliriz diye düşündük, tek dezavantajımız beşiğinin olmamasıydı onu da mothercareden düz beyaz beşikle kombine ettik, gayet güzel oldu. Halımızı da tesadüfen internetten bulduk tam takım oldu...
Eki Görüntüle 275218 Eki Görüntüle 275219 Eki Görüntüle 275220 Eki Görüntüle 275221 Eki Görüntüle 275222
gerçekten cok cici bir oda olmuş :)BİZİM ODAMIZ ÇOK GÜZEL OLDU
SOLDA :)
DARISI BAŞINA CANIMMMMgerçekten cok cici bir oda olmuş :)
Teşekkürler umarım içime sinen bir oda çıkar ortaya mobilyası alındı ama aksesuar ve süsleme yapmadık henüz odamız mağazada çünküDARISI BAŞINA CANIMMMM
Bizde şimdiden hazırladık bebeğimizin odasını
amacıma ulaşmışım demek ki bebek odası gibi dursun istemiyordum :) merak etme kuzusu beşiğin olduğu duvara keçelerden süsler yapıcam ama çalıştığım için pek fırsatım olmadı ancak doğum iznimde yapabilicem o halini de atarım senin içinÇok güzelmiş ne güZel le güle büyüsün. Ama size tavsiyem hafif bi renk bermeniz çok yetişkin odası gibi olmuş:))
amacıma ulaşmışım demek ki bebek odası gibi dursun istemiyordum :) merak etme kuzusu beşiğin olduğu duvara keçelerden süsler yapıcam ama çalıştığım için pek fırsatım olmadı ancak doğum iznimde yapabilicem o halini de atarım senin için
Bende bu odaya bakmıştım son anda üç Kapaklı başka bir model aldımKızlar bizim odamız da bu :))
Evet cnm kademeli bu yatak sonradan aşağıya iniyor çok derin oluyor öyle ama kalkıp düşmesi de imkansız oluyor 6 aya kadar böyle kullanıcam sonra alt kademeye alıcam..Size bi şey sormak istiyorum ben de yatak olarak sizin aldığınız yataktan almayı düşünüyorum. Beyaz olan değil de diğeri kahverengi olan. Ayaklanmaya başladığı zaman alt kısma inecek yatak sanırırm dimi? O zaman nasıl olur? Ben bi model beğendim ama acaba çok mu yere yakın olur?
yok cnm bebek boyuna göre düşün çok zor olacağını sanmıyorum.. 8 aydan sonra tutup kalkmalara başlıyor tırmanma zamanı 1 yaşını bulur o zamanki boyunu düşünecek olursak gayet yeterli bir seviye olur..Teşekkürler cevap için, peki alt kademeye geçince zor olur ju? Bebek uyandığı zaman falan nasıl çıkar ordan?? Ya da soğukk olur mu ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?