- Konu Sahibi senaaa250634
-
12 aydan itibaren kendi odasında uyuması uygunmuş. Telsiz koyup odasına o şekilde takip etmek daha doğru gibi...Kızlar merhaba sizden yaşadığınız süreci yazmanızı rica ediyorum. Eşim bebek dogduktan sonra odasını ayırdı ve bu şekilde alıştığı için 15 ay olduğu halde bebek hala aynı odada uyumak istemiyor sizler nasıl yapiyorsunuz. İki yıl ücretsiz izindeyim ben o ise gidiyor diye böyle olduğunu söylese de ben diğer eşlerin naptigini merak ediyorum.
Saatle beslenme olmuyor mu?Sizlerin yorumlarını okudukça hemen bile ayirabilirim. Gece emmesi bıraz fazla doktor eşime eşinize destek olun kesin dedi. Ama kim destek olacakta ben kesecem.
Çok anlattım. Kendimi kötü hissettigimi söyledim. Ama gece olunca gidip direk uyuyor ise gidiyorum diyor. Hastayım diyor.Saatle beslenme olmuyor mu?
O saatlerde beraber uyanıp bebeği de ya besler ya da beslenme kesilecekse su verip geri uyutursunuz.
Ama önce eşinizle birlikte hareket edin. Ne kadar üzüldüğünüzü anlatın, ikna olur inşallah.
Olsun.Çok anlattım. Kendimi kötü hissettigimi söyledim. Ama gece olunca gidip direk uyuyor ise gidiyorum diyor. Hastayım diyor.
Benimde eşim aynı horladığı için ve bebeğimin uykusu çok hafif oldugu için uyanıyor eşim başka odada yatıyor bende kızımlaAyrı odada yatmasına ben izin vermedim. bir ara eşim horladiginda bebeğim uyanıyordu ve ayrı yatsak mi diye düşündük ama onu da istemedim ve şimdi bebeğim bile alıştı bu durumabence bir şekilde aynı odaya geri gelsin
15 ay nasıl ayırırsınız yatağınızı ya hiç mi özlemediniz bir birinizi? Geçmişler olsun bence geç kalmıssınız artık toparlamak için. ;(Kızlar merhaba sizden yaşadığınız süreci yazmanızı rica ediyorum. Eşim bebek dogduktan sonra odasını ayırdı ve bu şekilde alıştığı için 15 ay olduğu halde bebek hala aynı odada uyumak istemiyor sizler nasıl yapiyorsunuz. İki yıl ücretsiz izindeyim ben o ise gidiyor diye böyle olduğunu söylese de ben diğer eşlerin naptigini merak ediyorum.
Valla benimki 2 yaşına girdi eşim hala salonda koltukta uyuyor erkeklerin hepsi aynıdır genelde rahat edemiyorlarKızlar merhaba sizden yaşadığınız süreci yazmanızı rica ediyorum. Eşim bebek dogduktan sonra odasını ayırdı ve bu şekilde alıştığı için 15 ay olduğu halde bebek hala aynı odada uyumak istemiyor sizler nasıl yapiyorsunuz. İki yıl ücretsiz izindeyim ben o ise gidiyor diye böyle olduğunu söylese de ben diğer eşlerin naptigini merak ediyorum.
Katılıyorum eşim böyle çok agladıgı bir gün başka odaya gitmeyi denedi izin vermedim gel yatakta yat çocuk çok aglarsa ben başka odaya geçerim uyutur beşige koyar bende gelir yerime yatarım ayrı yatmak istemiyorum dedim ve buna da uydu o gün izin versem her fırsatta gider ve sonucunda da böyle bir durum olurduBu da bizim gibi anne adaylarina ders olsun: babanin ayri odada uyumasina bastan izin vermeyeceksin. Isi dünyayi yönetmek olsa bile. Bunu yapan cevremde ne kadar kadin varsa hepsi de lohusa depresyonuna girdi. Sebebi bence kendilerini yalniz ve caresiz hissetmeleri. Bebegi tek basimiza yapmadik ya.
Konu sahibi siz de bebeginizi odasina alip, esinizle konusun bence o da yaniniza gelsin bi zahmet.
Koltuk rahatsız edici olmuyor mu acaba?Valla benimki 2 yaşına girdi eşim hala salonda koltukta uyuyor erkeklerin hepsi aynıdır genelde rahat edemiyorlar
Ne yapsın işe gidiyor sabah çocuk uyutmuyorkiKoltuk rahatsız edici olmuyor mu acaba?
Ne yapsın işe gidiyor sabah çocuk uyutmuyorki
Ay bir kadının bunu dediğine inanamıyorum ya. Eşiniz taş taşımıyorsa bir kadın minicik bebekle daha çok yoruluyordur, nokta. Bebek,yemek, çamaşır, ütü, bulaşık.......Ne yapsın işe gidiyor sabah çocuk uyutmuyorki
Pardon da kayinvalidenize ne? Yatak odaniza bari karismasin. Cocugun odasini ayirin, esiniz de odasina gelsin artik. 15 ay cok uzun bir sure. Bence guzelce konusun. Artik boyke yapalim diyin.Kendimi değersiz hissediyorum. Cumartesi bebek uyuyunca öğlen bizde odada beraber uyuyalım dedik o kadar tuhaf geldi ki eski düzene alisamayacagiz sanırım. Annesi duyduğunda hala ayrı uyudugumuzu sen uykunu al eşin calismiyor nede olsa dedi. Bakıcı bulup ise donesim var oğluma kiyamiyorum hergun zayifliyorum ev üstüme üstüme geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?