- 13 Nisan 2007
- 33.606
- 102.344
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi senaaa250634
-
Niye çocuk kendi yatağında uyumuyor?Hayır yardımcı oluyor tabiki hatta bazen çocuk onun yanında da uyuduğu oluyor yani bu baba salonda yatıyor hep analar ilgileniyor olayı değil biz her ne kadar çocuk bakıyor olsak bile onlarin da erkenden kalkip işe gitmek gibi bir mecburiyetleri var ne yazıkki görmezden gelemeyiz bunu ama babalar ilgilenmiyor nasilsa gidip yatiyor anlamı çıkartılmamalı bence?
Nerdeyse 4 senedir eşim çocuk odasında uyuyor. Ben de kızımla yatak odasında. Çözümü olan söylesinKızlar merhaba sizden yaşadığınız süreci yazmanızı rica ediyorum. Eşim bebek dogduktan sonra odasını ayırdı ve bu şekilde alıştığı için 15 ay olduğu halde bebek hala aynı odada uyumak istemiyor sizler nasıl yapiyorsunuz. İki yıl ücretsiz izindeyim ben o ise gidiyor diye böyle olduğunu söylese de ben diğer eşlerin naptigini merak ediyorum.
Ilk bebekte 5 aylikken oglmu odasina ayirdim esim gitmedi. 2. De ben bebekle oglumun odasina gectm oglum babasiyla yatak odasina. Cunku hem yeni tasinmistik yatak odamiz yoktu yerdeydi yatak hem de esim cok horlamaya baslamistiKızlar merhaba sizden yaşadığınız süreci yazmanızı rica ediyorum. Eşim bebek dogduktan sonra odasını ayırdı ve bu şekilde alıştığı için 15 ay olduğu halde bebek hala aynı odada uyumak istemiyor sizler nasıl yapiyorsunuz. İki yıl ücretsiz izindeyim ben o ise gidiyor diye böyle olduğunu söylese de ben diğer eşlerin naptigini merak ediyorum.
Evet zordur tabiki herşeyi kadın çekiyor o yardim eder bu yardim eder olaylarini bir tarafa birakmak lazim kimseden bir hayır gelmiyor maalesef ki ben mesela cocugumu kendi basima buyuttum kolay olmadi çok zor zamanlardan geçtim çok yorucu oldu şu an 2 yaşında ve hala daha dinlenmek nedir bilmiyorum kendime ayiracak hic vaktim yok bi kere insan istiyorki şöyle bir duşumu alayim rahat rahat sacimi tarayayim ona bile firsat yok zaten burada en cok zorlugu yasayan tek basina bebek buyuten anneler diyebilirim onun disindakiler biraz daha rahattir en azindan yakin cevrelerinde cocugu 1 saat bile olsa birakacak adamlari vardir ama bu tek basina bebek bakan anneler icin soylenemez ne yazikki çunku daha fazla sorumluluk tasiyorsunuz eee tabiki bir çocuk buyutmek kolay degil ama kocalarimiza da söyle hak vermek lazim hakli onlarda uykusuz perişan halde sabah kalkipta birde işe gidiyorlar onlarada o yönden hak vermek lazım çünkü bu bir mecburiyet keyfi bir durum değil çalışmak eve ekmek getirmek zorundalar. Bu bakış açısıyla bakmak lazım birde .
Allah aşkına erkeklerden ne kadar çok şey beklediniz ne kadar basit düşünüyorsunuz size anlatmak istediğim noktayı anlayamadınız cocuk buyutmek zaten basli basina zor bi is tartisilamaz bunun icin ama hicbir zaman hicbir konuda annenin yerini tutamaz hicbirsey buradan nasil bir anlam cikiyor olabilir bu babalar ilgilenmemeli olayı değil tabiki yeri gelicek onlarda ilgilenicek destek olucak ama bir baba ne kadar yardimci olursa olsunn annenin yerini annenin yaptiklarini tutamaz. Bu kural her zaman böyledir ta ki geçmişten bugüne. Yani buradan şu anlamı cikartmayin ee biz bu kadar yoruluyoruz bu adamlar yan gelip yatiyor öyle değil hiçbir baba yan gelip yatmaz her baba çocuğu için canini verir ama anlatmak istediğim sadece şu annenin yerini hiçbirşey dolduramaz çünkü erkekler kadinlar kadar ince detayları düşünemezler onlarin kafasindada kendince iş yükü var iş sorumlulukları var işe gittiğinde kim bilir nasil bir zorlukla karsi karsiya kaliyor belki de akşama kadar o adam ayakta calisiyor hatta iş yükü ağır babalarda var biz kadınlar olarak böyle düşünmemiz doğru değil onlarda yardim edicek elbetteki ama bir anne gibi olmazNiye çocuk kendi yatağında uyumuyor?
Ya babanın yanında ya annenin yanında uyuyor.
Doğru mu anladım?
Eee öylee mecburen şartlar öyle adam işe gitmesin çalışmasin akşama kadar gelsin çocuk baksin o zaman siz gidin onun yerine işe...Ama kocanız çalışıyor tabi ki göğüs gereceksiniz bütün zorluklara. Adam eve para getiriyor çünkü
Eee öylee mecburen şartlar öyle adam işe gitmesin çalışmasin akşama kadar gelsin çocuk baksin o zaman siz gidin onun yerine işe...
Ilk dogumumda, annem bizde kalıyordu ve annemle ben bakıyorduk oğluma. 1 ay kadar ayırdık odaları. Sonra normale döndük..Kızlar merhaba sizden yaşadığınız süreci yazmanızı rica ediyorum. Eşim bebek dogduktan sonra odasını ayırdı ve bu şekilde alıştığı için 15 ay olduğu halde bebek hala aynı odada uyumak istemiyor sizler nasıl yapiyorsunuz. İki yıl ücretsiz izindeyim ben o ise gidiyor diye böyle olduğunu söylese de ben diğer eşlerin naptigini merak ediyorum.
Tabii ki annenin yeri ayrı, babanın yeri ayrı. Ona şüphe yok.Allah aşkına erkeklerden ne kadar çok şey beklediniz ne kadar basit düşünüyorsunuz size anlatmak istediğim noktayı anlayamadınız cocuk buyutmek zaten basli basina zor bi is tartisilamaz bunun icin ama hicbir zaman hicbir konuda annenin yerini tutamaz hicbirsey buradan nasil bir anlam cikiyor olabilir bu babalar ilgilenmemeli olayı değil tabiki yeri gelicek onlarda ilgilenicek destek olucak ama bir baba ne kadar yardimci olursa olsunn annenin yerini annenin yaptiklarini tutamaz. Bu kural her zaman böyledir ta ki geçmişten bugüne. Yani buradan şu anlamı cikartmayin ee biz bu kadar yoruluyoruz bu adamlar yan gelip yatiyor öyle değil hiçbir baba yan gelip yatmaz her baba çocuğu için canini verir ama anlatmak istediğim sadece şu annenin yerini hiçbirşey dolduramaz çünkü erkekler kadinlar kadar ince detayları düşünemezler onlarin kafasindada kendince iş yükü var iş sorumlulukları var işe gittiğinde kim bilir nasil bir zorlukla karsi karsiya kaliyor belki de akşama kadar o adam ayakta calisiyor hatta iş yükü ağır babalarda var biz kadınlar olarak böyle düşünmemiz doğru değil onlarda yardim edicek elbetteki ama bir anne gibi olmaz
Keşke maaşı benimkinin iki katı olmasa onun evde kalmasını isterdim. Çalışırken beş dk arkadaşlarımla içeceğim kahve tuk yorgunluğumu stresimi alirdiEee öylee mecburen şartlar öyle adam işe gitmesin çalışmasin akşama kadar gelsin çocuk baksin o zaman siz gidin onun yerine işe...
Ilk zamanlar bebek ben ve esim ayni odadaydik. Esimin horlamalari ve odaya dan dun girmesinden dolayi ben baska odaya gonderdim esimi bir sure. Zorla uyuttugum cocugu uyandirmasi sinir ediyordu beni. Sonra cocugun odasini ayirdik. Ama bu sefer oglum beni birakmadi. Memeyi kesene kadar beraber uyuduk, esim de bizim yatak odasinda. Sonra benim de canima tak deyince memeyi kestik ve o zamandan beri oglum kendi odasinda biz de kendi odamizda yatiyoruz. Donem donem ayrilik olabilir mecburiyetlerden ama surekli olmamali bence.Kızlar merhaba sizden yaşadığınız süreci yazmanızı rica ediyorum. Eşim bebek dogduktan sonra odasını ayırdı ve bu şekilde alıştığı için 15 ay olduğu halde bebek hala aynı odada uyumak istemiyor sizler nasıl yapiyorsunuz. İki yıl ücretsiz izindeyim ben o ise gidiyor diye böyle olduğunu söylese de ben diğer eşlerin naptigini merak ediyorum.
Kaçıncı ayında sütten kestiniz. Oğlum gece sürekli emmek istiyor.Ilk zamanlar bebek ben ve esim ayni odadaydik. Esimin horlamalari ve odaya dan dun girmesinden dolayi ben baska odaya gonderdim esimi bir sure. Zorla uyuttugum cocugu uyandirmasi sinir ediyordu beni. Sonra cocugun odasini ayirdik. Ama bu sefer oglum beni birakmadi. Memeyi kesene kadar beraber uyuduk, esim de bizim yatak odasinda. Sonra benim de canima tak deyince memeyi kestik ve o zamandan beri oglum kendi odasinda biz de kendi odamizda yatiyoruz. Donem donem ayrilik olabilir mecburiyetlerden ama surekli olmamali bence.
Herkes ise gidiyor herkes hasta bahane yapmış. Romalilar gibi sevişince buluşuruz uyuyunca ayrılırızÇok anlattım. Kendimi kötü hissettigimi söyledim. Ama gece olunca gidip direk uyuyor ise gidiyorum diyor. Hastayım diyor.
21 aylikken. Benimki de oyleydi o yuzden hep yaninda yattim.Kaçıncı ayında sütten kestiniz. Oğlum gece sürekli emmek istiyor.
45 yaşındayım oda ayrılıyorsa eşler ayrılıyor ben size diyeyimKızlar merhaba sizden yaşadığınız süreci yazmanızı rica ediyorum. Eşim bebek dogduktan sonra odasını ayırdı ve bu şekilde alıştığı için 15 ay olduğu halde bebek hala aynı odada uyumak istemiyor sizler nasıl yapiyorsunuz. İki yıl ücretsiz izindeyim ben o ise gidiyor diye böyle olduğunu söylese de ben diğer eşlerin naptigini merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?