bebek özlemi :[

Allah'ım doğru zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder size inşallah. Böyle üzmeyin kendinizi lütfen dua edip her zaman için hayırlısını isteyin.

bende başta üzüldüm ama gereksiz kalp kırmana da anlam veremedim, yani yapılan yorumu sanki kötü niyetli yapmış gibi cevap vermişsin, ama inş tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim gönlüne göre, isteyen herkese inş

Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah zor aynı durumdayım bende tedavisi bile çok yıpratıcı bir süreç inşallah emeklerimiz boşa gitmez.

çok hassas bır donemde oldugun ıcın boyle konusuyorsun. ben ınanıyorumkı yurekten konusmuyorsun. bende 1 yıldır olması ıcın dualr edıyorum. cok zor canım bunu bır stres halıne getırme. sabır gostermek zorundayız uzun soluklu bır surec bu.dilerim en kısa zamanda olur .. hangı tedavılerı gordun bu zamana kadar .kac yıldır olmuyor

Sözde konu sahibi içini dökmek,rahatlamak ihtiyacı hissetti..Yorumlardan sonra daha da üzüldü.Damdan düşenin halini damdan düşen bilirmiş.Ben de 2. çocuk için bayağı bir uğraştıktan sonra oldu.Eminim ki O da art niyetle yazmadı.Kendi çocuğu olmadıkça,başkalarının hamile haberini aldıkça kimbilir nasıl acı çekti.Duyduğu kıskançlık değil eminim.Hani bir çocuğun annesi babası olmazda , anne babasına sarılan birini görür de imrenir, anne babası hakkında konuşuldukça acısı tazelenir daha kötü olur ya.öyle birşey.Keşke bu kadar yüklenilmeseydi...

seni cok iyi anliyorum bebek ozlemi cekmek tam kavustum derken kaybetmek bunlari yasamak cok zor.. bunu en iyi bunlari yasayan bilir ...bu bir sinav ben de hamile birini gorunce üzülüyorum ya da bir bebek gorunce icim aciyor ....onceden neden ben derdim isyan ettim ama insanin elinden bir sey gelmiyor hic olmayabilir ya da allah baska sekilde kismet etmistir belki evlat sahibi olmayi evlat edinmek gibi ...sonuc olarak yalniz degilsin bu duygulari yasayan cok insan var...

Yani burada kocam şöyle kötü böyle kötü diye konu açan biri olsa ay benim kocam da şöyle iyi diyen birileri çıkınca nasıl topa tutuluyorlar bu durumla o durum aynı şey, kadın çocuğum olmuyor diye dert yanıyor öte yandan insanların çocuk sayısını duyunca üzülür yani, teselli vermek için giriyoruz buraya sonuçta.

Allah senin için en hayırlı zamanda bebeğini vericektir buna btun kalbınle inan canım. bende buraya cok konu açtım üzülüyorum diye beklemek çok zor ama ummadığın anda geliveriyor. ve ben dedimki Allahım iyiki bu zamanda verdin bebeğimi diye hamd ettim. kalbini ferah tut nekadardır olmuyor

Konu sahibi banlanmış hemen cevap veremez

aslında konu sahibi açısından bakıldığında çok zor bir durum.çocuğu olmuyor ve konuya yorum yazan biri de iyi dileklerini yazdıktan sonra iki çocuğum var vs..diye bir şeyler yazıyor.o an konuyu açanın zaten hassas olduğu bir an..yani şimdi ne gerek var çocukları katmaya değil mi diye düşünebilir.
ve haklı da.

ani bir arkadaş kocam şöyle kötü böyle berbat diyen birisine ay canım benim kocam çok iyidir yazınca tepki veriyoruz ya bu da aynı şey demiş,çok da doğru söylemiş.

ancak konuyu açanda çok ani ve hoş olmayan bir tepki vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…