Allah gonlune gore versinBakabilecek durumda ve merhametteyseniz şayet.
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Rabbim banada sanada hayırlı evlatlar versinamin inşaallah tüm isteyenlere sağolun mesajlar için güya düşünmüyorum ya sözde halbuki tuttuyorum tutuyorum patlıyorum işte
Yani burada kocam şöyle kötü böyle kötü diye konu açan biri olsa ay benim kocam da şöyle iyi diyen birileri çıkınca nasıl topa tutuluyorlar bu durumla o durum aynı şey, kadın çocuğum olmuyor diye dert yanıyor öte yandan insanların çocuk sayısını duyunca üzülür yani, teselli vermek için giriyoruz buraya sonuçta.Konu sahibi biraz fazla atar gider yapmış olsa da Bi yandan da haklı yani.
Kadın çocuğum olmuyor diyor, güzel dileklerde bulunulabilir tabi ki ama benim şu kadar çocuğum var evlat çok güzel birşey demek de pek hoş değil hani.
Konu sahibi banlanmış hemen cevap veremezAllah senin için en hayırlı zamanda bebeğini vericektir buna btun kalbınle inan canım. bende buraya cok konu açtım üzülüyorum diye beklemek çok zor ama ummadığın anda geliveriyor. ve ben dedimki Allahım iyiki bu zamanda verdin bebeğimi diye hamd ettim. kalbini ferah tut nekadardır olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?