bebek özlemi :[

Allah isteyen herkese versin içinde de bana
çocuğu olan herkesin de hayırla büyütmesini nasip etsin, neden kötü sözler sarfetmişsin ki?
Ben kendimi bildim bileli çocuk isterim. evlendiğimden beri korunmuyorum. Ama duyğum her hamilelik haberi her bebek benim için umut...
Onlara veren Rabbim gün gelir bana da verir, sadece zamanı vardır diye düşünüyorum...

yorumumun altında hamilelik günlüğü çıkacak, konu sahibi üzülür mü diye mesaj yazmak istememiştim konu ilk açıldığında, ama yazayım dedim
iki çocuğum var evlat güzel diyen kişi ayıp etmişsiniz, biraz hassas olmak lazım
konu sahibi senin için dua edeceğim, tez vakitte güzel haberler al inşallah

Canım bu kadar hassas düşünüyorsun,çok iyi niyetlisin.Allah yeni yılda herkesin duasını kabul etsin,senin de yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Sizi tebrik ediyorum cok guzel ifade etmisinjz gercekten bende oyle düşünüyorum olan olmayanin halinden anlamiyor artık galiba rabbim hayırlı insanlarla karsilastirsin ve bebek isteyen herkese nasip etsin

poncik rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin insallah bol bol dua et canim rabbimden iste mutlaka verecektir pozitif ol guzel düşün gerisi rabbime kalmis streste gebeligi engeller yeniyilda hamile haberi vermen dileğiyle iyi yillar

2 tane cocugun varsa var Allah sana bagislasin ama unutmayiniz "hersey heryerde soylenmez" konu sahibi tepkisinde gayett hakli aynisi bana yapilsa bende uzulurdum

bazen öyle zamanlar oluyor bağıra bağıra ağlayasım geliyor tamda o andayım şuan da biliyorum herşeyin bir zamanı var bir bebeğim olsunnnnn
İnşallah en kısa zamanda anne olursunuz yumurtlama günlerini takip edin ve incir küru uygulayın gerçekten etkili oluyor

Bana da lütfen...

Elbette zordur üzülürsünüz bu duruma. Ama bir de şöyle düşünün; bu da sizin imtihanınız. Çocuğu olan kişilerin de bambaşka sınavları oluyor. Hepimiz bir şeylerle sınanıyoruz. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Allah gönlünüze göre, hayırlı bir evlat versin size. Ama olmazsa da kızmayın, isyan etmeyin mutlaka bir hayır gizlidir olanda da, olmayanda da.

ay o dualara benimde ihtiyacim var cnm paylasirsan sevaba girersin ins.

İnşallah en kısa zamanda anne olursunuz yumurtlama günlerini takip edin ve incir küru uygulayın gerçekten etkili oluyor
hangi gun uygulandigini bulamayan biriyim.
biliyorsaniz yapilisini ve gunun belirtirmisiniz?

Kızlar BDVye değil de infertilite bölümüne,dualarımız sizinle bölümüne girerseniz hamile kalmak için duaları ve kürleri bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…