bu forumda yazamam dini seyler paylasmak yasak ama ozel msj atarim tabi
Banada atarmisiniz.bu forumda yazamam dini seyler paylasmak yasak ama ozel msj atarim tabi
Canım bu kadar hassas düşünüyorsun,çok iyi niyetlisin.Allah yeni yılda herkesin duasını kabul etsin,senin de yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..yorumumun altında hamilelik günlüğü çıkacak, konu sahibi üzülür mü diye mesaj yazmak istememiştim konu ilk açıldığında, ama yazayım dedim
iki çocuğum var evlat güzel diyen kişi ayıp etmişsiniz, biraz hassas olmak lazım
konu sahibi senin için dua edeceğim, tez vakitte güzel haberler al inşallah
amin, çok mutlu oldum. teşekkürler iyi dilekleriniz için. mutlu yıllarCanım bu kadar hassas düşünüyorsun,çok iyi niyetlisin.Allah yeni yılda herkesin duasını kabul etsin,senin de yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Mutlu yıllar..amin, çok mutlu oldum. teşekkürler iyi dilekleriniz için. mutlu yıllar
Sizi tebrik ediyorum cok guzel ifade etmisinjz gercekten bende oyle düşünüyorum olan olmayanin halinden anlamiyor artık galiba rabbim hayırlı insanlarla karsilastirsin ve bebek isteyen herkese nasip etsinSözde konu sahibi içini dökmek,rahatlamak ihtiyacı hissetti..Yorumlardan sonra daha da üzüldü.Damdan düşenin halini damdan düşen bilirmiş.Ben de 2. çocuk için bayağı bir uğraştıktan sonra oldu.Eminim ki O da art niyetle yazmadı.Kendi çocuğu olmadıkça,başkalarının hamile haberini aldıkça kimbilir nasıl acı çekti.Duyduğu kıskançlık değil eminim.Hani bir çocuğun annesi babası olmazda , anne babasına sarılan birini görür de imrenir, anne babası hakkında konuşuldukça acısı tazelenir daha kötü olur ya.öyle birşey.Keşke bu kadar yüklenilmeseydi...
İnşallah en kısa zamanda anne olursunuz yumurtlama günlerini takip edin ve incir küru uygulayın gerçekten etkili oluyorbazen öyle zamanlar oluyor bağıra bağıra ağlayasım geliyor tamda o andayım şuan da biliyorum herşeyin bir zamanı varbir bebeğim olsunnnnn
poncik kardes uzulme,Allah kuru dala can veriyor duani birakma,Rabbim Ol der ve olur.
istersen sana dualar gonderebilirim arkadaslarin faydasini gordugu,2 tane hamilelik haberi aldim bu dualar sayesinde.
gonderdigim kisilerden birinde sebepsiz inferite vardi Rabbim sifa verdi.
ay o dualara benimde ihtiyacim var cnm paylasirsan sevaba girersin ins.poncik kardes uzulme,Allah kuru dala can veriyor duani birakma,Rabbim Ol der ve olur.
istersen sana dualar gonderebilirim arkadaslarin faydasini gordugu,2 tane hamilelik haberi aldim bu dualar sayesinde.
gonderdigim kisilerden birinde sebepsiz inferite vardi Rabbim sifa verdi.
hangi gun uygulandigini bulamayan biriyim.İnşallah en kısa zamanda anne olursunuz yumurtlama günlerini takip edin ve incir küru uygulayın gerçekten etkili oluyor
Eeee yani? Konu Sahibi çocuklarımızın sayısını mı sormuş?Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin. Benim 2 çocuğum var ikiside dünyalara deger
İncir kürü diye yazin google çikar.hangi gun uygulandigini bulamayan biriyim.
biliyorsaniz yapilisini ve gunun belirtirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?