bebek özlemi :[

Konu sahibinin çıkışı yersiz ama kesinlikle haksız değil. Ben işte kocamla anlaşamıyorum diyenlere aile saadetini anlatanları, çocuk özlemi çekenlere kendi çocuklarından bahsedenleri, maddi bir konu açanlara kendilerinin bu evreyi ne kadar rahat atlattıklarını söyleyenleri anlayamıyorum. Kimse kusura bakmasın. İçine Allah sana da versin diye ekleyince kurtarılmıyor o cümle. Ay ben kocişle iyi anlaşırım inşallah siz de toparlarsınız hala çirkin bir cümle. Benim dünyalar tatlısı yavrum var Allah size de versin bana güzel bir cümle gelmiyor. Ya da bunun gibi daha niceleri. Azcık düşünerek yazsak bunlar olmayacak zaten.

Kadın bu kadar icerlemiş olmasa zaten buraya konu acmazdi ama böyle bir durumdayken 'düşene bir tekme de bizden' olmamalı.Ben gayet te hak verdim kadına. Stres topu değil falan deniyor da bence stres topu olarak gören konu sahibi değil de direkt yok arabayı tekmeler ya da yok vs vs diyenlerdir.İnşallah Rabbim yeni yılda konu sahibi ve onun gibi evlat isteyen herkese hayirlisiyla sağlıklı evlatlar nasip eder.

poncik kardes uzulme,Allah kuru dala can veriyor duani birakma,Rabbim Ol der ve olur.
istersen sana dualar gonderebilirim arkadaslarin faydasini gordugu,2 tane hamilelik haberi aldim bu dualar sayesinde.
gonderdigim kisilerden birinde sebepsiz inferite vardi Rabbim sifa verdi.

Konu sahibi evet biraz hircin olabilir ama iki cocugum var da dunyalara degerde falan. Allah bagislasin da bunlari evlat hasreti ceken birine soylemek nasil bir dusuncesizliktir. Bu konuda sinanmayan insanlarin lay lay lom havalarinda yorumlari insani cileden cikariyo. Hassas konularda biraz daha fazla dusunerek yazalim
Konu sahibi arkadasi kesinlikle haksiz bulmuyorum. Allah en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizede tum isteyenlerede. Yasamayan bilemez. Gereksiz hassasiyet,melankoli vs derler de derler yani herkes saldiricak bisey bulur.Allah kimseyi merhametsiz anlayissiz insanlarin diline dusurmesin boyle konularda...

Bana da gonderirseniz sevinirim yada buradan paylasirsaniz herkes faydalanmis olur

Ya evet var öyle tipler bdv'de.Yemek yapmayı beceremiyorum konusunun altına 'her çeşit yemeği yarım saatte yaparım'diyenler,eşim beni arzulamıyor konusunun altına 'ay benimki 7/24 istiyo' yazanlar...ama ben 2 çocuğum var yazan bayanın bu şekilde bir art niyet taşıdığını sanmıyorum.Sadece düşünülmeden yazılmış gibi geldi bana.

@Poncikkk bende çok bekledim ama beklerken başkasının çocuğunu duymaya da sevmeyen gönlüm açıktı... arkadaş dua etmiş. İki veya on çocuğu var . Bunu yazması neden sizi rahatsız etti. Hassas olabilirsiniz ama bu tutumunuz hiç doğru değil.

ya bu forumda böyle bir durum var.. kadın kocam beni dövüyor diye konu açıyor gelen yorum; ay tatlım benim kocam bir dediğimi iki etmez gidip hemen öpeyim kocacığımı.. bu ne yahu nispet gibi..

amacınız o olmasa bile okuyan için öyle görünüyor kızlar.. burada açlıktan ölüyorum diyen adama ben de her gün kuzu çevirme yiyorum etkisi bırakıyorsunuz.. azıcık empati yapın allah aşkına yahu şu yorumları yazarken..

konu sahibi, ben inanıyorum rabbim en kısa zamanda sana da nasip edecek.. inşallah bu yeni sene de sana da tattırsın allahım bu duyguyu.. hem sana hem de bütün isteyenlere.. moralini yüksek tut ve lütfen beklemekten vazgeç.. vazgeçtiğin anda isteklerin oluyor genelde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…