Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

işte bilemiyoruz demek ki herkesde aynı düşünce var ama yaa garip işte benim bi tanıdığım var kadın sipralle hamile kaldı yaaaaaaa

benim ablamda korunurken hamile kaldı hemde daha bir kaç aylık evliydi. annemde öyle ilk ay hamile kalmış. bende var sorun

benim ablamda korunurken hamile kaldı hemde daha bir kaç aylık evliydi. annemde öyle ilk ay hamile kalmış. bende var sorun

nasip kısmet ya seninde olur bence hiç canını sıkma bence senin önceki doktorun tam tedavi yapamamış gibi geldi bana hemen aşılama falan denemiş bence bu doktordan fayda görürsün mutlaka canım bu işin en büyük katkısı moral kesinlikle olumlu düşünce gerekiyor

ben hap kullanıyodum 2 ay oldu bırakalı
burda yazmak gerçektende bir terapi hemde birbirimize destek oluyoruz

nasip kısmet ya seninde olur bence hiç canını sıkma bence senin önceki doktorun tam tedavi yapamamış gibi geldi bana hemen aşılama falan denemiş bence bu doktordan fayda görürsün mutlaka canım bu işin en büyük katkısı moral kesinlikle olumlu düşünce gerekiyor

ben hap kullanıyodum 2 ay oldu bırakalı
burda yazmak gerçektende bir terapi hemde birbirimize destek oluyoruz

ne hapı kullanıyodun canım doğum kontrol hapı mı ? evet kesinlikle terapi çünkü burda herşeyi çok rahat bi şekilde konuşabiliyosun karşındaki kişide aynı şeyi yaşadığı için seni anlıyo ama normalde arkadaşınla onunla bununla konuşsan 2 gün sonra başkasından duyuyosun aaa yazık sizin çocuğunuz olmuyomuş tedavi görüyomuşsun şu söyledi diye

eğer her iki tarafta sorun yok ise ve hala hamile kalınmıyorsa bu iş beyinde bitiyo kızlar gerçekten de bu böyle
biliyorum çok zor ama takamamak gerekiyor
bence burda birbirimizr bu yönde destek olup kafamızı dağıtmalıyz :)))

evet canım tüp bebek için gittiğimiz doktor da öyle dedi. biraz eksik bir tedavi olmuş dedi. bakalım bu dktordan ümitliyim ama inşallah olur.

yaaaaaaaa kızlar bir ekıntı bir akıntı afedersiniz ama sanki işedim o kadar yaş iç çamaşırım üşütüyor ıslaklık beni neden olur acaba bilgisi olna varmı

adetine daha çok vars yumurtlama akıntısı olabilir canım

bende pko illeti var. ama ilaçlara rağmen hiç yumurtam büyümedi, büyüse de çatlamadı. dediğin gibi birazda fazla takmamak lazım galiba.

canım evet doğum kontrol hapı bende endometriozis (çikolata kisti diyede geçiyo) vardı o nedenle tedavi amaçlı kullandım
şimdi bıraktım kısmet bakalım 2 ay oldu

evet canım tüp bebek için gittiğimiz doktor da öyle dedi. biraz eksik bir tedavi olmuş dedi. bakalım bu dktordan ümitliyim ama inşallah olur.

olur canım tabi neden olmasın ki , bi doktor benim bi arkadaşıma demiş ki yumurtalıkları ve rahimi olan her kadın anne olabilir o yüzden kötü düşünmemek gerek bence

evet canım bencede kesinlikle katılıyorum birbirimize moral vermeliyiz

canım evet doğum kontrol hapı bende endometriozis (çikolata kisti diyede geçiyo) vardı o nedenle tedavi amaçlı kullandım
şimdi bıraktım kısmet bakalım 2 ay oldu

inşallah geçmiştir kistlerin canım kistlere soğan suyu kürü çok iyi geliyormuş hiç denedin mi ? denemediyse denemeni tavsiye ederim canım

inşallah geçmiştir kistlerin canım kistlere soğan suyu kürü çok iyi geliyormuş hiç denedin mi ? denemediyse denemeni tavsiye ederim canım

en son doktora gittiğimde geçmişti ama hamile kalmazsam tekrarlıyacak benimki menepoza kadar devam edecek bir durum tek tedavisi dk hapı o tedavi ediyor hamilelikte durduruyor
en son gittiğimde doktor şu an için yok dedi ve bebk düşünüyosan 2 ay önceden folik asit başla dedi

olur canım tabi neden olmasın ki , bi doktor benim bi arkadaşıma demiş ki yumurtalıkları ve rahimi olan her kadın anne olabilir o yüzden kötü düşünmemek gerek bence

evet canım doktor bana da dedi. biz biraz aceleci davranıp hemen olsun istedik ama istediğimiz gibi gitmedi bişeyler. en iyisi oluruna bırakmak dedim artık

anladım canım inşallah en yakın zamanda hamile kalırsında bi daha uğraşmazsın kistle falan evet folik asit veriyorlar hamilelikten önce bebeğin beyin gelişimi için çok faydalıymış bende 2 aydır kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…