işte bilemiyoruz demek ki herkesde aynı düşünce var ama yaa garip işte benim bi tanıdığım var kadın sipralle hamile kaldı yaaaaaaa
benim ablamda korunurken hamile kaldı hemde daha bir kaç aylık evliydi. annemde öyle ilk ay hamile kalmış. bende var sorun
hoşgeldin canım konuşalım tabi yaşaka bi yana bana burası terapi gibi geliyor vallahi bende çatlatma iğnesi oldum bat 15-16 mart bekliyorum canım sen ne kadardır bebek istiyorsun her hangi bi tedavi falan görüyormusun ? yoksa doğal mı deniyorsun
benim ablamda korunurken hamile kaldı hemde daha bir kaç aylık evliydi. annemde öyle ilk ay hamile kalmış. bende var sorun
ben hap kullanıyodum 2 ay oldu bırakalı
burda yazmak gerçektende bir terapi hemde birbirimize destek oluyoruz
nasip kısmet ya seninde olur bence hiç canını sıkma bence senin önceki doktorun tam tedavi yapamamış gibi geldi bana hemen aşılama falan denemiş bence bu doktordan fayda görürsün mutlaka canım bu işin en büyük katkısı moral kesinlikle olumlu düşünce gerekiyor
yaaaaaaaa kızlar bir ekıntı bir akıntı afedersiniz ama sanki işedim o kadar yaş iç çamaşırım üşütüyor ıslaklık beni neden olur acaba bilgisi olna varmı
eğer her iki tarafta sorun yok ise ve hala hamile kalınmıyorsa bu iş beyinde bitiyo kızlar gerçekten de bu böyle
biliyorum çok zor ama takamamak gerekiyor
bence burda birbirimizr bu yönde destek olup kafamızı dağıtmalıyz :)))
ne hapı kullanıyodun canım doğum kontrol hapı mı ? evet kesinlikle terapi çünkü burda herşeyi çok rahat bi şekilde konuşabiliyosun karşındaki kişide aynı şeyi yaşadığı için seni anlıyo ama normalde arkadaşınla onunla bununla konuşsan 2 gün sonra başkasından duyuyosun aaa yazık sizin çocuğunuz olmuyomuş tedavi görüyomuşsun şu söyledi diye
evet canım tüp bebek için gittiğimiz doktor da öyle dedi. biraz eksik bir tedavi olmuş dedi. bakalım bu dktordan ümitliyim ama inşallah olur.
eğer her iki tarafta sorun yok ise ve hala hamile kalınmıyorsa bu iş beyinde bitiyo kızlar gerçekten de bu böyle
biliyorum çok zor ama takamamak gerekiyor
bence burda birbirimizr bu yönde destek olup kafamızı dağıtmalıyz :)))
canım evet doğum kontrol hapı bende endometriozis (çikolata kisti diyede geçiyo) vardı o nedenle tedavi amaçlı kullandım
şimdi bıraktım kısmet bakalım 2 ay oldu
evet canım bencede kesinlikle katılıyorum birbirimize moral vermeliyiz
kızlar çalışıyomusunuz
hangi saatler arasında açabiliyosunuz
ona göre aynı zamanlarda denk gelelim
inşallah geçmiştir kistlerin canım kistlere soğan suyu kürü çok iyi geliyormuş hiç denedin mi ? denemediyse denemeni tavsiye ederim canım
olur canım tabi neden olmasın ki , bi doktor benim bi arkadaşıma demiş ki yumurtalıkları ve rahimi olan her kadın anne olabilir o yüzden kötü düşünmemek gerek bence
kızlar çalışıyomusunuz
hangi saatler arasında açabiliyosunuz
ona göre aynı zamanlarda denk gelelim
en son doktora gittiğimde geçmişti ama hamile kalmazsam tekrarlıyacak benimki menepoza kadar devam edecek bir durum tek tedavisi dk hapı o tedavi ediyor hamilelikte durduruyor
en son gittiğimde doktor şu an için yok dedi ve bebk düşünüyosan 2 ay önceden folik asit başla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?