Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

çok teşekkür ederim canım çok saol sanada çok geçmiş olsun şükür kurtulmuşsun miyomlardan amin inşallah hepimizin duaları kabul olur

canım hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun çok şükür bi sorun çıkmamış hem sende hem eşinde sadece sabırlı olup zamanını beklemek lazım Allah hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah

herkese iyi haftalar
aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum umarım bu topik sizlere uğur getirir güzel haberlerinizi en kısa zamanda alırız

elifcim sen nasılsın? bugün doktora gidecektin herhalde..hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah

günaydın canım doktora gitmedim kanamam başladı cumartesiden beri kan testide yaptırmıştım zaten değerim düşmeye başlamıştı bu şekilde muayenede edemez diye gitmedim canım kanamam bitince gidicem sen nasılsın canım

ben iyiyim canım benim bat 10 nisan bekliyorum işte. ilaç kullanmadım bu ay ve 29. günde ancak yumurtlayabildim. ovülasyon testi kullandığım için gününü tam olarak biliyorum. bakalım artık hayırlısı diyorum nasipten ziyadesi olmuyor..

bence sen bi doktorunu ara ve sor ne zaman gitmen gerektiğini. kanaman olmasını kontrol etmesine engel değil. ben de oyle olmuştu çünkü kanamanın başladığı ilk gün bakmıştı.. çok kötü bir durum tabi ama napalım tıbbın önünde boynumuz kıldan ince...

hayırlısı canım olsun geçte olsa yumurtlamışsın inşallah adetin gelmezde bebeğin gelir bu ay bende bi arıycam bugün bakalım ne diycek gel derse yarın giderim artık

herkese iyi haftalar
aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum umarım bu topik sizlere uğur getirir güzel haberlerinizi en kısa zamanda alırız

neevercare tşk hoşbulduk.. hepimize uğur getirsin hep birlikte güzel haberler alıp sevinelim :):)benim bat 11 nisan ovulasyon testi hiç kullanmadım kullansammı acep :)

üzülme elif olanda hayır vardır ... zahmet olmadan rahmet olmazmış ... yalnız doktora gitmekte gecikme bazen kanama bitsede içerde parça kalabiliyomuş gecikmeden git istersen

SN:ATABAY GÜVELOĞLU

OCAK ayında size başvurmuştum polikistik over sendromu rahatsızlığı ile 2 yıldır
doktorlara gidip gelmeme rağmen gebe kalamamıştım.Fakat sizin göndermiş
olduğunuz bitkisel ilaçlar ile şuan 1,5 aylık hamileyim.Başarınızdan ve bana göstermiş
olduğunuz ilgiden dolayı size çok teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılarınızın
devamını dilerim.
SAYGILARIMLA AYSUN ŞAKAR
[url=http://www.herbalistatabay.com/Herbalist Atabay GVELOLU - arkadaşlar bu yazıyı bu siteden aldım bakmak isterseniz... ben pko lu değilim sol tüpüm tıkalı malesef benim çarem pek yok gibi...umarım sizler için faydalı olur :)

Son düzenleme:
neevercare tşk hoşbulduk.. hepimize uğur getirsin hep birlikte güzel haberler alıp sevinelim :):)benim bat 11 nisan ovulasyon testi hiç kullanmadım kullansammı acep :)

yumurtlama zamanını en kesin olarak gösteren yöntem olduğu için ben ovulasyon testini kullanıyorum. ben de pko olduğundan her ay aynı günlerde yumurtlama olmuyor. zamanını kaçırmamak için çok etkili ve ucuz bir yöntem..umarım ihtiyacın kalmaz ama bi terslik olur da bu ay hamile kalmazsan bence kullanmanda fayda var

üzülme elif olanda hayır vardır ... zahmet olmadan rahmet olmazmış ... yalnız doktora gitmekte gecikme bazen kanama bitsede içerde parça kalabiliyomuş gecikmeden git istersen

saol canım inşallah bende öyle deyip kendimi avutuyorum perşembe günü gidicem doktora canım

neevercare bu ay hamile kalmıycağım% 1500 :))) alcam bende

kızllar şimdi kardeşimle konuştum onun bi arkadaşı vardı 5 yıl olmuş evleneli çocuk istiyodu ama eşini doktora gitmeye ikna edemiyomuş ... cuma günü sela ile ezan arasında Allah rızası için iki reket namaz kılıp dua etmiş o cumadan perşembeye kadar 70 yasin okutmuş tam 70 olcakmış ama .. şimdi hamileymiş 11 nisanda doğuruyomuş :))

mutlu nerdesin yaaa seni kırmızı bültenle aratacaz artık nerdeysen gel şu formülü yaz Allah aşkına sen mutluluğun formülünü buldun biz bulamadık mutsuzuz

herkese merhaba
bu topic çok sessiz kaldı herkes dağıldı sanırım
batı yaklaşan var mı liste falan yapalım hareketlensin biraz
eliiffff topiğine sahip çık:))))) yok olup gidicez yoksa

herkese merhaba

merhaba canım nasılsın evet artık hiç kimse gelmiyor bende giriyorum kimse yok kapatıp çıkıyorum

herkese merhaba

burdayız ama herkes farklı zamanda geliyo bi yere dağılmayız korkmayın benim bat 11 nisan (( kaç gündür heryerlerim ağrıyo erken olcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…