canım bende çok üzüldüm allah yine nasip eder üzülme sen, bende düşük yaptım geçen yıl, bendede myom çıktı 3 ay oluyo ameliyat oldum inşallah hayırlı bi evlat nasip etsin diye bekliyoruz allah dualarımızı kabul eder inşallah canım
arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katılıyorum müsadeniz varsa.bende 1,5 yıldır evliyim yaklaşık.hiç korunmadık eşimle evlendiğimiz günden beri bebekistedik ama kısmet olmadı.bikaç önce tedaviye başladım bende.eşiminde benimde tetkiklewrimiz normal çıktı.bugün gittim doktora adetimin 3. günü klomen ve vitamin ilacı verdi bana.bakalım hayırlısı haftaya tekrar gideceğim.inşallah tüm isteyenler içlerinde banada Allah nasip eder duyguyu
herkese iyi haftalar
aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum umarım bu topik sizlere uğur getirir güzel haberlerinizi en kısa zamanda alırız
elifcim sen nasılsın? bugün doktora gidecektin herhalde..hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah
ben iyiyim canım benim bat 10 nisan bekliyorum işte. ilaç kullanmadım bu ay ve 29. günde ancak yumurtlayabildim. ovülasyon testi kullandığım için gününü tam olarak biliyorum. bakalım artık hayırlısı diyorum nasipten ziyadesi olmuyor..
bence sen bi doktorunu ara ve sor ne zaman gitmen gerektiğini. kanaman olmasını kontrol etmesine engel değil. ben de oyle olmuştu çünkü kanamanın başladığı ilk gün bakmıştı.. çok kötü bir durum tabi ama napalım tıbbın önünde boynumuz kıldan ince...
canım sanada çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah
herkese iyi haftalar
aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum umarım bu topik sizlere uğur getirir güzel haberlerinizi en kısa zamanda alırız
günaydın canım doktora gitmedim kanamam başladı cumartesiden beri kan testide yaptırmıştım zaten değerim düşmeye başlamıştı bu şekilde muayenede edemez diye gitmedim canım kanamam bitince gidicem sen nasılsın canım
neevercare tşk hoşbulduk.. hepimize uğur getirsin hep birlikte güzel haberler alıp sevinelim :):)benim bat 11 nisan ovulasyon testi hiç kullanmadım kullansammı acep :)
üzülme elif olanda hayır vardır ... zahmet olmadan rahmet olmazmış ... yalnız doktora gitmekte gecikme bazen kanama bitsede içerde parça kalabiliyomuş gecikmeden git istersen
yumurtlama zamanını en kesin olarak gösteren yöntem olduğu için ben ovulasyon testini kullanıyorum. ben de pko olduğundan her ay aynı günlerde yumurtlama olmuyor. zamanını kaçırmamak için çok etkili ve ucuz bir yöntem..umarım ihtiyacın kalmaz ama bi terslik olur da bu ay hamile kalmazsan bence kullanmanda fayda var
İyi günler ben 1.5 yıllık evliyim.Çocuk yapmak istedik olmadı doktora gittik benim yumurta sayım zayıftı ve çok düşük çıktı 4 adet. Eşiminde sperm sayısı 6 milyon gibi çok düşük bir rakam çıktı. Doktor bize tüp bebek önerdi denedik ama malesef tutmadı. Daha sonra eşimin köyde bir yakınına bu konuyu açtık kendisi bir karışım yapıp balla karıştırarak yumurta sayımı artırması ve kaliteli olması için yememi söyledi. Eşimede sperm sayısını artırması için ayrı bir karışım yaptı. 20 gün günde 3 defa aç karına 1 kaşık yedik. Eşim sperm testi yaptırdı sonuç inanılmazdı. Sperm sayısı tam 70 milyon çıktı ve %40 iler hızlı. Benim yumurta sayımda tam iki katına çıktı. Çok mutluyuz ve çocuk bekliyoruz İNŞALLAH. Böyle sorunu olan bayan veya eşinin sperm sayısı düşük olan arkadaşlara yardımcı olmayı hayır dualarını almayı isterim.
herkese merhaba
bu topic çok sessiz kaldı herkes dağıldı sanırım
batı yaklaşan var mı liste falan yapalım hareketlensin biraz
eliiffff topiğine sahip çık:))))) yok olup gidicez yoksa
herkese merhaba
bu topic çok sessiz kaldı herkes dağıldı sanırım
batı yaklaşan var mı liste falan yapalım hareketlensin biraz
eliiffff topiğine sahip çık:))))) yok olup gidicez yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?