Bebek Şüphesini Öğrenince Eve Gelmiyorum Diyen Eş

Aynen öyle bir durum oldu maalesef.
Ama güzel yanı yanındayken beni sallamayan annem kaplan kesildi.

İnsallah sizi sahiplenmesi kalici ve daimi olur... Ama bakin beni yanlis anlayin istemem ama sizinde esinizden kalir yaniniz pek yokmus gibi geliyor bana ( cunku hic bir yazinizda esiniz icin bir tane bile o konuda da o hakli bende biraz boyleyim gibi demiyorsunuz.. Yani tartismada sadece karsi tarafa yoneliyorsunuz ve bu esnada kendi yaptiklarinizi ve dediklerinizi es geciyorsunuz... Eger evliliginiz bu sinvi gecer de 2-3 seneyi devirince kendinizi esinizden daha cok hatali goreceksiniz. Tecrubelerime dayanarak diyorum bende ilk gunlerde esime sizin gibi yersiz varsayimlarla yaklasip onun tepkilerine takiyordum kavga ediyor tartisiyor ve hemen yatagimi ayiriyordum. Suan donup baktigimda o kdar yanlis ve yersizmis ki ben ilimli olmaya karar verdim baktim o sonir harbi yasayip ustume yuruyen adam gitti simdi en azndan benm hakikatten kizdigimi fark edince alttan alan bir adam geldi. Sizde boyle yapin bakin gercekten karsiligini goreceksin veya diyelim ki gormedin en azindan kafanda ve vicdaninda bunuda ben bole yapmistm ondan mi bunlar oldu suphesi asla kalmicak..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Baştan bir insanın böyle olduğunu bilerek evlenilir mi ki ben nişan atmış bir insanım öyle korkularım olmadı. Ama nişan sonrası ve nişanın hemen öncesi canımı sıkan çok belli başlı olaylar oldu. Karakterine çok güvendiğim birisiydi olabilir stresten diyerek öok önemsemedim. Sonuçta ben de mükemmel bir insan dğilim.
Ama evet mantı evliliği kesinlikle.

29 mu? Anlattiklarina gore ben eşini 21-22 yaslarinda zannettim.
Bir evi en büyük ve günah keçisi olgun kızı ile başka evin en küçük ve şımartılmış erkek çocuğu anlaşamıyormuş demek ki :)

Kesinlikle sana katiliyorum....

Kesinlikle sana katiliyorum....

Koalina ben bir şey farkettim, bu konuda bile saldırgan bir çok yoruma sinirlenmeden sakince cevap vermişsin. O kadar da fevri sabırsız bir insan değilsin. Bir karar verirsen sinirle alınmış bir karar olmayacak. Umarım kendin için en doğru kararı verirsin. Hakkında hayırlısı olsun.

Herhangi bir olayı objektif anlatayım o zaman:
Dün ben dizi izleyelim yeni bi tane buldum güzele benziyor dedim. Kendisi açtı o diziyi, ben çerezleri falan hazırladım etrafı toparladım. Bu sırada kuşlarımız da dışarıda 7 tane papağan her gece çıkarlar oynarlar vs. Neyse açtık diziyi bu papağanlarla konuşuyor. Napıyosun sen, in perdeden ne bileyim ayakların ne sıcak falan hani sıkılmış da bir şeylerle oyalanıyor gibi bıdırdanıyor. Dedim izlemek istemiyorsan kapatayım. Yoo izliyorum dedi, iyi dedim izliyorum yine bu kalktı bilgisayara gitti bir şeylerle meşgul oldu. Durdurdum bekledim. Geldi başlattım yine, saat 11 falan. Aldı telefonu başka odaya gitti saatlerce birileriyle konuştu hiç adını duymadığım insanlar kandil kutlaması yaptı sanırım. Ya sabırdeim geldim "ya dedi izlemek istemiyorsan beğenmediysen söyleyebilirdin ya da birileriyle konuşacaksan diziye başlamadan dur şunları halledeyim izleriz diyebilirdin, hiçbişey söylemeden kalkıp gidiyorsun. 9 buçuktan 11 buçuğa kadar 40 dakikalık bir bölümü izleyemedik" dedim. Bana parmaklarını sallayarak "sen bana mı sordun bu diziyi açarken, sana sarılı izlemek zorunda mıyım ben böyle izliyorum, bekleme durdurma sen izle napim" diye tepki verdi. Ben de o parmağını sallayarak konuşma çocuk muyum ben diye parmağını itince ellerime vurdu. Olay bu.

Katılıyorum bence de sabırlı. Zaten fevri olsaydı sinirlendiğinde susma yolunu seçip 3-4 gün konuşmamazlık yapmazdı.
Ama böyle susan insanların öfkesi normalden daha kavurucu oluyor.

Koalina selam :)
Biz de çocuk konusunda sizin gibi düşünen bi çiftiz.
hamile olduğumdan şüphelendiğim bazı zamanlar oldu, resmen eşinin verdiği tepkileri ben kendime verdim.
aklımdan bi an kendimi merdivenden mi yuvarlasam düşüncesi bile geçti :26:
bu bence eşinin hiçbir şekilde hazır olmamasından kaynaklı !
ben de hamile kalmam durumunda dünyamın başıma yıkılacağını, o bebeği eşim doğurmamı isterse onu da terk edeceğimi falan düşünüyorum.
evet eşinin bu kadar katı olması hoş değil ama ben de olsam ben de aynı tepkiyi verirdim ister istemez

ben de nasıl korunacağımı şaşırdım hiç istemeyince. bir kaç kere ayrı yattım o derece

kondomla korunun, ilişkinin en başından takın
ilişki sona erince de kontrol edin yırtık vs var mı diye.. ki öyle kolay kolay yırtılmaz
yırtılmışsa da ertesi gün hapı alın
buna rağmen hamile kalırsanız da artık yapçak bişey yok

Ooo karsilikli siddete yonelmeyin sakin....

Birde soyle dusunun belkide dizi izlemek hic istemiyordu ama sirf siz istiyorsunuz diye tamam dedi sonrasnda gelisen durumda da sizi bana sordun izleyelim demesinin basinda da sizin dediginiz birsey yada mimik olmustur gibime geliyor sizde cok agresifsiniz sakinlikle neden once bunlari halledip diziyi sonradan acardik dememissinizdir... Diyorum ya bastan en bastan yanlis diyaloglar umarim ikinizde olgunlasirsiniz....

Erkektir diye ben eve gelmiyorum triplerini mi çekelim yani. Hayır çocuk konusunda ondan katı olan bendim aslen. Kendisi hiç bir krunma yöntemini seçmeyip korunma yöntemi bie olmayan bir şekilde çocuk olmayacağın düşünerek ve prezervaf kullanmayı reddederek zaten ilk falsosunu verdi. Ben de el mecbur diyip zaten adet düzensizliği sebebiyle kullandığım hapa devam ettim.
Bir erkek çocuk istemiyorum diyor ise öncelikle önlemini kendisi almalı diye düşnüyorum. Kaldı ki hap kullanmama rağmen hamile kalmış olabilirim ve bir tüp bebek merkezinde çalıştığı için ondan test isteyebilirim. Size bakkaldan ekmek al denmiş gibi glmesinin sebebi bu. Gerçekten bakkaldan ekmek alıyor gibi oluyor çünkü.
He evet benim hatamdır böyle bir şüphem olduğunu gerçek veya esprili bir şekilde yansıtmak ama adam geldi de sen nasıl böyle dersin diye üzerine saldırmış değilim. Sadece kendi kendime bu adam zaten sorunlu, e iyi de bir baba olamayacağının sinyallerini veriyor diye düşünüp dert eyorum. Yoksa dha olmamış belki istesek bile olmayacak bir çocuğu istemeyecek diye ortamı gerecek kadar da bilinçsiz değilim. Sadece gelecekte nasıl olacağı endişesini taşıyorum.

bayramda ailenin yanına tek gidip 1-2hafta kalsan..
belki bu uzaklık iyi gelir ikinizede:26:

Ben de bayramda gitiğimde dönmeyeyim bir süre diyorum. Zaten arkadaşın düğünü olack 2 hafta sonra gitgel yapmamış olurum bahanesiyle kırılmamış da olur. Ama bir yandan da papağanlarımı dğşünüyorum onlara bni gibi bakamıyor gözüm arkada kalacak...

Bu adamdan zaten çocuk yapma
Ne kadar kaba, ne kadar itici tavırlar
Hamile kalırsan askere giderim... Cehenneme git diyesim geldi okuyunca kusura bakma
İnsan hamile de kalabilir, hasta da olabilir, hayatta başına her şey gelir, eş demek bu durumları paylaştığın insan demektir
Eşin maalesef ki yeterli olgunluğa erişememiş, verdiği cevapların şakası bile olmaz
Bunları tolere etme ve üzerini örtme
Erkekler şöyledir, böyledir alışır vs.. masallarını bırak bir kenara, sorumluluk ve insanlık vasfı yaratılıştan gelir
Çok yenisiniz ama bunları yabana atma; herkesin alışma süreci var durumunu aşmış bir durum bu, sen eşine şunu yaparsan anneme giderim, geçinceye kadar gelmem diyor musun, demiyorsun, demek ki alışmakla ilgili değil bunlar

Son düzenleme:
Yani o diziyi izlemek istememiş ya da sarmmış olabilir ama ben orada bir şeyler hazırlamışım. Sarılalım izleyelim diye beklerken dokunmadı bile:) söyleyebilirdi bu sarmadı başka bakalım vs diye yani o kadar da sinirli değilim elbette:) ama en son söylediklerimi öyle çok sakin söylemedim zaten diziyi kapatıp hesaplaşmaya gittim. Gece bitmiş çünkü...
O zaman tepkilerini düşünüp bundan baba olmaz demeyeyim:)

Kendisi bunu reddediyor...

Katılıyorum bence de sabırlı. Zaten fevri olsaydı sinirlendiğinde susma yolunu seçip 3-4 gün konuşmamazlık yapmazdı.
Ama böyle susan insanların öfkesi normalden daha kavurucu oluyor.

sessiz atın çiftesi pek olurmuş

Katılıyorum. Koalina çeşit çeşit insan var kabul. Ama ne biliyim insan inatçıdır, yolda yanımda yürü der yürümezen bırakır gider ama onun dışında normal zamanlarda sarmaş dolaştır, kimi sarmaş dolaş olmayı sevmez ama onun dışında ılımlı uyumlu biridir. Bir insan 2 ayda her alandan mı falso verir? İnanki başka bir durum olsa diyeceğim ki sen evde boş durmaktan eşine sarıyorsun ama öyle de değil. Cidden ne diyeceğimi bilemiyorum.
prezervatif olayında ise, misal ben de dk hapı kullanmaya yanaşmam ama eşim isteseydi düşünebilirdim. İnsanların çok kesin çizgileri olmamalı.

Ne kadar merhametsiz, katı yürekli bir eşiniz var. Bence kesinlikle çocuk yapmayın, yazık olur yavrucağa ...

nasıl bir bencillik bu yahu?
ben evlenince 2 ay kadar hap kullandım sonra hormonlarıma zarar vermek istemiyorum kondoma geçelim dedim eşim de tamam dedi
bu işler sadece onun istediği gibi olmuyo, yüz vermeyin bence bu kadar
ayrıca 29 yaşındasınız o kadar uzun süre hap kullanmak gerçekten ileride sorun yaratabilir
ben de 28 yaşımdayım bundan korktuğum için kısa kestim hapı
madem çocuktan bu kadar korkuyo kondom taksın hatta 2 kat taksın
çok kızdım yahu
girmeyin bu adamla siz ilişkiye.. yarın öbür gün yalvardığında da sen korunmadığın müddetçe olmaz bu iş diyin

Bazı olaylarda sarıyorum evet ama aklımda gerçekten büyük şüpheler var.
Kaldı ki ben bu yaşıma kadar annemin otoritesi yüzünden onunla anlaşamamış bir insanım. Hep derdim "annem gibi olmayacağım, aileme, eşime, çocuklarıma yaşam alanı sunacağım". Baştan beri de özel alanlarımız olsun, istemiyorsak söyleyebilelim ve anlayışla karşılayalım derdim. Buna göre davnrandığımı düşünüyorum. Düşünün ki 2 ayda sadece 1 film izledik. Yani o kadar baskıcı ne bileyim istediklerim olsun diye şımarmıyorum. Sadece asker arkadaşı gibi davranmasın istiyorum.
Hap konusunda çok bir sıkıntım yok, sırf laf olmasın diye alarm kurup saatini bile şaşırmadan alıyorum. Hani olur da bir gün bir kaza olursa o kadar eminim ki beni suçlayacağından. Neden hapla korundun bak böyle oldu keşke iğne olsaydın vs gibi bir cümle ile geleceğinden...

Ne kadar merhametsiz, katı yürekli bir eşiniz var. Bence kesinlikle çocuk yapmayın, yazık olur yavrucağa ...

Şimdilik hiiiç düşünmüyorum

papağanlarınıda al git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…