- 16 Ekim 2017
- 698
- 889
- 33
- Konu Sahibi Pembepusula
-
Hormonlara baktırdık. Onda bir sorun çıkmadı. Değerler normal. Eşim sperm sayısına baktırdı o da normal ama kafasına yatmamış orası başka bir yerde de yaptırıcam diyor. Burada herkes çok destek oldu. Sağolsunlar. 3 ay sadece ilişkimize bakıp sonra doktora gitmeye karar verdim. Belki de gerek kalmaz kim bilir :)Cok iyi anliyorum seni.. ama bu hareketler sadece ters tepiyo, faydasi yok. Dedigim gibi iliski icin kadini fiziksel etkilemez bu durum, ama erkegi cok etkiliyor. Bu da maalesef geri senin canini skiyor.
Bi sorun var mi? Doktora gittiniz mi? Buarada sperm sayisi ve hareket konusunda keci boynozu pekmezi ise yariyor.
Sağol canım çok teşekkürler inşallah Allah tüm isteyenlere versinsiz daha zor seyler yasamıssınız
umarım yeniden hamile kalır ve saglıkla kavusursunuz bu sefer
üzücü ve yorucu evet
insanlar çok düşüncesizler ve malesef ki heryerdeler
Off ki ne offf Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim insanlar malesef anlayışsız.. Madem öyle sen de tersle belki bi faydası olurOnu da denedim. Olmuyor iki saat nasihat vermeye çalışıyorlar. İstiyoruz kısmet nasip de dedim. O da olmuyor iki saat Bebek nasıl yapılır dersi veriyorlar
hayırlı olsunSağol canım çok teşekkürler inşallah Allah tüm isteyenlere versinBen tüp bebeğe başladım bu p.tesi ama annemden ve eşimden başka kimseye söylemedim.. Hatta bebek falan diyenlere biz yıprandık artık istemiyoruz diyorum bu ara pek üstüme gelmiyolar.. Eğer hamile kalırsam da 3-4 aylık olana kadar kardeşimle dahi paylaşmayı düşünmüyorum.. Kayıplardan sonra da insanların soruları oluyo çünkü aynı derecede saçma; neden oldu, nasıl oldu, niye hep böyle oluyo, belki sakattı, yok şu doktora gitseydin, gel seni benim doktoruma götüreyim gibi gibi :) çantamın içi doktor isimleri yazılı postitlerle dolu bir mezarlık gibi :) Ben de bu sefer sır küpü olmaya karar verdim.. Çocuk konusu açmaya çalışanı tersleyip atıyorum bu konuda konuşmak istemiyorum diye :)
Sağol canım inşallah hayırlı olurhayırlı olsun
nereye giidyorsun tüp bebek için
insallah olumlu sonuclar alırsın
evet kımseye soyleme ilerleyince soylersın
genetik tarama testi yaptırdınız değil mi
ben de haziran ayında yaptıracagım
şuanda aramalarını beklıyorum hastanenin
sevindim nbirsey cıkmamasınaSağol canım inşallah hayırlı olurBaşkent hastanesine (Ankara) gidiyorum 1,5 yıl önce orda bi denemem olmuştu ikiz gebelik oluşmuştu.. Tekrar orda denemeye karar verdim, tahlillerim kötüydü FSH falan.. Bi süredir akupunktura gidiyorum normal değere gelmiş başlayabildik çok şükür.. Genetik test hem bana ve eşime hem de daha önce alınan bebeklere yapıldı bişey çıkmadı.. Bende pıhtılaşma bozukluğu çıktı.. Son gebeliğimde kan sulandırıcı da kullandım yine bişey değişmedi aynı sonu yaşadım
Sen nerede düşnüyosun canım ilk denemen mi olacak?
İnşallah sonuçlarınız sorunsuz çıkar, denemeden de güzel sonuçlar alırsın canımsevindim nbirsey cıkmamasına
ben de yaptırdım eşimle suanda sonucları beklıyoruz
ben uludağ üni ye gidiyorum
gecen yaz iki olumsuz asılamam oldu
hıc hamıle kalamadım
2 ay sonra tüp denemesi olacak işte.
zor süreçler insallah karsılıgını alırız
Ben de 32 yaşındayım,2 yıllık evliyim çevremdeki tüm arkadaşlarım hamile Bana da dedikleri tek şey “ayyy inşallah senin de olur36 yaşındayım, 4 yıldır evliyim. Çocuk yangını hiç hissetmedim ben de.
Allah verirse baş üstü vermezse zaten öyle .
Geçen eski bir iş arkadaşım bey bana sordu çocuk konusunu. Yaşı benden oldukça da büyük bir bey. Uzatmamak için ''Allah verirse olur , düşünmedik şimdiye kadar'' dedim.
Adam bana ''Korunuyor musunuz?'' diye sordu
Pozisyonuna kadar karışacak azıcık lafı uzatsam
''Abi sana hayırlı işler bol güneşler'' dedim kapattım konuyu.
Bu sustu ama susmayanlara daha ağır konuşuyorum.
Ağzımın ayarı yoktur bana karşı olmayana.
Rahatlıkla ''Sana ne yaa'' diyebilirim, isteyene daha da kabalaşırım ki yapmışlığım çoktur,
O şekilde sustular.
Siz çocuk istiyorsanız tek yapmanız gereken kafaya takmadan beklemek.
Olmuyorsa doktorlar bugünler için var.
Bana sormadan benim için dua etmeleriBen de 32 yaşındayım,2 yıllık evliyim çevremdeki tüm arkadaşlarım hamile Bana da dedikleri tek şey “ayyy inşallah senin de olur“
Keşke sizinle biraz konuşabilsem fakat mesajlarnız kapalı :/36 yaşındayım, 4 yıldır evliyim. Çocuk yangını hiç hissetmedim ben de.
Allah verirse baş üstü vermezse zaten öyle .
Geçen eski bir iş arkadaşım bey bana sordu çocuk konusunu. Yaşı benden oldukça da büyük bir bey. Uzatmamak için ''Allah verirse olur , düşünmedik şimdiye kadar'' dedim.
Adam bana ''Korunuyor musunuz?'' diye sordu
Pozisyonuna kadar karışacak azıcık lafı uzatsam
''Abi sana hayırlı işler bol güneşler'' dedim kapattım konuyu.
Bu sustu ama susmayanlara daha ağır konuşuyorum.
Ağzımın ayarı yoktur bana karşı olmayana.
Rahatlıkla ''Sana ne yaa'' diyebilirim, isteyene daha da kabalaşırım ki yapmışlığım çoktur,
O şekilde sustular.
Siz çocuk istiyorsanız tek yapmanız gereken kafaya takmadan beklemek.
Olmuyorsa doktorlar bugünler için var.
Girmiyorum pek foruma, eskiden olduğu gibi. Mesajlar nasıl açılır bakıp açıyorum şimdi.Keşke sizinle biraz konuşabilsem fakat mesajlarnız kapalı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?