Bebek var mı, ne zaman, düşünüyor musunuz?

Hormonlara baktırdık. Onda bir sorun çıkmadı. Değerler normal. Eşim sperm sayısına baktırdı o da normal ama kafasına yatmamış orası başka bir yerde de yaptırıcam diyor. Burada herkes çok destek oldu. Sağolsunlar. 3 ay sadece ilişkimize bakıp sonra doktora gitmeye karar verdim. Belki de gerek kalmaz kim bilir :)

siz daha zor seyler yasamıssınız
umarım yeniden hamile kalır ve saglıkla kavusursunuz bu sefer

üzücü ve yorucu evet
insanlar çok düşüncesizler ve malesef ki heryerdeler
Sağol canım çok teşekkürler inşallah Allah tüm isteyenlere versin Ben tüp bebeğe başladım bu p.tesi ama annemden ve eşimden başka kimseye söylemedim.. Hatta bebek falan diyenlere biz yıprandık artık istemiyoruz diyorum bu ara pek üstüme gelmiyolar.. Eğer hamile kalırsam da 3-4 aylık olana kadar kardeşimle dahi paylaşmayı düşünmüyorum.. Kayıplardan sonra da insanların soruları oluyo çünkü aynı derecede saçma; neden oldu, nasıl oldu, niye hep böyle oluyo, belki sakattı, yok şu doktora gitseydin, gel seni benim doktoruma götüreyim gibi gibi :) çantamın içi doktor isimleri yazılı postitlerle dolu bir mezarlık gibi :) Ben de bu sefer sır küpü olmaya karar verdim.. Çocuk konusu açmaya çalışanı tersleyip atıyorum bu konuda konuşmak istemiyorum diye :)

Onu da denedim. Olmuyor iki saat nasihat vermeye çalışıyorlar. İstiyoruz kısmet nasip de dedim. O da olmuyor iki saat Bebek nasıl yapılır dersi veriyorlar
Off ki ne offf Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim insanlar malesef anlayışsız.. Madem öyle sen de tersle belki bi faydası olur Allah en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

hayırlı olsun
nereye giidyorsun tüp bebek için
insallah olumlu sonuclar alırsın
evet kımseye soyleme ilerleyince soylersın
genetik tarama testi yaptırdınız değil mi

ben de haziran ayında yaptıracagım
şuanda aramalarını beklıyorum hastanenin

Sağol canım inşallah hayırlı olur Başkent hastanesine (Ankara) gidiyorum 1,5 yıl önce orda bi denemem olmuştu ikiz gebelik oluşmuştu.. Tekrar orda denemeye karar verdim, tahlillerim kötüydü FSH falan.. Bi süredir akupunktura gidiyorum normal değere gelmiş başlayabildik çok şükür.. Genetik test hem bana ve eşime hem de daha önce alınan bebeklere yapıldı bişey çıkmadı.. Bende pıhtılaşma bozukluğu çıktı.. Son gebeliğimde kan sulandırıcı da kullandım yine bişey değişmedi aynı sonu yaşadım
Sen nerede düşnüyosun canım ilk denemen mi olacak?

sevindim nbirsey cıkmamasına
ben de yaptırdım eşimle suanda sonucları beklıyoruz
ben uludağ üni ye gidiyorum
gecen yaz iki olumsuz asılamam oldu
hıc hamıle kalamadım
2 ay sonra tüp denemesi olacak işte.
zor süreçler insallah karsılıgını alırız

İnşallah sonuçlarınız sorunsuz çıkar, denemeden de güzel sonuçlar alırsın canım

Bakma canım sen millete kimseyi memnun edemezsin bekar olunca ne zaman evlencen derler evlenirsin çocuk ne zaman çocuk olur ikinci ne zaman ağzı olan konuşuyor işte millete bakarsan üzülürsün yeni de evlisin kocanla anın tadını çıkar

Ben de cocuk dusunmuyor musun diye soranlara dusunce gücüyle olacaksa hemen yapayım ya da siparişle oluyorsa hemen yapayim diyordum

Bu sorular bitmez canım takma kafana valla hep diyorlar ya ne zaman kafana takmazsan o zaman oluyor diye benim de aynen öyle oldu. Olmazsa da tip çok ilerledi yaparsın canin çok bebek isterse tüp bebeğini oh mis

(sevgilim bile yok)

geçen cafede bi arkadaşla karşılaştık. ben arkadaşlarımla oturuyodum. bana pat diye ne zaman evleniyosun diye sordu.
kimle? diye sordum bende.
aaah aahh evde kaldık dedi. patavatsız.
valla seni bilemem ama ben gayet mutluyum dedim :)

millet tuhaf anacım tuhafff.

31 yaşında evlendim. 1.5 yıllık evliyim. Daha ikinci aydan kayınvalide başladı ne zaman çocuk yapacaksınız demeye. 6 aylık evliydik ananem başladı yaşın geçiyor demeye. 1 yıllık evliydik artık annem de imalara başladı. İlk 1 yıl bile isteye kendim korundum. Sonra 2 ay eşim korundu, sonra çocuğa niyetlendik. Rabbim 3. ayda nasip etti bana hamile kalmayı. Ama bu süreç içerisinde herkese “henüz düşünmüyoruz” dedik, kendi ailem dahil. Kimseyle böyle bir konuda yüz göz olmak istemedik, iyi ki de öyle yapmışız. Kimse moralimizi bozamadı. Size de bu bahaneyi tavsiye ederim. İkna etmeye çalışsalar da nasip diyip konuyu kapatabilirsiniz en azından.

Daha dur hamile kaldığında yaşın baya var ara verme hemen 2. yap diyecekler
bana diyenlere bakacaksan, masraflarını ödeyeceksen peşpeşe yapayım ama sırf sen istedin diye yapacağım diyordum

Ben de 32 yaşındayım,2 yıllık evliyim çevremdeki tüm arkadaşlarım hamile Bana da dedikleri tek şey “ayyy inşallah senin de olur

Zaten bir sürü yorun yapılmış, karışmaları hakkında, çok gereksiz.

Çocuk için de o gün, takvim falan aslında bir yere kadar. Olursa tek seferde bile oluyor, benimki öyle oldu. Rahat ol, relax ol, adamı da kendini de kasma bu da etkiler çünkü. Ebe arkadaşım çook düşük ihtimal hamile kalırsın takvime göre demişti üstelik ama olunca oluyor. Kafanı topla, insanlara aldırma, gerçekten tam istediğinden emin ol rahat ol. En önemlisi çocuğa eşin de sen de hazır olun. İkinizin kararı olsun. Sonrasında bir sorun çıkarsa daha zor oluyor çünkü. Hakkında hayırlısı olsun.

Keşke sizinle biraz konuşabilsem fakat mesajlarnız kapalı :/

Takvim takip edip ilişkiye görev gibi bakmak benlik değil. Kontrollerinizi yaptırın eğer bir sorun yoksa düzenli cinsel hayatla zaten hamile kalırsınız. Düzenli cinsel hayatınız varsa illa o yumurtlama gününe,öncesine yada sonrasına denk gelir zaten. Bu da hamile kalmak için yeterli. Hamile kalma psikolojisiyle olumsuz etkiliyorsunuz herşeyi. Akışına bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…