Bebek var mı, ne zaman, düşünüyor musunuz?

Aynen. Ama terslemek bazen mümkün olmuyor

Maalesef toplumca aşamıyoruz bazı şeyleri. Bu yüzden birbirimizden uzaklaşmaya başladık cinsel anlamda

Konu sahibi beni anlatmış son satırlar hariç herşey aynı ben .) 38 deyim evleneli 1,5 yıl oldu hatta dün bat bekledim belki olmam diyex oluncada baya ağladım malesef..Bu ayda geçti gitti doktorlar kontroller tamam kendi adıma..Ama olmuyor , geçen gezmeye gittim ordada herkes soruyor, doğumgününde elbise giydim a bebekmi var dediler, biryerlerde eşe dosta rastlıyorum herkes hamile Allah isteyene versin birşey demiyorum ben karışmıyorum kimin bebesi var kimin yok, laflada ima etmem asla üstüme vazife deil, ama insanların lafları beni gıcık ediyor, şimdi nerde bebek görsem içten istiyorum artık..İyi bir anne olacağıma şüphem yok ama şu an birşey yok beklemedeyim

Öyle güzel anlatmışsınız ki hem benim hem de bir çok kadının yaşadıklarını. Gerçekten de kelimenin tam anlamıyla ikimiz de rencide oluyoruz. Biraz sakinleşip kafamızı dağıtmak lazım. Çok teşekkür ederim

Bebek olmalı, bu sefer olmalı diye ilişkiye kendinizi mecbur hissedip eşinizi de buna mecbur hissettirmek ikinize de kötü duygular hissettiriyor, kendi başınıza üstesinden gelemeyeceğinizi düşündüğünüz anda bir aile terapistinden yardım isteyin çünkü çevrenizdeki densiz insanlar siz onları susturmadıkça susmayacaklar maalesef, o kadar hadsizler ki detayına girmeyeyim çünkü çok çirkin ve edepsizce, gereksiz bir merakın içine girmişler, bir arkadaşımın ilk gecesine kadar sormuşlardı, bu kadar hadsiz ve meraklılar.

Haklısınız. Eşimin kumar bağımlılığı vardı. Bütün kartlarını bana verdi. Tüm şifrelerini değiştirmemi istedi. Tekrar güvenimi kazanmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Birlikte psikoloğa gittik. O günden sonra oynamadı. Korkuyor muyum? Evet korkuyorum. Tam olarak emin olmam yıllarımı alır. Ancak yıllar sonra da doğurganlıkla ilgili sıkıntı yaşarım. Şimdi 35 yaşındayım. Emin olmam 40-45 yaşımı bulur o saatten sonra da bebek son derece sağlıklı doğsa bile bence arada ciddi bir nesil farkı olacağından ve belki de yaştan dolayı bir insanın gelişiminde yetersiz kalma korkusundan dolayı da endişe duyuyorum

Öyle diyenlere istiyoruz allah verirse deyin size dua etsinler stres yapmaya gerek yok olanda olmayan da bizim için hayırlı olandır

Aynen öyle bu hatayı çok çok çok fena bir şekilde yaptım. Bırakın birliktelik öncesi söylemeyi nerdeyse 1 hafta önceden başlıyordum. Haftaya bugün sevişmemiz lazım diye. Be kadar küçük düşürücü bir durum. Hem benim hem de onun için. İnsanlar bana değil sadece eşime de soruyorlar. Bebek var mı, keçi boynuzu ye, fındık da olur, hemen yapın aslanım sana bir varis gerek ... daha neler neler. O da beni bunalttı ben de onu bunalttım. Zaten kayınvalidem şimdiden Bebek kıyafetleri örüyor. Bebek yorgan yastığı falan yaptırdı. Nerdeyse beşik alıp gelecek. Yıprattık kendimizi

Teşekkür ederim. Allah analı babalı büyütsün. Ben de diyorum kendi kendime kaderde varsa, olacağı varsa olur diye. Ama her zaman soğuk kanlılığını koruyamıyor insan

Allah analı babalı büyütsün. Gerçekten öyle olacağı varsa oluyor.

Cok iyi anliyorum seni.. ama bu hareketler sadece ters tepiyo, faydasi yok. Dedigim gibi iliski icin kadini fiziksel etkilemez bu durum, ama erkegi cok etkiliyor. Bu da maalesef geri senin canini skiyor.

Bi sorun var mi? Doktora gittiniz mi? Buarada sperm sayisi ve hareket konusunda keci boynozu pekmezi ise yariyor.

Madem istiyorsunuz internetten yumurtlama testi siparis edebilirsiniz benim yumurtlamam gec oldugu icin ancak testle gunumu yakaladim cok sukur o ay hamile kaldim lutfen deneyin stres de yapmayin inanin insanlar hep konusur ve genelde bos konusurlar
Burada sizlerden aldığım yorumlarla 3 ay hiç bir adım atmama kararı aldım. Önce kafamdan atmaya çalışıcam. Stresten kurtulup eşimle bu yönde ilişkimizi düzenlemeye çalışıcam. 3 ay sonunda daha bilinçli ve kontrollü bir şekilde fazla da yıpranmadan çocuk için gerekli şeyleri yapmaya başlarız. O zaman bunu da sipariş edicem. Teşekkür ederim

O zaman 3 ay tatil sonra daha rahat bir şekilde gerekeni yaparız inşallah.

Problemi çözdük. Ama tabii bağımlılık gibi konularda insan %100 emin olamıyor. Eşim güvenimi kazanmak için çabalıyor. Ben destek oluyorum ve dua ediyorum. Psikolojik destek de alıyor. Bebeği sadece toplum istiyor diye değil biz de istiyoruz. Ama insanlar psikolojik baskı yapıyor.

Az önce 3 tatil verdim kendimize. 3 ay Bebek konusunu düşünmicem. Sonrası iyi bir doktora gideriz. Size o patavatsızca şaka yaptığını sanan kişiyle de görüşmeyin mümkünse ne biçim insanlar var

canım düşünmüyoruz demek çözüm değil
benım de bebeğim olmuyor
5 senedir çocuk sevmiyorum , düşünmuyorum dıyorum

anlamıyor insanlar
aldıgım cevaplar aynen şöyle

- sen de bir acayipsin çocuk düşünülmez mi
-koanda mı istemıyor hayret birşey cocuk istemeyen erkek olur mu
-evliliğin de oturmustur cocuk istememe sebebin ne
-bak biizm bir tanıdık vardı o da istemedi senelerce sonra allah cezalandırdı istediği zaman hiç olmadı
-biz korundugumuz halde hamile kaldık sen nasıl kazayla da kalamadın çok garip
-becerip de bir cocuk yapamadın
-kardesıne söyle ikinciyi de yapsın da birini sana versin senin düşüneceğin yok
-çocuk sevilmez mi ya , belki ileride fikrin değişir seversin o zaman da allah vermez evlatlık alırsın

bıktımm artık inan ki , nefret ediyorum insanların merakından üzerine vazife olmayan durumları sormalarından

cocuk dogurmayana çocuk, evlenmeyene de evlilik asla sormam

Az önce 3 tatil verdim kendimize. 3 ay Bebek konusunu düşünmicem. Sonrası iyi bir doktora gideriz. Size o patavatsızca şaka yaptığını sanan kişiyle de görüşmeyin mümkünse ne biçim insanlar var
görüşmüyorum yolda denk gelince soruyorlar:)

Hepsini geçtim kayınvalide de çocuk ister ne demek yaa.. Ne zat ı muhterem şahıslarmış yücelte yücelte bitiremediler vesselam..
Valla yaaaa.... bu arada kayınvalide gerçekten Bebek yatağı yorganı vs yaptırdı. Neredeyse 1 yaşına kadar giyeceği şeyler ördü. Mama önlüğü falan dikiyor. Bir de sandık almış yapıp yapıp ona koyuyor. Kızamıyorum. Son derece masumca belki ama varın siz düşünün gerisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…