Bebek var mı, ne zaman, düşünüyor musunuz?

Ohoo sen asıl hamile kalıp çocuk doğduktan sonra gör muhabbeti..
Çok doluyum dur sana geleceğinin fragmanını göstereyim..

Hunharca daha doğumdan bir iki saat önce çıkmış kadına "sütün var mı?" diye sormalar,
Es kaza "az" dersen yenecek şeylerden çöp tenekesi muamelesi görmeler,
"Kilosu azmış? bizimki şu kadar kiloydu" demeler,
İstenmediği halde neler yapıp yapmamanı direktif etmeler,
Endişeli lohusanın veya annenin gözünü korkutmalar,
Gelişimi gayet normal olan çocuğu kendilerinin veya başkalarının çocuğu ile kıyaslamalar,
Çocuk biraz büyüyüp hareketlenince yaramaz yaftası yapıştırmalar,
Yeni gördüklerine karşı yaklaşmazsa soğuk alışmamış demeler,
Bir de kapıdan girerken kucağından kapıp bebeği şoka sokan salaklar bebek ağlayınca "aaa ağladı bu al annesi sussun" demeler,
Konuşması ilerlememiş ama normal seyrinde olan çocuğu eleştirmeler "daha konuşmuyor mu bizimkinin çenesi çok düşüktü" demeler,
Senin çocuğuna öğretmek istediklerine müdahale edip kural tanımayıp kafalarına estiği gibi hareket etmeler,
Bu artık büyüdü ikinciyi yapın kardeş şart demeler...
Bu böyle devam eder ve asla bitmez..
Allah gönlüne göre versin ama evliliğiniz daha çok yeni.
Biraz hayatın tadını çıkarın. Çocuk olunca her şey onun merkezinde ilerliyor..

26 yaşındayım 9 aydır evliyim evliliğimin yarısında eşim görevde olduğu için ayrı geçti son 3 aydır yine ayrıyız görev yüzünden . Kayınvalideye göre 30 dan önce 2 çocuk kucağıma almam lazımmış. Sanki bu anayasa da yazıyor gibi . Hayır kimse bana soruyor mu ben 2 tane çocuk sahibi olmak istiyor muyum diye ? En son Babannem hamile misin dedi bende hayır bi sorun ben kocamla beraber uyuyabiliyor muyum acaba dedim sinirlenip . Eşimle geçen hesapladık şubattane beri 5 gece birlikte uyumuşuz . Hiç çocuk felan istemiyorum bende

Kocana duskun olmakta haklisin bacim, Allah kavustursun sizi : (

Kocana duskun olmakta haklisin bacim, Allah kavustursun sizi : (
Amin hayatım amin bi göremiyoruz birbirimizi ya Allah aşkına eşime diyorum ki evlendik birbirimizi görmek lüks oldu resmen diyorum gülüşüyoruz

rahim filmi çekindin mi?
eşinde varikosel e bakıldı mı?
genetik tarama testi yaptırdınız mı
3 ay sonrası için plan yaptım. 3 ay üzerimizdeki stresi atıp ardından bu sürece kontrollü sakin bir şekilde gerekli şeyleri yaparız. Tabii bunları da :) teşekkür ederim

Valla çıldırmış insanlar anlamak imkansız.. anlıyorum sizleri çünkü ben de sözettiğim sebeple ( 2,5 yılda 4 bebek kaybettim) insanlara istemiyorum da diyemediğim için maruz kalıyorum bu sorulara diye düşünüyodum ama demekki öyle diyebilecek olsam da yine maruz kalırmışım Valla ne diyim bilemiyorum Allah akıl fikir versin bu anlayışsız insanlara.. Allah isteyen herkese de sağlıklı evlatlar versin.. Gerçekten çok üzücü ve yorucu süreçler

siz daha zor seyler yasamıssınız
umarım yeniden hamile kalır ve saglıkla kavusursunuz bu sefer

üzücü ve yorucu evet
insanlar çok düşüncesizler ve malesef ki heryerdeler

5 yıldır iddaa oynayan adam "karıma söz verdim "diye bırakmaz.Ese dosta,sağa sola borçlanıp oynar sonra da hepsi aynı anda ortaya alacaklı olarak çıkar bir günde -100.000 de olduğunuzu ogrenirsiniz
Umarım öyle olmaz. Aslında insanların 2. Bir şansı hak ettiklerini düşünüyorum. O şansı da verdim. Çabaladığını gördüm, görüyorum. Tamamen yardımı kabul ediyor. Prensip olarak başka bir şans vermem. 3. Bir şans olmaz olamaz. Ne eşime ne de başka birine hiç bir konuda

Siz bebek istiyorsunuz ama olmayacağından korkuyorsunuz hele de bu sorularla daha çok bunaldınız gibi geldi bana
Doğru korkuyorum. Çünkü çocuğu olamayan çok çift var etrafımda. İş arkadaşlarımdan, komşulardan, arkadaşlardan falan onların yaşadıkları şeylere şahit oldum. Allah isteyen herkese versin.

Onu da denedim. Olmuyor iki saat nasihat vermeye çalışıyorlar. İstiyoruz kısmet nasip de dedim. O da olmuyor iki saat Bebek nasıl yapılır dersi veriyorlar

Doğru korkuyorum. Çünkü çocuğu olamayan çok çift var etrafımda. İş arkadaşlarımdan, komşulardan, arkadaşlardan falan onların yaşadıkları şeylere şahit oldum. Allah isteyen herkese versin.
Sorulunca da korku tetikleniyor değil mi ?
Bende 28 yaşındayım benimde yok henüz ama akışına bıraktım bu arada bende korkuyorumm.

Ben de asla bekar birine biri var mı diye sormam, boşanma aşamasındakine noldu diye sormam, Bebek var mı demem kimseye ki aklıma da gelmez. İnşallah hakkımızdan hayırlısı olur

Hormonlara baktırdık her şey yolunda, vitamin eksikliği çıktı b12 falan onda da 1 ay vitamin habı verdi doktor. Kullandım

Buradan aldığım yorumlarla 3 ay bişey yapmamaya karar verdim. 3 ay sonra başlarız kontrollere. İnşallah aşarız sorunu. Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu

alem kadınmış

Eğer bebek olduğunda her şeye karışıp memesini çıkarıp bebeğin ağzına tepen kayınvaldelerden değilse yapsın kadın. (Hani şu torununu öz anasından kuskanan cinsler var ya) Heves etmiştir. Oğlum henüz 5.5 yaşında ama nasip olur da o gğnleri görürsem torunum olcağı haberini alsam çeyiz gibi düzerim ben de :) ama burnumu sokmam bi şeye.. Diğer türlüsü fena. O fena olanlardan değildir inşallah..

Ben de sanane tarzı konuşabiliyorum pek vişey diyemiyorlar ama
Geçen arkadaşım sormuştu hastane nasıl geçti gibilerinden
Direkt verdim cevabımı
İkimizde de sorun yok şükür yani kısmet dedim geçtim
Bi başladı
Ama olmuyosa demekki sorun var demesin mi
Boğazlayasım geldi
Piskolojik olmuyomuş da
Biliyoruz salak tövbe tövbe
Bnm de endişem bu kız bana sorup durur
Onun dışında kimse soramıyo
O da çok patavatsız herkes bilir
Olmazsa tayin isterim

İlk geceyi bile sormak.... daha neler duyucaz.... Allah akıl fikir ve edep versin şu insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…