- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Çalışmıyorum ben bakıyorum çok sukurKayınvalideniz neden karışıyor onu anlamadım yani anne öyle zor olur araları fazla olmasın istiyorum dersin kapatırsın konuyu bakacak olan sizseniz eğer ona ne ki neden bunu dert ettiniz? onu ilgilendirmez ki? ama siz çalışıyorsanız ve çocuğunuza o bakıyorsa bilemem. Saçma yani kaynanam böyle diyor ne yapayım demeniz.
İfade edemedim kendimi kv den çok yüksek meblağ alıyoruz ki arada en fazla aldığımız 300 lirayı geçmez geçiriyoruz arada bu oluyorKayınvalidem bebeği ne zaman yapacağımıza karışıyor derseniz tabiki kayınvalideyi topa tutarız.Ama en büyük sorun,onun desteğini almadan evi geçindirememeniz ve bu şartlara bir bebek daha eklemek istemeniz. Bu durumda verdiği tavsiye normal.
Arkadaşlar doğrusunuz maddi açıdan sıkıntılı olacağım doğru ama ya mani en azından maddi öyle böyle idare ederim ama sorum asıl manevi benim çünkü iki çocuk arası çok olursa kıskançlık olur diyorlar büyük küçüğü istemez kabullenmek diyorlar en önemlisi okul benim için ilerde okula gidecek kızım onun içinde verimli olmam önemli değilmiş çocuğa ders çalıştır okula götür getir elimde bebek ben maddi açıdan kaldırırım ama manevi daha önemli değilmiş o zaman ilk çocuğa haksızlık olmaz mi
Güzel cevap vermişsiniz elti ve akraba nedir ya onlarda benim kv gecmisSu surekli aman cocuk yapmayin diyenleri hic anlamiyorum.ya hadi bi kere dersin dusundugun den ama her gordugun yerde cocuk tembihler gibi tembihlemek niye.
Cunku ayni dert bende de var.iatisnasiz kv elti gorumce ve akrabalar her gorustugum de aman dogurma icimden yav sanki dogurup sana vercem derdi seni geriyo diyorum.istemiyoruz zaten diyorum yok anlamiyolar da.
Simdi diyorum bu konuda konusmak istemiyorum bellimi olur yarin birgun mujdeyi alirsiniz buyuk konusmus olmayim korunmuyoruz(cok sinirleniyorum cunku belki istiyoz olmuyo belki hamileyimsizemi dustu yatak odam) diyorum arkadas sanki onlar bakacak gibi suratlari dusuyor
en son elti guzel bi tembih cekiyodu bana bunu soyleyince bozuldu acaip triplere girdi.esime felan sallama ya basladi
Maddi destekleri var bize
Ben verseler bile kabul edemezdim,ne bileyim evli insanların ailelerinden maddi destek alması bana çok çok yanlış geliyor. Onun yerine işe girer çalışırdım sizin yerinizde olsam ve maddi durumumu düzeltir 1-2 sene sonra çocuk düşünürdüm. 4 yaşın ideal olduğunu düşünüyorum,Allah da gönlümüze göre verdi. Hayırlısıyla doğumum gerçekleşirse 4 yaş araları olacak. Öncelikle çözmeniz gereken destek almamak hatta kenara para atmak. 1 yaşındaki çocukla 4 yaşındaki çocuğun masrafları arasında çok fark var,okula başlayınca daha da fark oluşacak; biraz ileriyi de düşünün.İfade edemedim kendimi kv den çok yüksek meblağ alıyoruz ki arada en fazla aldığımız 300 lirayı geçmez geçiriyoruz arada bu oluyor
Hanımlar aslında ben geçinirim lakin kv benim bebeğime verdiğim sütü beğenmediği için mama vermemi istedi hali hazırda biz para almıyorduk ki zaten kendi dedi ben karşılayacağım manasını bezini ben alıcam dedi biz demedik beni sütümden kesti kendi istedi herşeyi diyorum ya bu her ay olan bir şey degil almıyoruz her ay para arada sıkışınca oda zaten kendi vercem dediği icin
Kayınvalide sütten mi kestirdi?Hanımlar aslında ben geçinirim lakin kv benim bebeğime verdiğim sütü beğenmediği için mama vermemi istedi hali hazırda biz para almıyorduk ki zaten kendi dedi ben karşılayacağım manasını bezini ben alıcam dedi biz demedik beni sütümden kesti kendi istedi herşeyi diyorum ya bu her ay olan bir şey degil almıyoruz her ay para arada sıkışınca oda zaten kendi vercem dediği icin
Ben kaç ay direndim mama vermemek için en sonunda tak dedi ben bırakmadım ki çocuk mamaya alışınca haliyle bıraktı beni ben cahil değilimKaç yaşındasın kv dedi diye sütten kesilir mi anlayamıyorum nasıl bir cehalet
Canm benim 3 tane var 3 unun arasında 2 buçuk yaş var ben hiç zorlanmadım bence beraber büyüsünler sende 30 yaşından sonra çocuk pek çekilmiyor insan ozaman gezmeyi çok istiyo biz 4 üncü yu düşünüyoruz ben şuan 26 yaşındayım 30 yaşına gelmeden bitecek bence dinleme yap gitsinMerhaba hanımlar ilk konum ben önceki sene doğum yaptım şuan 15 aylık kızım var sorunum şu ikinci çocuk için üç yaş aralığı düşünüyorum kv karşı çıkıyor tabi 6 yaş olsun diyor karışıyor yani eşimde arada kaldı benim düşüncem iki çocuk 30 yaşımdan önce yapmak nasipse tabi ama sürekli yapmayın diyor anlatıyorum anlamıyor karışması normal mi belki oğlunu düşünüyor geçim için ama beni düşünmüyor ilk çocukla hem okul hem bebek nasıl olacak bilmiyorum sorum şu dinleyip 6 yaşımı bekleyeyim yoksa 3 yaş ideal mi
Bebek kilolu değil diye mama istedi ben biliyordum bebekler mama alınca annelerini istemez diye dedim bisi olmaz dedi direndim kaç ay ağladım eşimle ayrı bana ayrı ısrar mecbur kaldım istemedenKayınvalide sütten mi kestirdi?Siz niye kabul ettiniz, kv niye herşeyin içinde?
Ay yok benim eltiler baya bi dusunceliler her gorduklerin de sagolsunlar bu mevzuda bi uyari cekerler.Güzel cevap vermişsiniz elti ve akraba nedir ya onlarda benim kv gecmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?