- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Kv niz aklıma bir olayı getirdi.Merhaba hanımlar ilk konum ben önceki sene doğum yaptım şuan 15 aylık kızım var sorunum şu ikinci çocuk için üç yaş aralığı düşünüyorum kv karşı çıkıyor tabi 6 yaş olsun diyor karışıyor yani eşimde arada kaldı benim düşüncem iki çocuk 30 yaşımdan önce yapmak nasipse tabi ama sürekli yapmayın diyor anlatıyorum anlamıyor karışması normal mi belki oğlunu düşünüyor geçim için ama beni düşünmüyor ilk çocukla hem okul hem bebek nasıl olacak bilmiyorum sorum şu dinleyip 6 yaşımı bekleyeyim yoksa 3 yaş ideal mi
Allah bağışlasın hayırlısı olsun insaallahCanm benim 3 tane var 3 unun arasında 2 buçuk yaş var ben hiç zorlanmadım bence beraber büyüsünler sende 30 yaşından sonra çocuk pek çekilmiyor insan ozaman gezmeyi çok istiyo biz 4 üncü yu düşünüyoruz ben şuan 26 yaşındayım 30 yaşına gelmeden bitecek bence dinleme yap gitsin
26 yasin da 4 de cok be senin icin yipranirsin dogumdu bakimdi.dorduncuyu biraz daha gec yap yasin genc belki besinciyide istersiniz:))))Canm benim 3 tane var 3 unun arasında 2 buçuk yaş var ben hiç zorlanmadım bence beraber büyüsünler sende 30 yaşından sonra çocuk pek çekilmiyor insan ozaman gezmeyi çok istiyo biz 4 üncü yu düşünüyoruz ben şuan 26 yaşındayım 30 yaşına gelmeden bitecek bence dinleme yap gitsin
Yok okadar da değil daha neler zaten eşim bukadarına müsaade etmezKv niz aklıma bir olayı getirdi.
Bir kadın yeni gelin olduğunda kv yanına gelin gelmiş evlendikleri gece kv evden gitmemiş illa evimde kalcam diye tutturmuş.Neyse gelin hanım kocasıyla gerdek odasına girip kapıyı kitlemişler yarım saat sonra kapının dışından bir ses gelmiş "Geliiin geliiin oğlumu çok yorma sakın" diyeSizin Kv de sizin özel saatlerinize müdehale ediyormu çok merak ettim doğrusu
Ne kadar hadsiz gereksiz insanlar var Allah şerlerinden saklasın inşaAllah...
Amin canm sagol allah gönlüne göre versinAllah bağışlasın hayırlısı olsun insaallah
sütünden mi kesti, ve siz de o dedi diye sütünüzü vermekten vaz mı geçtinizHanımlar aslında ben geçinirim lakin kv benim bebeğime verdiğim sütü beğenmediği için mama vermemi istedi hali hazırda biz para almıyorduk ki zaten kendi dedi ben karşılayacağım manasını bezini ben alıcam dedi biz demedik beni sütümden kesti kendi istedi herşeyi diyorum ya bu her ay olan bir şey degil almıyoruz her ay para arada sıkışınca oda zaten kendi vercem dediği icin
aa nasıl yapar bunu ya?Bebek kilolu değil diye mama istedi ben biliyordum bebekler mama alınca annelerini istemez diye dedim bisi olmaz dedi direndim kaç ay ağladım eşimle ayrı bana ayrı ısrar mecbur kaldım istemeden
Yok 5 fazla 4 ideal tabi allah bilir iyisini sağlıklı evlatlar versin 2 kızım 1 oğlum var oglumun kardeşi olsun istiyoruz bakalım hayırlısı yooo ben hiç yipranmadim aksine onlarla daha genclestim26 yasin da 4 de cok be senin icin yipranirsin dogumdu bakimdi.dorduncuyu biraz daha gec yap yasin genc belki besinciyide istersiniz:))))
siz birlikte mi yaşıyorsunuz nasıl bu kadar müdahale edebiliyor sizeBen kaç ay direndim mama vermemek için en sonunda tak dedi ben bırakmadım ki çocuk mamaya alışınca haliyle bıraktı beni ben cahil değilim
Ben kaç ay direndim mama vermemek için en sonunda tak dedi ben bırakmadım ki çocuk mamaya alışınca haliyle bıraktı beni ben cahil değilim
Ben vazgeçtim geçmedim. Mama ve süt verdim.çok değil iki hafta sonra beni reddetti bebeğim ben istemedim allah biliyor ya çok üzüldüm agladimsütünden mi kesti, ve siz de o dedi diye sütünüzü vermekten vaz mı geçtiniz
Anladım canım zaten çok sıkı fiki değilim olmamda diyor zaten bu olmadığım halde olanlar zatenSiz cahilsiniz demedim kv nin sütten kesme isteği ve sizinde istemesenizde sütten kesilmesi olayına toptan cehalet dedim. yani olay toptan cehalet içeriyor demek istedim. Geçmiş olsun artık kesilmiş zaten ama bence kv ile bu kadar yüz göz olmayın ve sizin hayatınız hakkında karar vermeye çalışınca oturun açık açık ben nasıl istiyorsam öyle olacak deyin.
Bunun muhabbetinin geçmesi bile saçma. Biz cocuk düşünüyoruz sence ne zman yapalim diye ona mi soruyorsunuz anlamadım. Siz kendi durumunuza göre karar verirsiniz eşinizle birlikte. Eger calisiyorsaniz Kayinvalideniz bakacaksa iki cocugunuza da ona bisey diyemem ozman haklı . Ama siz bakacaksanız kendiniz ve çocuklarınız için en doğru kararı kendiniz verin.[/QUOTEsormadım sormam da hatta diyip gorumcelerim var onlar bana nasıl istersen öyle olsun annem.böyledir bizede karışır derler yani ben onunla asla bunu konuşmam sadece belli ortamlarda çocuk muhabbetinde vs karışıyor
Son bir kaç mesajı hayretler içinde okuyorum. O bebeğin annesi sizsiniz,asla kayınvalidenin verdiği maddi desteği kabul etmeyin ve lütfen çocuğunuzun,eşinizle ilişkinizin, yaşayışınızın hesabını başkalarına yaptırmayın. Böyle saçma şey duymadımBebek kilolu değil diye mama istedi ben biliyordum bebekler mama alınca annelerini istemez diye dedim bisi olmaz dedi direndim kaç ay ağladım eşimle ayrı bana ayrı ısrar mecbur kaldım istemeden
Aynı sorun bende de vardı ama benim kv karışmadı benim sütüm azdı doymayinca mama verdim mama çok meme az gelince bıraktı çok üzülmüştüm 5 ay emdi sadeceBen vazgeçtim geçmedim. Mama ve süt verdim.çok değil iki hafta sonra beni reddetti bebeğim ben istemedim allah biliyor ya çok üzüldüm agladim
Elbette ki müsaade etmez canım.Yok okadar da değil daha neler zaten eşim bukadarına müsaade etmez
Benimle duymama gibi sorunum yoktu ki olsa bende verirdimtabi mama ama kv tombul bebek seviyormuş gerçi mama da versem yine kilosu az 9 kilo almıyorum yani mama da işe yaramadiAynı sorun bende de vardı ama benim kv karışmadı benim sütüm azdı doymayinca mama verdim mama çok meme az gelince bıraktı çok üzülmüştüm 5 ay emdi sadece
İşin zor üzüldüm allah yardımcın olsunBenimle duymama gibi sorunum yoktu ki olsa bende verirdimtabi mama ama kv tombul bebek seviyormuş gerçi mama da versem yine kilosu az 9 kilo almıyorum yani mama da işe yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?