Bebek ve kv

Kv niz aklıma bir olayı getirdi.
Bir kadın yeni gelin olduğunda kv yanına gelin gelmiş evlendikleri gece kv evden gitmemiş illa evimde kalcam diye tutturmuş.Neyse gelin hanım kocasıyla gerdek odasına girip kapıyı kitlemişler yarım saat sonra kapının dışından bir ses gelmiş "Geliiin geliiin oğlumu çok yorma sakın" diye Sizin Kv de sizin özel saatlerinize müdehale ediyormu çok merak ettim doğrusu
Ne kadar hadsiz gereksiz insanlar var Allah şerlerinden saklasın inşaAllah...

Allah bağışlasın hayırlısı olsun insaallah

26 yasin da 4 de cok be senin icin yipranirsin dogumdu bakimdi.dorduncuyu biraz daha gec yap yasin genc belki besinciyide istersiniz:))))

Yok okadar da değil daha neler zaten eşim bukadarına müsaade etmez

sütünden mi kesti, ve siz de o dedi diye sütünüzü vermekten vaz mı geçtiniz

Bebek kilolu değil diye mama istedi ben biliyordum bebekler mama alınca annelerini istemez diye dedim bisi olmaz dedi direndim kaç ay ağladım eşimle ayrı bana ayrı ısrar mecbur kaldım istemeden
aa nasıl yapar bunu ya?
nasıl kabul ettin sen de .
vicdansızlık bu resmen.
sütün varken ve emziriyorken mamaya alıştırmak gaddarlık ve vicdansızlıktır.
valla senin kv sorunlu bir tip anlaşılan.
bu 6 yaş meselesinden çok daha ciddi üzücü bir durum ama.
ee demek ki herşeyinize karışıyor bu kv.
çok mu yakın oturuyorsunuz?

26 yasin da 4 de cok be senin icin yipranirsin dogumdu bakimdi.dorduncuyu biraz daha gec yap yasin genc belki besinciyide istersiniz:))))
Yok 5 fazla 4 ideal tabi allah bilir iyisini sağlıklı evlatlar versin 2 kızım 1 oğlum var oglumun kardeşi olsun istiyoruz bakalım hayırlısı yooo ben hiç yipranmadim aksine onlarla daha genclestim

Ben kaç ay direndim mama vermemek için en sonunda tak dedi ben bırakmadım ki çocuk mamaya alışınca haliyle bıraktı beni ben cahil değilim
siz birlikte mi yaşıyorsunuz nasıl bu kadar müdahale edebiliyor size
nasıl alıştırabiliyor mamaya
ayy sinir geldi bana yaaa süt varken mama nedir yaa

Ben kaç ay direndim mama vermemek için en sonunda tak dedi ben bırakmadım ki çocuk mamaya alışınca haliyle bıraktı beni ben cahil değilim

Siz cahilsiniz demedim kv nin sütten kesme isteği ve sizinde istemesenizde sütten kesilmesi olayına toptan cehalet dedim. yani olay toptan cehalet içeriyor demek istedim. Geçmiş olsun artık kesilmiş zaten ama bence kv ile bu kadar yüz göz olmayın ve sizin hayatınız hakkında karar vermeye çalışınca oturun açık açık ben nasıl istiyorsam öyle olacak deyin.

sütünden mi kesti, ve siz de o dedi diye sütünüzü vermekten vaz mı geçtiniz
Ben vazgeçtim geçmedim. Mama ve süt verdim.çok değil iki hafta sonra beni reddetti bebeğim ben istemedim allah biliyor ya çok üzüldüm agladim

Bunun muhabbetinin geçmesi bile saçma. Biz cocuk düşünüyoruz sence ne zman yapalim diye ona mi soruyorsunuz anlamadım. Siz kendi durumunuza göre karar verirsiniz eşinizle birlikte. Eger calisiyorsaniz Kayinvalideniz bakacaksa iki cocugunuza da ona bisey diyemem ozman haklı . Ama siz bakacaksanız kendiniz ve çocuklarınız için en doğru kararı kendiniz verin.

Anladım canım zaten çok sıkı fiki değilim olmamda diyor zaten bu olmadığım halde olanlar zaten

So

Bebek kilolu değil diye mama istedi ben biliyordum bebekler mama alınca annelerini istemez diye dedim bisi olmaz dedi direndim kaç ay ağladım eşimle ayrı bana ayrı ısrar mecbur kaldım istemeden
Son bir kaç mesajı hayretler içinde okuyorum. O bebeğin annesi sizsiniz,asla kayınvalidenin verdiği maddi desteği kabul etmeyin ve lütfen çocuğunuzun,eşinizle ilişkinizin, yaşayışınızın hesabını başkalarına yaptırmayın. Böyle saçma şey duymadım

Ben vazgeçtim geçmedim. Mama ve süt verdim.çok değil iki hafta sonra beni reddetti bebeğim ben istemedim allah biliyor ya çok üzüldüm agladim
Aynı sorun bende de vardı ama benim kv karışmadı benim sütüm azdı doymayinca mama verdim mama çok meme az gelince bıraktı çok üzülmüştüm 5 ay emdi sadece

Yok okadar da değil daha neler zaten eşim bukadarına müsaade etmez
Elbette ki müsaade etmez canım.
Ben sadece yıllar önce kendi kulağımla dinlediğim yeni gelinin yaşadığı zorlukların üzerinden yola çıkarak biraz mübalağ ettim sadece
Yani lafı "ne insanlar var acaba siz kv onlardan birimi" demeye getirdim.
Benim kızım 19 yaşında Oğlum da 25 günlük :) Arada ki yaş farkı uçurum. Kızım Üniversiteye başladı 15 gün sonra doğum yaptım. İnan herşey zamanın da ve yaşında güzel canım.Şu anda ileri derece de lohusalık semdromu yaşıyorum psikolojim resmen alt üst oldu.30 yaşından önce doğurmaya bak canı veren Allah rızkını da verir elbet. Yeter ki evlatların sağlıklı olsun Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.

Aynı sorun bende de vardı ama benim kv karışmadı benim sütüm azdı doymayinca mama verdim mama çok meme az gelince bıraktı çok üzülmüştüm 5 ay emdi sadece
Benimle duymama gibi sorunum yoktu ki olsa bende verirdimtabi mama ama kv tombul bebek seviyormuş gerçi mama da versem yine kilosu az 9 kilo almıyorum yani mama da işe yaramadi

Benimle duymama gibi sorunum yoktu ki olsa bende verirdimtabi mama ama kv tombul bebek seviyormuş gerçi mama da versem yine kilosu az 9 kilo almıyorum yani mama da işe yaramadi
İşin zor üzüldüm allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…