- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
yapmadığım şey kalmadı.Sinameki kürü, turplu su ve yağ bakımları yapıyorum.bu kadar yüklenmek iyimi bilemiyorum.ama hiçbirinden de vazgeçemiyorum. turplu suyu yumurtasız olarak durulama suyu olarak kullansam faydası olurmu? bekletince başağrısı yapmaya başladı. bu konularda bilgi ve tecrübe sahibisin anladığım kadarıyla.
Turplu suyu o başlıkta paylaşım yapan kızlara sormak gerek, işe yaradığı ortada ama ben maalesefki hiç haz edemedim turplu sudan, evde 2 kg kara turp bana bakıyor, bende onlara bakıyorum, sürsem bir türlü yesem bir türlü :)
Peki beslenme düzenin ne durumda, yeterince biotin, demir çinko alabiliyor musun mesela? Normal bir saç tırnak cilt kalitesi için günde 300 mcg biotin alınması şart eğer bunu gıdalardan karşılayabiliyorsan bir sorun yok ama kimi durumlarda çeşitli sebeplerden dolayı biotin eksikliği yaşanabiliyor...Eğer saçlarında dökülme ve uzamama gibi bir problem varsa basit bir kan tahlili ile bu değerlere bakılabiliyor...
turplu su topiğine de sordum henüz cevap gelmedi.guatra bağlı demir eksikliğim var.düzenli olarak demir ilacı alamıyorum. ama saçlarım normal uzar. kesimi kötü olduğu için uzatmak istiyorum bu aralar.Şekle girse yeter.Biotine başlayayım olmazsa.Sorularıma sabırla cevap yazdığın için teşekkür ederim :)
Yararlı oluyorsam ne mutlu bana
Kizlar 2 ay önce kuzenimle beraber gidip saclarimizi ayni model ve ayni uzunlukta kestirmistik (omuzdan kat kat..) Bugün kuzenimi gördüm gözlerime inanamadim, aynen böyle oldum yemin ederim2 ay önce omuzlarindan olan saclari gögüslerine kadar inmis nerdeyse... Ne yaptin ne uyguladin diye sordugumda, haftada 2 kez bebek yagi ile saclarina ve sac diplerine masaj yaptigini söyledi. Bildigimiz su bebeklere kullanilan yag yani...
Bu konuda bilgisi olan var mi, uzatma etkisi var mi gercekten bebek yaginin ?
Daha öncede duymustum bebek yaginin saca iyi geldigini, yumusattigini parlattigini ama uzattigini ilk defa duydum gözlerime inanamadim. ´Baska birsey kullanip banada bebek yagi diye yalan söylecegini sanmiyorum ama sizede sormak istedim. Bilgisi olan varsa bu konuda yorumlarinizi bekliyorum..
BEN İNCE TELLİ SAÇA SAHİBİM DE BEN KULLANDIM AMA DERMAKOLOG SÖYLEDİ BANA BUNU GERÇEKTEN DEDİGİN GİBİ DÖKEER MİCidden inanılmaz bi formül. Benim saçlarım baya sert kabarık ve kuruydu, üstelik kuruluktan da dalgası garip bi kıvırcık halini almıştı ama saçımda hiçbir işlem yok, yapısı böyle sanırsam.Herneyse ben bebek yağını denedim ve şu ana kadar denediğim hiçbir üründen bu kadar memnun kalmamıştım. Kabarıklığı bayaaaa bir indi dalgası geri geldi ayrıca rengi de ortaya çıktı saçımın, yumuşacık oldu. Ha ayrıca ben çıkınca da jöle yerine çok az bir miktar şekil vermek için kullandım banyodan önce saç diplerime yedirdikten sonra. O da gerçekten çok işe yaradı hiç sertleştirmeden çok güzel bi şekil verdi saçlarıma çok mutluyuuuuuum Saçlarının kabarıklığından şikayeti olanlara kesinlikle tavsiye ederim.
Fakat benim saçlarım çok sık ve kuru olduğundan yağlı falan göstermedi ama çok ince telli sönük saçlar için daha da söndürücü ve saç dökücü özelliği olabilir diye düşünüyorum. Ama yine de şekillendirmek için kullanılabilir çok az bi miktar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?