ben gece yatarken saç uçlarına sürüyorum kırıklar için
uzama için bi etkisi var mı ???? bilmiom
Bende hiç duymamıştım.. Uygulama şeklini , ne kadar kaldığını v.s öğrenip yazarsanız denemek isterim.
cnm kuzeninin saçını düzenli masaj uzatmış olmasın bebek yağı da masajı kolaylaştırmıştır artı yumuşaklık vs... sonuçta saç derisi kan yoluyla besliyor saçları masaj da kan dolaşımını hızlandırır
peki kırıklara faydası oluo mu gerçekten_?
huhuu ben derimki derinize sürmeyin ama uçlara kırılar için ne yalan sölim benmde aklıma geldi daa yeni kestrdm bari kırıksız uzasın diyorum çam terebentini kullanmaya basladım bakalım ama kırık olsun istemyrm kızlar gliserini duydum ama sizce napım bebek yagımı glisernmi uçlar kuru olmasınn
ben bi yerde bakın badem yagı için duydum saç köklerini yumusatığı için dökülme yapar demişlerdi bnada oldukca mantıklı geldi nedeni ise saç kremini acaba neden diplere sürmüyoruz kızlar çünki dökülme yapıyor bnada bu mantıklı geldi kırıklarım için uçlarına sürücem ama gliserin konusundada fikirsizim anlıcan şekerim bu sadece bnm düşüncem tamam mı?
aliye03, canım senin kuzenin saç uzattığını nereden duymuş?böyle bir yöntem varmıymış.Yoksa kendisi mi yapmış.Uçlarına sürüyordum kabarmaması için ama diplerine de uzaması için sürüldüğünü bilmiyordum.Uygulamayı düşünüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?