bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

savunma ilk yıllarda çok normal canım bu bi içgüdü olacak normaldir. zamanla öğreniyolarmış haklısın demeyi ablam öyle diyor :))) zaten kadınlarında istediği bu bi haklısın demek o kadar

evet cnm ve hep negatıf cıkdı
bundan dolayı aslında acıl davranmam
ılk yumurta takıbı yaptırmak ıstıyorum

allah allah kullanmımı zor acaba ama adet olduğuna göre yumurtlaman var demektir en iyisi doktora yaptır takibini en garantisi o

sedacim senin sonuclar ne oldu canim

Cnm carsamba gunu yapdırdım
salı gunu sonuc alırsın dedıler
Saglık ocagında yaptırdım belkı bundan gec
BEnde acele etmıyorum cunku hem cok stresede gırmıyım dıyorum
zaten surda 4 gun sınra adet gunum olursam bakarım olmazsamda tekrar test ozelde yaptırırım

allah allah kullanmımı zor acaba ama adet olduğuna göre yumurtlaman var demektir en iyisi doktora yaptır takibini en garantisi o

evet cnm acelem bundan
ben tukurukle yapılanı kullandım negatıf
Ayrıca yengemın ısvecden getırdıgı clear blue en ıyı ovulasyon testınde bıle sonuc sıfırdı :S
Hayıorlısı artık
doktorla daha ıyı olucak gıbı
hem ovulasyon testlerınde ıyı bır marka kullanmak bır ton para :)
doktorda takıp daha uygun maddı olarak
manevı olarakda gorsel olunca daha ıyı hıssederım kendımı hıc olmazsa

hoşbulduk,herkeze merhaba

hoşgeldin tekrar ee nerdensin isim ne yaş kaç ne kadarlık evlisin klasik sorular :)))

mens ağrılarından bende bıktım anneme göre her ay doğum sancısı çekiyorum, zaten hamile kalırsam da kesinlikle normal doğum tercih edicem çözüm buymuş malesefki dr. öyle demişti.

ben bunu hiç duymadım mens acaba menstruasyonun kısaltımı falanmı yani bu dediğin regl ağrılarımı ??
normal doğum için çatının genişliği normal olması gerekiyo onu sordunmu doktora mesela ben yapamıyorum çatım çok darmış

benim mens ağrılarım çok şidettli oluyor 3 günüm acilde geçiyor o yüzden gittim doktora sorun yok tek çare bebiş dedi. bende çok istiyorum zaten askerlik için bekliyrdum oda bitiyor şükür mayısta burda inş.bu arada ilgin için teşekkür ederim inşalaah bebişin en kısa zamanda gelir ..

Canım okudukca sınır katsayılarım arttı !
Sukurler olsun ben bu konuda sanslıyım
sorunlarım olmadımı tabıkı nısanlılık donemınde tanıyana kadar
ama suan sukurler olsun cok ıyıdır annem bana karsı

hımm şimdi anladım canım bu idrarla yapılanlardan kullandı iki arkadasım ikisde tutturdu ama herkesde aynı olacak die bişey yok doktorda yaptır bakalım ne zaman başlıcaksın bu arada araştırdınmı nasıl oluyomuş adetin kaçıncı günü gitmeye başlıyosun

:))) ay evet sorma benimde aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyo hırsımı alamadım yeterince ondan heralde annem dediğin kayınvalidenmi valla maşallah sizeee annem demenden belli

inşallah canım umarım isteyen herkese verir rabbim

4 ay onceye kadar sadece kadınsal seylerımı bılırdım
yanı doktorlarla ılgılı hıc yabancı gelmez terımler bana
Ama hamılelık olayına gelınce artık yalayıp yutuyorum gordugum herseyı
Alt komsum benım 3 yıllık evlı 1.5 yıl cocukları olmayınca 1.5 yıl tedavı gordu ama doktorunun bıraz paracı olması yuzundenkı yeterınce maddı kayıpları oldu sonucları sıfır
sımdı bır doktora basladı ve bu ay asılaması var onun sayesınde canlı olarak herseyı ogrendım
Adetımın 2.gun baslıcam doktora
hormon testlerı yapılıp vajınal muayeneye baslancak
ona gore ılac verılcek
bır ay felan yumurta gelıstırme ıle denencekmıs yada 2 3 ay sonrada asılama onerırlermıs
bana dedıgı bu
cunku esımın test sonucları 58 mılyon %80 hareketli
yanı sonuc cok cok ıyı

evet canım biz menstruasyonun kısaltılmışı yani regl biz mens deriz hastane ortamında .bu arada kusura bakma lafa direk daldım ama soruna cevap vermek istedim.

evet canım biz menstruasyonun kısaltılmışı yani regl biz mens deriz hastane ortamında .bu arada kusura bakma lafa direk daldım ama soruna cevap vermek istedim.

Allah kolaylık versınc nm
Ben kacırdım sanırım
ne ısle mesgulsun acaba =

bende kişisel merakımdan dolayı çok araştırım sorarım
benimde bir arkadasıma sebesiz infertilite denilmişti
meğer vajinal dölyolunda bulunan asit normalden fazlaymış bu asit spremleri öldürüyomuş aşılama yaptılar 2. de tuttu onunda

:))) ay evet sorma benimde aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyo hırsımı alamadım yeterince ondan heralde annem dediğin kayınvalidenmi valla maşallah sizeee annem demenden belli

ay evet evet ben telefonda bile üstten aşağı konuşuyorum anne demeye bile dilim varmıyo

hımm doğru mantık yürütmüşümm :)))))) tabiki anım sohbet için burdayız ne kusura bakıcam rahat olun litfennnnnnnnnnn

sedacımm çizelge hazırlayalım diyoruz bilgin varmı o konuda nasıl yapılıyo???

doğum konusunda tecrübeli sayılırız aslında değilmi her ay çektiğimiz ağrıdan dolayı bu arada aklınızda bulunsun ben anestezi teknikeriyim normal doğum düşünüyorsanız mutlaka epidural anesteziyi deneyin mükemmel bir anestezidir biz prenses doğumu deriz bu yönteme bu arada ovulasyon testi tam olarak nasıl bişey beni bilgilendirirmisiniz bu konuda sıfırım da

evet cnm annem dedıgım kayınvalıdem
Saolsun cok ıyıdır
aryıp hal hatır sorar
sen gel ıstersen der
ankarada yasıyor kendısı bıze uzak
oglu yıllardır anne yanımıza gel burdan ev alırsın kendı evını satarak derdı tamam derdı
sonra ben bırgun dedım anne gelın dıye sataklım evınızı burda guzel bır ev alalım dıye
hemen tamam kızım dedı sımdı evın ıslemlerıne basladılar bıle
evet ılk basta sorunlar yasadık ama o sorunların hıc bırı anlatılanların yanından gecmez
ama tabı boyle olması esımden dolayıda o benı en basından sonuna kadar hep arkamdaydı
annemde saolsun sorunsuz yasıyoruz
Dusunun 3 yıldır evlıyız
oglu onun kıymetlısıdır bır gun demedıkı nıye bebıs yok dıye
cunku soramaz annem ya ben baska dusunursem dıye

Zaten sebebsızı bence en gıcıgı
hersey normal ama yok
ayrıca sebebsız olunca cognlukla 1 yıl bekletıyorlar buda acı
Bu arada arkadasım cocugu olmadı 4. 5. ay yok doktora gıttı doktor
1 yıl hanfendı deyıp gerı gonderdı test mest ıstemeden
neyse 1 yıl doldu tekrar gıttıler esınden test ıstedı ve esınde sorun 2 ayda halettıler ve suan bır kızı var daha yenı dogan
ama bosuna bekledıler ılk gıttıklerınde olsaydı test suan 9 10 aylık cocukları olurdu belkıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…