canım çok üzüldüm adına ama en azından eşin seni anlıyor. benim eşimin ailesiyle sorunum yok ama yinede çok küçük birşeyde bile sorun yapabiliyor hemen onları savunmaya geçiyor ama benide ezdirmiyor . tutumun çok güzel hiç taviz vermeden devam et bence eşin üzelmesin bu seferlik barışayım felan deme yüz bulabilirler eşinle mutlu ol gerisini beoşver...
evet cnm ve hep negatıf cıkdı
bundan dolayı aslında acıl davranmam
ılk yumurta takıbı yaptırmak ıstıyorum
sedacim senin sonuclar ne oldu canim
allah allah kullanmımı zor acaba ama adet olduğuna göre yumurtlaman var demektir en iyisi doktora yaptır takibini en garantisi o
hoşbulduk,herkeze merhaba
mens ağrılarından bende bıktım anneme göre her ay doğum sancısı çekiyorum, zaten hamile kalırsam da kesinlikle normal doğum tercih edicem çözüm buymuş malesefki dr. öyle demişti.
_alya
Ben kaynanamdan öyle böyle nefret etmiyorum yani bi kaşık suda boğasım var
aklıma geldiğinde bile nabzım hızlanıyo adrenalim yükseliyo o derece yani sadece 4 aylık evliyim ama 2 ay dır görüşmüyorum. en son eşim yokken evde benimle kavgaya gelmiş kardeşinide almış yanına mevzuda öyle komikki
düğünde takı faslından sonra gelin odasına gittik ablam napayım altınlarını dedi bende dedimki babama ver onlar çıkarken bana bıraksınlar dedim. babam yeni ameliyat olmuştu belinden değneklerle yürüyebildiği için yerinden kalkma ihtimali yok malum herkes ayakta oynuyo falan en iyisi babam dedim yerinden kalkmaz nasıl olsa. ablam giderken benim pislik kaynanam ablamı yolda durdurup biz dahamı az güveniliriz eşşek başımıyız gibi densiz laflar etmiş. ablamda hamile o zaman öyle şaşırmışki hiçbişey demeden geri getirmiş altınları. öyle sinirlendimki düşünün benim en güzel gecem gelinliğimle kaldım öyle eşimin teyzesi vardı ona dedim alın bu altınları bu kadarmı önemli düğün günümü mahvediyosunuz ay ben alamam ablam çok kızar bu saatten sonra dedi
neyse ben ağlıyorum sinirden insanlar içeride bizi bekliyolar pasta kesicez daha vs.
düğün bitti bizi hiç arayıp sormadılar 2 hafta birde ben buraya gelin geldim hiçkimsem yok burda düğünden sonra 40 derece ateşle yattım 3 gün eşim baktı bana kimse sormadı
neyse 2 hafta sonra yemeğe davet ettiler hadi dedim eşimin hatrına gideyim soğuğum ama gidiyorum geliyorum bikaçkezde onlar geldi yemeklerini yaptım yedirdim içirdim gönderdim. en son kavgaya gelmişler işte bu mevzu içinn eh be dedim yeter kimsin sen senin haddinemi beni yargılamak bıktım senden dedim terkedin evimi çabuk dedim bunlar apt. boşluunda hala bağırınıyolar aldın oğlumu elinden tepe tepe otur artık evinde diye kaldıki bir iğnesi uok evimde herşeymizi kendimiz yaptık hoş öyle bir beklentimde yok zaten.rezillik yani neyse
2 ay oldu görüşmüyorum. görümcemin düğünü olacakmış ki o konuya hiç girmiyorum görümcem benim evimde düğün salonunda rezillik üstüne rezillik çıkaran bir insan düğününe gitmicemi biliyolar dünürlerine rezil olmayalım diye benle barışma yoluna girdiler şimdi. burunları sürtsün ha bu arada bu iğrenç kadın benimle kavgadan sonra babamı arayıp beni şikayet etmiş babamda yetti artık senin arsızlığın bu kaçıncı arayışın ben kızımı ne sana ne kocana nede kızına verdim rahat bırakın çocuğumu demiş. kadın diyomuşki ben saygıyı haketmiyomuyum babamda demişki saygıyı haket önce bakalım demekki haketmemişsin demiş. yani babamda tersledi en sonunda artık onuda arayamıyolar
demem o ki ben bu kadından çok ciddi anlamda nefret ettim çok yanlış bir tutum olduğunu bilsemde yarın bir gün çocuğum olacak çocuğumu nası göstercem bu kadına diyorum
evet cnm acelem bundan
ben tukurukle yapılanı kullandım negatıf
Ayrıca yengemın ısvecden getırdıgı clear blue en ıyı ovulasyon testınde bıle sonuc sıfırdı :S
Hayıorlısı artık
doktorla daha ıyı olucak gıbı
hem ovulasyon testlerınde ıyı bır marka kullanmak bır ton para :)
doktorda takıp daha uygun maddı olarak
manevı olarakda gorsel olunca daha ıyı hıssederım kendımı hıc olmazsa
Canım okudukca sınır katsayılarım arttı !
Sukurler olsun ben bu konuda sanslıyım
sorunlarım olmadımı tabıkı nısanlılık donemınde tanıyana kadar
ama suan sukurler olsun cok ıyıdır annem bana karsı
benim mens ağrılarım çok şidettli oluyor 3 günüm acilde geçiyor o yüzden gittim doktora sorun yok tek çare bebiş dedi. bende çok istiyorum zaten askerlik için bekliyrdum oda bitiyor şükür mayısta burda inş.bu arada ilgin için teşekkür ederim inşalaah bebişin en kısa zamanda gelir ..
hımm şimdi anladım canım bu idrarla yapılanlardan kullandı iki arkadasım ikisde tutturdu ama herkesde aynı olacak die bişey yok doktorda yaptır bakalım ne zaman başlıcaksın bu arada araştırdınmı nasıl oluyomuş adetin kaçıncı günü gitmeye başlıyosun
evet canım biz menstruasyonun kısaltılmışı yani regl biz mens deriz hastane ortamında .bu arada kusura bakma lafa direk daldım ama soruna cevap vermek istedim.
4 ay onceye kadar sadece kadınsal seylerımı bılırdım
yanı doktorlarla ılgılı hıc yabancı gelmez terımler bana
Ama hamılelık olayına gelınce artık yalayıp yutuyorum gordugum herseyı
Alt komsum benım 3 yıllık evlı 1.5 yıl cocukları olmayınca 1.5 yıl tedavı gordu ama doktorunun bıraz paracı olması yuzundenkı yeterınce maddı kayıpları oldu sonucları sıfır
sımdı bır doktora basladı ve bu ay asılaması var onun sayesınde canlı olarak herseyı ogrendım
Adetımın 2.gun baslıcam doktora
hormon testlerı yapılıp vajınal muayeneye baslancak
ona gore ılac verılcek
bır ay felan yumurta gelıstırme ıle denencekmıs yada 2 3 ay sonrada asılama onerırlermıs
bana dedıgı bu
cunku esımın test sonucları 58 mılyon %80 hareketli
yanı sonuc cok cok ıyı
:))) ay evet sorma benimde aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyo hırsımı alamadım yeterince ondan heraldeannem dediğin kayınvalidenmi valla maşallah sizeee annem demenden belli
evet canım biz menstruasyonun kısaltılmışı yani regl biz mens deriz hastane ortamında .bu arada kusura bakma lafa direk daldım ama soruna cevap vermek istedim.
ay evet evet ben telefonda bile üstten aşağı konuşuyorum anne demeye bile dilim varmıyo
4 ay onceye kadar sadece kadınsal seylerımı bılırdım
yanı doktorlarla ılgılı hıc yabancı gelmez terımler bana
Ama hamılelık olayına gelınce artık yalayıp yutuyorum gordugum herseyı
Alt komsum benım 3 yıllık evlı 1.5 yıl cocukları olmayınca 1.5 yıl tedavı gordu ama doktorunun bıraz paracı olması yuzundenkı yeterınce maddı kayıpları oldu sonucları sıfır
sımdı bır doktora basladı ve bu ay asılaması var onun sayesınde canlı olarak herseyı ogrendım
Adetımın 2.gun baslıcam doktora
hormon testlerı yapılıp vajınal muayeneye baslancak
ona gore ılac verılcek
bır ay felan yumurta gelıstırme ıle denencekmıs yada 2 3 ay sonrada asılama onerırlermıs
bana dedıgı bu
cunku esımın test sonucları 58 mılyon %80 hareketli
yanı sonuc cok cok ıyı
:))) ay evet sorma benimde aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyo hırsımı alamadım yeterince ondan heraldeannem dediğin kayınvalidenmi valla maşallah sizeee annem demenden belli
_alya
bende kişisel merakımdan dolayı çok araştırım sorarım
benimde bir arkadasıma sebesiz infertilite denilmişti
meğer vajinal dölyolunda bulunan asit normalden fazlaymış bu asit spremleri öldürüyomuş aşılama yaptılar 2. de tuttu onunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?