bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm ıdrardaher sabah adetının bıtımı ıtıbarıyle (kesın olsun dıye)
yada adet sıklusune gore baslama gunlerın var
her sabah yapıyorsun pozıtıfı gordugun an ılıskıtye sıklıkla devam edıyorsun

alyacım cızelge konusunda pek bılgım yok ama dur bakım deneyım bı

valla benimde birebir sorunum olmadı el üstünde de tutarlar ama nedense anne baba diyemiyorum isimleriyle söylüyorum garip oluyor ama ne yapayım olmuyor işte

canım benimde sana bi sorum olacak bu epiduralde doğumun ikinci safhasında ıkınmalar gerekli olduğu için ilacın etkisi geçiyormuş yani yinede acı çekiliyomuş diye duydum sen birsürü doğuma girmiş biri olarak bu konuda merakımı giderirsen sevinirim

ovulasyon testine gelince yumurtlama gününü tespit eden bi test israr yada tükürükle yapılanları var herşeyde olduğu gibi bundada markalara göre kalite değişiyormuş. adetten sonra başlıyomuşsun çift çizgiyi gördüğün anda 24 ila 36 saat içinde yumurtlaman gerçekleşmiş oluyomuş yani o saatler içinde seviş gerekiyooo

ay tatlım maşallah diyelim size ne güzell
ben eşime hiç test yaptırmadım daha yeni başladık 3 ay olacak diye ama 2 ay falan daha olmazsa yaptıralım diyorum bende geçenlerde ünv. bi arkadasımdan haber aldım öyle üzüldümki facete yeni doğan yeğenimin resmini koymuştum heralde benim sandı sordu falan neyse konu konuyu açtı 3 senedir korunmamışlar olmuyomuş eşinde hiö canlı sperm yokmuş kök hücre tedavisiyle bile ihtimal neredeyse yok demişler çok üzüldüm 26 yaşında daha yaa
birde evliliği çok acaip olmuştu yıllardır çıktığı çocuktan ayrılıp bana göre bi bunalımla o zaman 38 yaşında olan bi adamla evlenmişti. şimdide bebek olmuyomuş

zaten epidural belirli bir açıklığa ulaştığı zaman yapılıyor ve içerde katater dediğimiz ilaç idamesi yaptımız birşey var onunla ağrı başladığında ilaç verip etkisini arttırabiliyoruz ama dediğim gibi belirli bir açıklık olunca zaten kısa sürede doğum oluyor ve inan bana çok rahat oluyor çok fazla doğuma girdim en güzeli bu. testi kendim evde nasıl yapabilirim her defasında sağlık ocağınamı gitmem gerek bu ay zaten mümkündeğil benim koca yok inşallah mayısta.

işte canım hayat bu bılemeyız ne zaman ne olucagını
Insallah olur cocukları
yada evlat edınırler
yanı yepyenı bır can katarlar aılelerıne
Testler cok onemlı
ben beklemeden yana degılım
tamam 23 yasındayım
ama belkı 2 yıl tedavı gerekıcek olcam 25 yasında
Allah bılır tabıkı herseyı
Fakat bızde onlemımızı almamız en hayırlısı

hımm valla ben normal istiyorum ama çok tırsıyorum acı eşiğim çok düşük epidural bana sıcak geliyodu fikir olarak ama doktor çatın dar falan deyince nebileyim bi gebiş kalalımda bakarız o zaman

ovulasyonlar evde yapılıyo zaten bak bi topic var ovulasyon hakkında oradanda bi araştır ecz. bile alabilirsin

bu cızelge ısı baya bı sıkıntı
pehh baya uzun geldı bana

Ay cnm ben sımdıden sezeryan yanlısıyım
acı esıgım dusuktur
dovme yaptırdım yaptırırken bıle
of pfs bıtmedımı ayyyy
dıye tutturmusdum

aynen bende 28 yaşındayım herkes diyoki bi dur bakalım yeni evlendin bende aynı fikirdeyim belki problem çıkıcak belki tedavi gerekicek ki zaman alan şeyler bunlar hiç beklemeyi düşünmedim zaten

aynen bende yaa epilasyona bile kurbanlık koyun gibi gidiyorumm :))))

aynen bende 28 yaşındayım herkes diyoki bi dur bakalım yeni evlendin bende aynı fikirdeyim belki problem çıkıcak belki tedavi gerekicek ki zaman alan şeyler bunlar hiç beklemeyi düşünmedim zaten

zaten cnm 25 ustu ve ısteyen annelere zaman bıle beklememelerı lazım eger olmadıysa
Bende hemen sanırım klomene baslancak
yumurta gelıstırıcı ılac

aynen bende yaa epilasyona bile kurbanlık koyun gibi gidiyorumm :))))

ayy bende lazere baslıcam ınsallah
ama sanırım emla dıye anestezı kremı varmıs
onu surcem gıdersem
ama hamıslıkden sonra baslıcam
hayırlısıyla

zaten cnm 25 ustu ve ısteyen annelere zaman bıle beklememelerı lazım eger olmadıysa
Bende hemen sanırım klomene baslancak
yumurta gelıstırıcı ılac

neden yumurtlamanda sorunmu var yoksa boşuna hormon alma önce bi takip yaptırarak dene olmazsa öyle denersin

ayy kızlar pazara gittiim stres attım ayooll
sizde sewermisiniz pazar gezmeleriniiii:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…