bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay okurken ben bile sinir oldum. Özellikle düğün günü ya yapılır mı hiç.
Ne terbiyesiz insanlarmış
Eşinin bu durumlar karşısındaki tepkisini merak ettim :)

arkadaşım hoşgeldin öncelikle allah kavuştursun
incir kürü yapanlar var soğan kürü yapanlar.hayız otu var galiba meysanur arkadasım biliyo onu sana yardımcı olabilir. ben hiç kür yapmıyorum şimdilik. hiç dr. gittinmi bence önce bi dr. gitmelsin genel olarak bi bakılmalı yumurtalıkların normal çalışıyomu hormonlarfın nasıl gebelikten önce bi gidilmesi şart

ay güya cikacaktim okumadan gecemedim :) demek her dügünde oluyor böyle seyler takma kafana gülüm benim kinide eltim mafetmisti :))) olsun dünyalik ne etcen ama esinin hatrina biraz disini SIK belki düselir zaman ile nede olsa annesi yarin öbürgün sizin yuvada bu yüzden sorun cikmasin ins

Aynen o yüzden sen sevmiyosn bile çocugn büyüsün o karar versin.sen yinede götür yanına babaannesi sonuçta :)

ay okurken ben bile sinir oldum. Özellikle düğün günü ya yapılır mı hiç.
Ne terbiyesiz insanlarmış
Eşinin bu durumlar karşısındaki tepkisini merak ettim :)

garibim napsın üzülüyo ama farkında olayların kendide şahitti çünkü bir sürü şeye ama annesinin bunları yaptığına inanmakta güçlük çekiyo. ama annesi işte barışmamızı istiyo ama bana baskı yapmaz yapamaz bu konuda. ben yapı itibariyle alttan alabilecek mazbut çekecek bir insan değilimdir. gözüm karadır en ufak bişeyde siniirlendiysem herşeyi göze alırım oda bunun farkında. kısacası eşimle bu konuda hiç problem yaşamadık eşim çok sağduyulu merhametli vicdanlı ve herşeyden önemlisi bana aşık

inşallah çıkmaz tabi ama çıkarsada geri adım atmam asla ben ayakları üstünde duran güçlü bi insanım kimseye laf ettirmem ne kendime ne aileme herkes haddini bilecek yoksa bildirim ben

dur kız endişelendirme şimdi :))) alsa iyi olurdu ama almazsada ölüm yok ucundaaa aslında son bir ayı daha var alabilir hala

merhaba bende yeniyim ve yazdıklarınızı okuyorum, benimde 4 aylık bebek karnımda öldü , bilgilerimi paylaşayaım,hamile kalana kadar folıc c ,hamile kaldıktan sonra elevit ( hem vit hem folıc asıt bu) veriyor doktorlar bilginize,

Ben incir kürü denemedim hiç canım , ama hamile kaldığım ay bal+tarçın çörek otu kullanmıştım onuda adetin 2. günü başlayıp 12. güne kadar tüketiyomuşsun ben bi kaç gün alıp bırakmıştım bilemiyorum onun mu faydası olmuştu :S

hoşgeldin canım sende bende folıc kullanıyorum şimdi inş gebe kalırsam artık nelerle destekleriz bilmiyorum bebişleriii

hoşbulduk tşk ederim. birkaç ay önce mens ağrıları için gittin hiçbir sorun olmadığını bebek yapmam gerektiğini söylemişti dr.tekrar gitmem gerekmi bilmiyorum daha komiği ben sağlıkçıyım hastanedeyim sürekli ama doktora gitmeyi nedense istemiyorum eşimde sperm testi yaptırdı çok iyi sonuçlar aldık ama ilk denemede olmadı bakalım gelince tekrar başlayacaz denemelere şu listeyi nasıl yapacaksınız benide ekleyin olurmu ben bilmiyorum .

mantıklı anne adayı tebrik ediyorum seni :)

herşey hazır ben hazırım bebiş yok daha :)))))

canım zaten ilk ayda olma olasılığı düşük zaten bu demek değilki bir problem var benim bu 3. ayım olacak. yalnız doktor sana neden bebek yapman gereki onu anlamadım ???? listeyi yapıcaz bakalım araştırıyorum ben nasıl yapılıyomuşş

Son düzenleme:

süper canım
eşinle iyi olduktan sonra gerisi boş zaten.

canım çok üzüldüm adına ama en azından eşin seni anlıyor. benim eşimin ailesiyle sorunum yok ama yinede çok küçük birşeyde bile sorun yapabiliyor hemen onları savunmaya geçiyor ama benide ezdirmiyor . tutumun çok güzel hiç taviz vermeden devam et bence eşin üzelmesin bu seferlik barışayım felan deme yüz bulabilirler eşinle mutlu ol gerisini beoşver...

mens ağrılarından bende bıktım anneme göre her ay doğum sancısı çekiyorum, zaten hamile kalırsam da kesinlikle normal doğum tercih edicem çözüm buymuş malesefki dr. öyle demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…