biz ayda 3-4 kez yapıyoruz göğüs küçültme ameliyatını eğer iyi bir doktora gidersen harika oluyor ama bebiş istiyorsan yaptırma bence süt kanallarına zarar vermemeye çalışıyor ama nede olsa ameliyat belli olmaz.
canım bildiğim kadarıyla doktor raporun varsa sigorta bi kısmını karşılıyo ark. özelde yaptırdı valla yalan olmasın 3000 miydi neydi artık bebiş olsun sonra yaptır gerçi sonrasındada emzirebiliyosun süt kanallarına dokunmuyolar şimdi senin kaç beden? küçükte çok sorun olmuyo ama büyük göğüs ağrı yapıyo
85 cnm ama yanlar biraz dolgun rahatsız oluyrm ya ewlendim sankı daha büyüdü
yada bana öle geliyo bakalım bebiş olsun belkı emziriken küçülürrr
valla ben merak ettim amaaa
ÇOK ŞANSLISIN ANNENLE aynı yerde oturmakla
oğulların yiğenlerin galiba cnm
ay bende bişi sandım seninkiler normalmiş ya bemim arkadaşınkiler 110un üstündeydi yani öyle böyle değildi sırf meme gibi görülüyodu
Annemle aynı bınadayız cnm
evet cok sukur cok sanslıyım
cnm yegenlerım yok ama abımın esı 7.5 aylık hamıs yakında gelcek bı yegen ınsallah
bu arada sımdı deprem oldu hafıf hafıfı pcmı salladı bende kocıs yapıyor sandım bırbırımıze bakakaldık
anammmm hıssetcek kadar oldu yanıo :18: :18: Antalya yım ...
hadi bakalım allah kucağına almayıda nasip etsin yeğen sevgisi çok başkadır benimde var kendi evladım olsa bu kadar severim ölüyorum resmennn
Evet gelelım ogluslarımızaaaaa
Ogluslarımız cok ozel cocuklar
cocukesırgemenın sevgı evlerı var burda erkek evımızın 5 oglu var bende onların gonullulerındenım
bu aksam nezıh bır yemege gıdıcez yakısıklılarımla
anammm bende hamiş kalırsamm 110 olur kızz
ozmnnn beklıım been
canım harika bişi yapıyosunuz eşinide senide kutlarım
Annemle aynı bınadayız cnm
evet cok sukur cok sanslıyım
cnm yegenlerım yok ama abımın esı 7.5 aylık hamıs yakında gelcek bı yegen ınsallah
bu arada sımdı deprem oldu hafıf hafıfı pcmı salladı bende kocıs yapıyor sandım bırbırımıze bakakaldık
anammmm hıssetcek kadar oldu yanıo :18: :18: Antalya yım ...
Evet gelelım ogluslarımızaaaaa
Ogluslarımız cok ozel cocuklar
cocukesırgemenın sevgı evlerı var burda erkek evımızın 5 oglu var bende onların gonullulerındenım
bu aksam nezıh bır yemege gıdıcez yakısıklılarımla
kız emzikten kesince küçülüyo onlar sen bi bekle doğur emzir bitsin herşey sonra duruma bakarsın valla seninkiler bişi değil her kadın 85 90 ister zaten benim desteklilerle 80 anca biraz daha büyük olsa iyi olurdu tabeeeee
aman cnm deprem deme cok korkarım antalyadamısın sen biz yazın kemer ilçesıne
tatil yapmştkcok sewdim orayı
cok duygulandım ya cocuk lara cok düşkün oldum için tebrik ederm sedacım
aman biz kadınların dedi bitmiyo offffffff
düşüncm ameliyatııdoğumdan sonraaaa
kızlar bu arada testın ustunde bılerek durmuyorum
rahatlamay ıhtıyacım var
ben negatıf olarak koydum bıle kafama
cunku otekı turlu cok streslı oluyordum
ama artık rahatım bu ay olmadı hastaneye gıdıcem dedım
ve dun hastanedenonlıne randevumu aldım
2.gunumu hesaplıyarak adet olmazsam ona gore ayarlıcaz artık :)
doğru söylüyosun insan bi heyecanla bekliyor sonra hayal kırıklığı hiç gerek yok
ay aynen ya kadın milletinin derdi bitmezzz kıldı tüydü memeydi :))) seviyoruz annemm güzel olmayıı erkeklerde olsa hiç takmazlar eminimmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?