bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl olacak biraz daha detaylı anlatırmısın tatlım ya

adetinden itibaren sabah yataktan kalkmadan ateş ölçüyomuşsun valla şimdi hatırlamıyorum ama ateşin artıyomu ne yumurtlamada yine öyle bi topic var ordanda bakabilirsin.

çok sağol alyacım gerçekten çok yardımcı oldun bana hemen bakayım neler bulacam.

ne demek canım burda birbirimize yardımcı olucaz tabiii bi bak bakalım sonrada edindiğin bilgileri paylaş bizimle belki bende yaparım :)))

Her sabah aynı saatte olmak üzere ,yataktan kalkmadan dijital termometre ile dil altından ısı ölçülür. Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerinin tespit edilebilmesi ve regl derecenizin öğrenilmesi mümkündür…

Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak…
Örnek ile açıklayacak olursa ,yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş göstermektedir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılmaktadır ve ateşin düşüş gösterdiği ilk gece ilişki olmalı ki yumurta çatladığında spermle birleşirse hamile kalma şansınızda da artmaktadır.

Ateşin düşmesinde sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz derecede yükselmesinden anlayabiliriz.

Mesela regl olduğun derecen 36.0 dır. Eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir. Eğer düşüş değil de ısı artış gösterip veya sabit kalıp düşmüyorsa büyük bir olasılıkla bu hamile olduğunuzu işaret eder …

canım bende aynı bilgilere ulaştım ama pek hoşuma gitmedi yani çok da önemli bişey değilmiş gibi geldi ama yinede denemekle bişey kaybetmeyiz değilmi :))sen ne düşünüyorsun bu konuda

canım bende aynı bilgilere ulaştım ama pek hoşuma gitmedi yani çok da önemli bişey değilmiş gibi geldi ama yinede denemekle bişey kaybetmeyiz değilmi :))sen ne düşünüyorsun bu konuda

yani basit bir yöntem evde rahat uygularsın denemekten zarar gelmez bunlar iyi tarafı ama kötü taraflarıda var düşüşler çok az kendimiz algılayabilirmiyiz bunu ikincisi insan stres yapar hergün ölç takip et negatif çıktığında hayal kırıklığı daha fazla olur çünkü ne kadar çok emek verirsen hayal kırıklığın daha yüksek olur benim fikrim şimdilik gün aşırı ilşkiden başka bişey değil önümüzdeki ayda ovulasyon alıcam ateş bana çok kolay gelmedi

doğru söylüyorsun canım ya strese gerek yok bu arada testi mens bitiminden hemen sonra mı yapıyorsun yoksa günü varmı tam anlamasım

slm hanımlar bende yeni üyeyim bende sizlerle paylaşmak istedigim konular var bende 3 yıllık evliyim yaşım 28 8 ay önce boş gebelik geçirdim ve kürtajla alındı ve geçen ay klomen tedavisi oldum yumurta olgunlaştırıcı ilaç ve onu 5 gün içtim adetin 3 günü başladım almaya.. doktorum ilaç bitince gel dedi gittim martın 23 de çatlama ignesi vuruldum doktorum 1 gün sonra ilişkiye gir gün aşırı dedi bizde uyguladık ..ve çatlama ignesinden 3 gün sonra kasıklarımda acayip sancı oldu belim agrıdı bacaklarım sızladı agrıdı kıslarr sizce döllenmemi oldu yumurtalarımmı çatladı bilgisi olan bana yazsın ilk gebeligimde hamileyken hiçbirşey hissetmedim sadece çok halsizidm ve uyuyordum öglee genemi belirtim ögle olur ilki ögle oldugu için bilmiyorum yaa kafam çok karışıkk bana yardım edinn cvplarınız için şimdiden tşklerr :)

canım öncelikle geçmiş olsun inşallah tekrar hamilesindir.
her gebelikte farklı belirtiler olabilir yada olmayabilir senin beklenen adetin ne zaman inşallah hamilesindir

seni umutlandırmak istemem ama yumurtaların çatlıyor gibi belirtiler öyle inşallah bebiş vardır geçmiş olsun

eşimde geç gelecekmiş işi bitmemiş yemekte yapmadım artık patates falan geçiştirelim bugünüde hergün yemek yap valla sıkıldım yahuuuu

bu arada ant.daki depremden bahsediyolar tv de sedada söylediya deprem oldu diye

valla biz annemle rejimdeyiz o yüzden salatayla geçiyor günlerimiz deprem haberlerini görmedim canım ya çok şiddetlimiymiş acaba senin haberin varmı

valla biz annemle rejimdeyiz o yüzden salatayla geçiyor günlerimiz deprem haberlerini görmedim canım ya çok şiddetlimiymiş acaba senin haberin varmı

çok şiddetli değilmiş mal kaybı can kaybı yok sanırım
bu arada bende biraz zayıfım malesef 1.75 boyum 53 kiloyum ama alamıyorum kilo inş. hamiş olunca alırım gerçi ark. bana sen yine kilo almazsın top gibi karnın olur başkada bişeyin olmaz diolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…