nasıl olacak biraz daha detaylı anlatırmısın tatlım ya
sağol canım hemen bakayım cahilliğimi bağışla ama topic dediğin nedir
çok sağol alyacım gerçekten çok yardımcı oldun bana hemen bakayım neler bulacam.
şimdilik faydalı bişey bulamadım ama eminol araştıracam senide bilgilendirirm tabiki
canım bende aynı bilgilere ulaştım ama pek hoşuma gitmedi yani çok da önemli bişey değilmiş gibi geldi ama yinede denemekle bişey kaybetmeyiz değilmi :))sen ne düşünüyorsun bu konuda
doğru söylüyorsun canım ya strese gerek yok bu arada testi mens bitiminden hemen sonra mı yapıyorsun yoksa günü varmı tam anlamasım
slm hanımlar bende yeni üyeyim bende sizlerle paylaşmak istedigim konular var bende 3 yıllık evliyim yaşım 28 8 ay önce boş gebelik geçirdim ve kürtajla alındı ve geçen ay klomen tedavisi oldum yumurta olgunlaştırıcı ilaç ve onu 5 gün içtim adetin 3 günü başladım almaya.. doktorum ilaç bitince gel dedi gittim martın 23 de çatlama ignesi vuruldum doktorum 1 gün sonra ilişkiye gir gün aşırı dedi bizde uyguladık ..ve çatlama ignesinden 3 gün sonra kasıklarımda acayip sancı oldu belim agrıdı bacaklarım sızladı agrıdı kıslarr sizce döllenmemi oldu yumurtalarımmı çatladı bilgisi olan bana yazsın ilk gebeligimde hamileyken hiçbirşey hissetmedim sadece çok halsizidm ve uyuyordum öglee genemi belirtim ögle olur ilki ögle oldugu için bilmiyorum yaa kafam çok karışıkk bana yardım edinn cvplarınız için şimdiden tşklerr :)
valla biz annemle rejimdeyiz o yüzden salatayla geçiyor günlerimiz deprem haberlerini görmedim canım ya çok şiddetlimiymiş acaba senin haberin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?