öyle deme şekerim benim eşim güzellik için ameliyat bile oldu evde bakım ürünleriyle dolu (çoüu eşimin tabi)kıyafetler desen ayrı tabi yani bizde olay tersine biraz
aman napalım sevmıyorm bıyıklı kaşlı dolaşan kadınlarıbizde
dikkat ettimizdenböyle oaramızı buramızı karıştırıyrz
kızlarrr
ben cıkıyorum aksam 7de yemegım var
suslenmem lazım
duş kıyafet hazırlıgı sac derken ancaaaa :)
aksam tekrarda gorusuruz ınsallah
herkese ıyı aksamlarrr
bu arada ovulasyon testi için sağolun kızlar araştırdım ve buldum bile önümüzdeki ay deneyecem thankssssss
MediSmart of Switzerland Ovulasyon Testi canım gördüğüm kadarıyla en güzeli bu hepsi burada.comda var ben ordan alışveriş yaparımda istersen sende bak özelliklerine
27.50tl 5test kaseti varmış ve bir paket genelde yeterli oluyormuş canım başka bişey uygulamıyorsun değilmi ben riske atmak istemiyorumda bişeyler yapmak istiyorum bu konuda
ben biraz abartıyorum galiba canım ya ama ne yapayım çok istiyorum etrafımda o kadar çok nedensiz çocuğu olmayan çift varki insan korkuyor birde denedik olmadı ama bende sadece incir kürünü yaparım başkada bişey yapmam bakalım inş olur
bu 2. ayım daha yeni canım ya ama heyecan var işte hemen olsun isityorum :)
bu 2. ayım daha yeni canım ya ama heyecan var işte hemen olsun isityorum :)
haklısın valla hiç takmayacam yeter zaten başıma ağrılar giriyor düşün düşün benden kıymetlimi ya sağol canım benim valla iyi geldi ikimizede kolay gelsin testi aldığında banada haber ver olurmu ben kararsızım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?