bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet biraz zayıfsın ama olsun ben çok beyeniyorum çok kilo almıyorlarya hamileyken sadece karnı çıkıyor çok tatlı bence hiç üzülme ben kesin tombul bişey olurum boyumda kısa o yüzdn şimdiden zyıflamam gerek

ay bende balık etli kadınları beğeniyorum ama olmayınca olmuyo işte ablamında boyu kısa hamileliğinde çok sevimliydii ama canım sen şimdi diyet yapma korunmuyosan korunmadığın her ay gebelik riskin var beslenme biliyosun önemli

katı bir rejim değil benimki süt yoğurt et balık herşey var hatta sürekli yiyorsun sadece düzenli oluyor aslında plates yapıyorum daha iyi hissediyorum kaslarım güçlensinki bebiş olursa sağlıklı olyım değil mi hamileleik plateside var onuda yapmayı düşünüyorum

hımm taam o zamannn kendini çok yormadan yap canım bence hamilelik plateside yapabilirsin tabi ben hiç sevmiyorum sporu

bende hareketsizliği çok sevmiyorum ama evden işe ,işten eve gidince yapacak bişey olmuyor evde oturmaktan çok sıkıldım benim kociş gelse bir dk evde durmuyoruzki harika oluyor bakalım az kaldı sabrediyorum gelince birlikte plates yaparız he he he

nerde şimdi ne zaman gelecek bende gezim tozum seviyorum ama sporu sevmiyorum bi dönem atletizmle uğraştım böö geldi koş koş nefret ediyorum şimdi :))))

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim sizinle paylasmak istediğim; bende hamilelik düşünüyorum bir buçuk yıllık evliyim ama beş aydır bebiş düşünüyoruz,her ayın yirmisekizinde adet olurdum bir kere 5 gün gecikmişti bugunde tam gecikmenin beşinci günü ve neredeyse 8 gündür adet sancım var ilk günler biraz şiddetli agrılarım vardı ve ben oluyorum zannediyordum... olmadım agrılarım azaldı adet olmadım adetim iki gün gecti ve test yaptım negatif cıktı şimdi yine yapsammı fikriniz var mı yardımcı olusanız sevinirim tesekkür ederim

askerde mayısın ilk haftası burda inşallah bebişin olunca baya spor yaparsın merak etme oturtmaz seni

hoşgeldin canım öncelikle.. yani şimdi sen 5 gün geciktin daha öncede bi seferde böyle olmuştu dimii???
şimdi 8 gündür ağrın olması bana normal gelmedi hani umutlandırmak istemem ama sanki o döllenme sonrası yerleşme ağrıları gibi canım ne kaybedersin yap bi test gitsin düşünüp durmaktan iyidir varsa ne güzel yoksada kafandan atmış olursun ben hayatta bekleyemezdim

askerde mayısın ilk haftası burda inşallah bebişin olunca baya spor yaparsın merak etme oturtmaz seni

ay doğru ya söylemiştin zatenn hadi bakalım bişi kalmamış allah kavuştursun hamile kalınca yürüyüşler yaparız artık inşşallah hamiş kalalımda

seda listeyi ne zaman yapar acaba merak ettim nasıl olacak bu arada sen 12inde mens olacam diyorsun ama ya hemiş olursan hiç böyle düşünmüyorsun

hoşgeldin öncelikle ne testi yaptın kan mı idrar mı eğer idrarsa çıkmayabilir bence kan testi yap daha garanti

seda listeyi ne zaman yapar acaba merak ettim nasıl olacak bu arada sen 12inde mens olacam diyorsun ama ya hemiş olursan hiç böyle düşünmüyorsun

valla şu liste olayını bende araştırayım akşama bakalım
ya evet 12 sinde olacağımdan eminim ya öyle bir his var içimde 2 ay hiç ilşki kaçırmadım uğraştım olmadı şimdi çok sallamıyorum günümü falan ondan heralde. birde sanki bana benim tedaviyle falan olacak gibi geliyor öyle hiissediyorum

evet iki ay önce falan 5 gün gecikmişti o zaman belirtilerim hiç yoktu şimdi mide rahatsızlıgı yasıyorum ne yesem hazımsızlık yapıyor halsizlik çok var ve gögüslerim cok sert karnım şiş ya sanki belirtiler tutuyor ama ya yine adet gecikmesiyse diye düşünüyorum...yarın sabahta olmazsam tet yapıcam inşallah du et canım sen hamilemisin yada cocuk varmı

hadi bakalım inş. hamilesindir canım haberlerini bekliyoruz en garantisi kan testi yaptır bizede haber ver unutma
ben 4 aylık evliyim 2 ay korunmadım buda 3. ayım olacak inş. çok beklemeyiz

hiç öyle düşünme şartlandırma kendini neden olmasınki biliyorsun stre çok önemli bu konuda madem çok kafana takmadın belki bu ay olur bakalım görecez sen listeyi araştır bende şöyle bir bakınayım ne var ne yok

hoşgeldin öncelikle ne testi yaptın kan mı idrar mı eğer idrarsa çıkmayabilir bence kan testi yap daha garanti

hoşbuldum idrar testi yaptım kan testini ikinci silik çizgiyi gorunce yaptırırım diye düsündüm yarına bir test yapıcam olmazsa kantesti yaptırıcam ama varsa idrar testinde cıkmazmı yarın 6 ıncı gün olacak adetim gecikeli

Son düzenleme:
kızlarrrrr :) nasıl yoğun bi gün geçirdim anlatamam size bu ay hiç hesaplama yapmıycam demiştim kendi kendime fakat şimdi dayanamadım baktım yarın başlıyo ovulasyon haftam 10-12-14-16 en uygun günler gebelik için değerlendirmek lazım :) bu ay bu topikten inşallah bol bol hamiş çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…