bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
belli olmaz idrarda negatif çıkıp hamile olan çok kan testi daha iyi bence direk onu yap aklında soru kalmasın

ya olduğu zaman olsun rahatım çok
bende araştırayım bakalımmm

bu arada eşimin yengesi kadın doğum uzmanı hep derki ilk 16 gün bol çalışma sonra tavuklar gibi kuluçkaya yatıcaksın ev işi bile yapma hiç kendini yorma yat dinlen sürekli onu dinleye dinleye oldum 70 kilo

valla insan dayanamıyor ya ben kendimi sürekli hesap yaparken buluyorum mesela ayyy inşallah hamiş topiği olur burası

ya kızlar şu yumurtlama tarihini kesin bilen varmı benim 31 gün arayla reglim en son 18 mart şimdi ne zamn ben pek kestiremiyom (

aslında çıkar ama geç döllenme falan olduysa çıkmayabilir sen yinede idrar yap baktın adetin hala yok kan yaptırırsın

slm bende geldim.........

hoşgeldin canım sende

kız ne yaptın bugün o kadar yoğun geçti :))) tatlım biliyomusun bende netteki hesaplamalardan bakıyodum geçen ay doktora bi görüneyim diye gittim adetime 1 hafta vardı dr. dediki yumurtlama dönemindesin ama dedim olmaması lazım ben hesaplıyorum oda belli olmaz yumurtlaman her ay bile değişebilir dedi o yüzden ben artık bakmıyorum en garantisi gün aşırı ilşki sürekli biraz yorucu ama bebeiş kolay olmuyo :)))))

bu arada eşimin yengesi kadın doğum uzmanı hep derki ilk 16 gün bol çalışma sonra tavuklar gibi kuluçkaya yatıcaksın ev işi bile yapma hiç kendini yorma yat dinlen sürekli onu dinleye dinleye oldum 70 kilo

e işte ben geçen ay 17. gün yumurtladım gerçi 16. gün ilşkim olsaydı yienede döllenme olabilirdi ama ben bu bilgiyi kullanamadım kum döküyodum birde vajinal enfeksiyon olmuşum 20 gün ilşkimiz olmadı o ara :))))

:))) iş yerinde canım bi ara baktım kk ya takılmaktan işimi bırakmışım son 2 saat de yetiştirebilmek için canım çıktı..

ya kızlar şu yumurtlama tarihini kesin bilen varmı benim 31 gün arayla reglim en son 18 mart şimdi ne zamn ben pek kestiremiyom (

:)))) canım yazdığım gibi ben artık bunun istikrarlı bi durum olduğunu düşünmüyorum her an olabilir

:))) iş yerinde canım bi ara baktım kk ya takılmaktan işimi bırakmışım son 2 saat de yetiştirebilmek için canım çıktı..

ya sorma insan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoor
ben uyandığımdan beri 11 gibi uyandım aynı koltukta yaşıyorum arada işte çay kahve almak için kalkıyorum sadece :))))))))))

:)))) canım yazdığım gibi ben artık bunun istikrarlı bi durum olduğunu düşünmüyorum her an olabilir

ben hamile kaldığım ay akıntıdan anlamıştım hemen eşime msj atmıştım yumurtlama günüm bugün sakın akşama bi iş çıkarma die :)))) 18. günüm fln dı. Kesinlikle int. hesaplayıcılarla bu iş olmaz

belli olmaz idrarda negatif çıkıp hamile olan çok kan testi daha iyi bence direk onu yap aklında soru kalmasın

tesekkür ederim öyle yaparım sabah kalktıgımda olmamıssam gidicem insallah kan testi yaptırmaya dua edin sen hamilesin sanırım okuduklarıma göre ilk mi kac aylık

alyacım inanamıyorum sana sadece birkaç saattir burdayım ama oturamıyorum artık süreklide kalkıp bişeyler yaptım sen nasıl dayanıyorsun

ya ne sorcam akıntında çok bariz fark varmıydı yoksa sadece yoğunmu oldu hani yumurta akı kıvamında falan diolar

alyacım inanamıyorum sana sadece birkaç saattir burdayım ama oturamıyorum artık süreklide kalkıp bişeyler yaptım sen nasıl dayanıyorsun

ay nebileyimmm özledim heralde evde oturup net başında takılıp hiçbişey yapmamayı :))) arada bi tuvalet çay kahve birde iki kere acıktım ama yanıma getirdim tepsiyle :)))))))

malesef canım nerdeeeeeeeeee ama çok istiyorum inşallah olacak:)güzel haberlerini bekliyorum inş hamişsindir..

inşallah canım dualarım seninle yarın topic ten ilk hamiş haberimizi alırız bakarsın

ay evet ya inşallah il hamiş haberini alırızzz
adacım sen bu çizelgeyle ilgili bişi biliyomusun çizelge yapalım diyoruz ama ben bilmiyorum olmazsa araştırcaz sedayla :)))))))

ya ne sorcam akıntında çok bariz fark varmıydı yoksa sadece yoğunmu oldu hani yumurta akı kıvamında falan diolar

kesinlikle yumurta akı gibiydi ve uzuyodu ayrıca kasıklarımda tuhaf bi ağrı vardı sanki yeniden regli olucakmışım gibi. Kesin dedim, hislerim beni yanıltmadı . Ama işte sonuç hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…