hiç öyle düşünme şartlandırma kendini neden olmasınki biliyorsun stre çok önemli bu konuda madem çok kafana takmadın belki bu ay olur bakalım görecez sen listeyi araştır bende şöyle bir bakınayım ne var ne yok
hoşbuldum idrar testi yaptım kan testini ikinci silik çizgiyi gorunce yaptırırım diye düsündüm yarına bir test yapıcam olmazsa kantesti yaptırıcam ama varsa idrar testinde cıkmazmı yarın 6 ıncı gün olacak adetim gecikeli
slm bende geldim.........
kızlarrrrr :) nasıl yoğun bi gün geçirdim anlatamam size bu ay hiç hesaplama yapmıycam demiştim kendi kendime fakat şimdi dayanamadım baktım yarın başlıyo ovulasyon haftam 10-12-14-16 en uygun günler gebelik için değerlendirmek lazım :) bu ay bu topikten inşallah bol bol hamiş çıkar
bu arada eşimin yengesi kadın doğum uzmanı hep derki ilk 16 gün bol çalışma sonra tavuklar gibi kuluçkaya yatıcaksın ev işi bile yapma hiç kendini yorma yat dinlen sürekli onu dinleye dinleye oldum 70 kilo
ya kızlar şu yumurtlama tarihini kesin bilen varmı benim 31 gün arayla reglim en son 18 mart şimdi ne zamn ben pek kestiremiyom(
:))) iş yerinde canım bi ara baktım kk ya takılmaktan işimi bırakmışım son 2 saat de yetiştirebilmek için canım çıktı..
:)))) canım yazdığım gibi ben artık bunun istikrarlı bi durum olduğunu düşünmüyorum her an olabilir
belli olmaz idrarda negatif çıkıp hamile olan çok kan testi daha iyi bence direk onu yap aklında soru kalmasın
ben hamile kaldığım ay akıntıdan anlamıştım hemen eşime msj atmıştım yumurtlama günüm bugün sakın akşama bi iş çıkarma die :)))) 18. günüm fln dı. Kesinlikle int. hesaplayıcılarla bu iş olmaz
tesekkür ederim öyle yaparım sabah kalktıgımda olmamıssam gidicem insallah kan testi yaptırmaya dua edin sen hamilesin sanırım okuduklarıma göre ilk mi kac aylık
alyacım inanamıyorum sana sadece birkaç saattir burdayım ama oturamıyorum artık süreklide kalkıp bişeyler yaptım sen nasıl dayanıyorsun
inşallah canım dualarım seninle yarın topic ten ilk hamiş haberimizi alırız bakarsın
ya ne sorcam akıntında çok bariz fark varmıydı yoksa sadece yoğunmu oldu hani yumurta akı kıvamında falan diolar
malesef canım nerdeeeeeeeeee ama çok istiyorum inşallah olacak:)güzel haberlerini bekliyorum inş hamişsindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?