bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle yumurta akı gibiydi ve uzuyodu ayrıca kasıklarımda tuhaf bi ağrı vardı sanki yeniden regli olucakmışım gibi. Kesin dedim, hislerim beni yanıltmadı . Ama işte sonuç hüsran

olsun canım herşeyde vardır hayır yeniden hamiş haberlerini alırız inşallah burdannn

karnım zil çalıyo kocişim ben bugün çok yoruldum die yemekler benden sen dinlen dedi şimdide bağrıyo içerden yemek hazır die ben kaçar :))))))

canım biliyorsun en erken mayıs oda doğru zamana denk gelirse olur inşallah yaaaaaaaa

inş. çok beklemezsn canım ya sen daha adam gelmeden başladın strese dur bakalımmm :))))))))

karnım zil çalıyo kocişim ben bugün çok yoruldum die yemekler benden sen dinlen dedi şimdide bağrıyo içerden yemek hazır die ben kaçar :))))))

ya benimki çayı zor yapar ya nerde yemek hazırlıcaaakkk

kızlar bende şimdilik kaçıyorum şimdi aradı benimkide geliomuş yemek neyin bişiler hazırlayım gelirim birazdann :80:

düşün birde adam burda olsa ne yapardım

eşim 1ay burdaydı bebek denemeleri felan derken hani derler ya elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadı yemekler temizlik felan valla iyiki evlenmişim yaaa

kızlar geçmişe baktımda hepsini okuyamadım aranızda hamiş varmı ne kadar zamandır evlisiniz ve ne zamandan beri bebek yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…