kesinlikle yumurta akı gibiydi ve uzuyodu ayrıca kasıklarımda tuhaf bi ağrı vardı sanki yeniden regli olucakmışım gibi. Kesin dedim, hislerim beni yanıltmadı . Ama işte sonuç hüsran
olsun canım herşeyde vardır hayır yeniden hamiş haberlerini alırız inşallah burdannn
tabi tabii kesinlikle her şerde vardır bi hayır. Ayrıca bebeğim cennetin kapısında beni bekliyor olacakmış buradan edindiğim bilgiye göre :)
Merhaba miraada,inşallah yaa cok istiyorum burdaki herkes gibi sizinde gönlünüzce olsun benimde...inşallah canım dualarım seninle yarın topic ten ilk hamiş haberimizi alırız bakarsın
canım biliyorsun en erken mayıs oda doğru zamana denk gelirse olur inşallah yaaaaaaaa
karnım zil çalıyo kocişim ben bugün çok yoruldum die yemekler benden sen dinlen dedişimdide bağrıyo içerden yemek hazır die ben kaçar :))))))
malesef canım nerdeeeeeeeeee ama çok istiyorum inşallah olacak:)güzel haberlerini bekliyorum inş hamişsindir..
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrnasılsınızzzzzzz
gitmeden sanada bi hoşgeldin diimde öle kaçayımmm hadi iyi muhabbetler gelicem birazsdannn :80:
bende kalkıyorum artık oturmaktan yoruldum valla görüşmek üzere iyi akşamlar bayanlar........
düşün birde adam burda olsa ne yapardım
eşim 1ay burdaydı bebek denemeleri felan derken hani derler ya elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadı yemekler temizlik felan valla iyiki evlenmişim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?