bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

işin ehli birine gitmek daha ii hiç olmzsa rahat olursun
bende 4 ay ddenedik olmayınca dr gittim kıst cıktı bu ay
reglime kontrole gitcm bakalım umarım giderde calışmalr başlar
bazı dr 1 sene bekle diyolarmış saçmalıkk yaaa

evet
daha oncekı sayfalardada yazmısdıma rkadasım bosu bosuna bır yıl bekletıldı esınde sorun cıkdı 2 ay ılac tedavısı gordu kocası sonra hamıle
bosu bosuna bekledıler anlıcagın
Ama dıcem ben beklemek ıstemıyorum dıye
Sogan suyuydu sanırım kıstler ıcın
yada baska bırsey baya bır ıse yarıyor duymusdum

ewet ya arkadaşın gibi koca bi seneleri kaybolan insanla rvar
bende soğan suyunu içiyrm zaten alıştm tadına
zararıda yok ondan sonra incir kürünü denicem yumurtlama içinmiş
baya kürler var yaaaaalternatif tıpa baktımda güsel yazılar vaar

alternatıf tıp cok ıyı
helekı annemın bır kocakarı tarıfı hayatımı degıstırdı benım
sureklı sıstıt olurdum ıdrar yolu enfeksıyonu yanı
Allahım ne antıbıyotıkler 1000 gr 500 gr felan
cokda fenaydı
annem maydanoz suyu kaynt buharında bekle ıkıncı kaynayanıda ıc dedı
anında kestı ınanamadım resmen
super bır iksir demısdım

Neyse cnm yatayım artık yorucu bırgundu bugun
Hepınıze ıyı geceler
yarın gorusmek uzereee

oh negüsel kocakarı ilacı şafa olmuş baksan iii geceelr tatlı yarın görrüşmk üzeree:81:

kızlar geldim ama herkes yatmış ben bu gece geç yatayım diyorumm bakalım

Kızlar ilkel bi çizelge yaptım ilk sayfada bat tarihlerinizi bildirin bana bekliyorum

Kızlar ilkel bi çizelge yaptım ilk sayfada bat tarihlerinizi bildirin bana bekliyorum

günaydınnnnnnnnnnnn
bu saatte hemde
ay uyku tutmadı
karanlık bır yagmurlşu hava
ıcımmı bunaldı ne
dunku sonucdan sonra nedense sınırlıydım zaten
0,5 yakdı canımı sanırsam

Batımı bıldırmeye gerek duymöuyorum cunku adetım bır ıkı gun sonra olur sanırsam
ama mayısınkı
4 MAyıs

günaydın canım ben daha yeni uyandım dün gece epey geç yattım sende erkencisin çokk
şu anda kimse yok gelen olursa yazsın ben buralardayım
mayısı yazmaya başlayınca yazarız canım bat'ı
bu arada arada kaynadı arada soramadım nasıl geçti dün akşamki yemek çok merak ediyorumm

miraada günaydınnn yavrum hoşgeldin naparsın ne var ne yokkkkkkkk

slm kızlar :)) sabah müthiş bi haber aldım ve sizle paylaşmak istedim bi arkadaşım var bankadan 3 senelik evli ilk 1senesi istemediler çocuk sonra dene dene olmuyor doktora gittiler eşinin canlı ve hareketli sperm sayısı çok düşük dr. tüp bebekle olabilir demiş dr. neyse bu zamana kadar kız ümidini kaybetmedi ama tüp bebek olayına da girişmedi geçen ay gün aşırı ilişki ve her ilişki sonrası kasıklarına sıcak su torbası koymuş ama yine tabii ümitli değiller ne kadar süredir uğraşıyorlar olmuyo dr. a gidiyolar tüp bebek randevusu almaya artık karar verdik daha fazla zaman kaybetmeyelim demişler ama arkadaş hamileymiş 5 haftalık :)))) Allahım ol diyince oluyormuş demekki .... Kimse inancını yitirmesin. Hadi bakalım çalışmalara devammmmmmmmmmmm

ne güzel ya böyle haberleri çok okuyorum tam vazgeçmişken yada bir sonraki aşamaya geçmişken hamiş kalıyolar. ne güzel süpriz olur. demek sıcak su torbası koymuş. sıcak tutmak gerekiyomuş zaten spermler sıcakta daha rahat ulaşıyolarmış yumurtaya
canım senin bat ne zaman yazalım onuda

baya eglencelıydı fıks mcdonalds yada burgerdır bızım
yıne Mc deydık:)
superdı
yenı ıkı cocugumuz gıtmısdı
ıkı adet baska cocugumuz geldı
onlarla vakıt gecırdık
alısmalarını sagladık azdan azdan
ama guzeldı hersey cokda eglendık sukur

19 nisan:)))))) biran önce gelsinde geçsin gitsin o günn

ya ne güzel arkadasım valla harika bi iş yapıyosunuz
bu gidenler evlatlımı verildi
birde çocuklar nasıl genel olarak çekingenlik varmı

açık öğrt. sınavları var dimi hadi Allah kolaylık versin balım ben napim ya evdeyim bugün eğer kendimde o potansiyeli görürsem ders çalışmam lazım benimde

evet canım aöf vardı yarında malesef erkenden uyanıcam bende azcık çalışayım bariii

evet canım aöf vardı yarında malesef erkenden uyanıcam bende azcık çalışayım bariii

ay ben çok sıkıldım ders çalışmaktan yaa bide bizim yüzyüze eğt. Devam zorunluluğu var haftada 42 saat dersim var her dersten en az 3 bazende 4 sınavın var bu sınavlar klasik vede uygulamalı derslerim var. Yok dokunma yastığı, yok marakas, yok maske yok mobil ay bana fenalık geldi yemin ediyorum
Ay ne dertliymişim yazmışımda yazmışımmm

ya kızlar sizinde çevrenizdekiler rüyalarında sürekli sizi hamile olarak görüyomu.. ben hergün farklı bi kişiden ayyy dün gece seni rüyamda gördüm hamileydin cümlesini duyuyorum ve sinirlerim bozuluyo artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…