ay ben çok sıkıldım ders çalışmaktan yaa bide bizim yüzyüze eğt. Devam zorunluluğu var haftada 42 saat dersim var her dersten en az 3 bazende 4 sınavın var bu sınavlar klasik vede uygulamalı derslerim var. Yok dokunma yastığı, yok marakas, yok maske yok mobil ay bana fenalık geldi yemin ediyorum
Ay ne dertliymişim yazmışımda yazmışımmm
ya kızlar sizinde çevrenizdekiler rüyalarında sürekli sizi hamile olarak görüyomu.. Ben hergün farklı bi kişiden ayyy dün gece seni rüyamda gördüm hamileydin cümlesini duyuyorum ve sinirlerim bozuluyo artık.
ne okuyosun canım sen?
hiç hatırlamıyorum sanırım hayır son zamanlarda öyle bişi olmadı. Kız sinirlenme belki malum oluyodur insanlara ne güzel sevin işte stres yapma üzülme boşuna herşeyin bi vakti var ben inanıyorum öyle yada böyle tedavi yada doğal bi şekilde olacak inş.
Ne kadardır deniyodun sen bebişi
ben aslında önlisans ithalat-ihracat mezunuyum ama şimdi şubatta toplamda 3 dönemlik bi eğitime başladım. Burda olgunlaşma ens. Var milli eğt. Bağlı. Lise branşını değiştirebiliyosun bende öyle yapıyorum lise diplomamı çocuk gelişimi olarak değiştiriyorum. Sonrasında ya ücretli öğr. Yada açık öğretimden okul öncesi öğr. Devam edebiliyosun
düşükten sonra bu 3. Denemem olucak. Belkide bu denemede bebişimizin temelleri atılmış olucak :)
hadi bakalım inşallah bu ay tutturursun bak sende dene bakalım sıcak su torbasını birde netteki ovulasyon hesaplarına güvenme gün aşırı ilşkiye devam et
aa süpermiş :)) benimde 2. üniversite artık ne gerek varsa bi gazla kayıt yaptırdık 3. Senedeyim bitireyim bari diyorum
denememmi her duyduğumu deniyorum :))
aman gününü kaçırma ovulasyon hesabınıda baz alma söylemiştim dimi geçen doktora gittiğimde 1 hafta vardı adetime yeni yumurtlamaya başlamışım oysaki düzenli adet oluyorum ve netteki hes. Göre çoktan olup bitmişti
iyide canım yumurtlamayla adet arası 14 gün var o ay adetin gecikmişmiydi peki?
evet canım 3 gün gecikti ama yine toplasan 10 gün yapar 14 yapmaz olabiliyor böyle şeyler geç yumurtlama gibi benimde kafam karışmıştı ama şimdi hesap yapmıyorum artık
bata kadar gün aşırı ilişki farz oldu o zaman bize :)))) amaniiiiiin bu ay mesai çookkkkkkkkkk
slm kızlar :)) sabah müthiş bi haber aldım ve sizle paylaşmak istedim bi arkadaşım var bankadan 3 senelik evli ilk 1senesi istemediler çocuk sonra dene dene olmuyor doktora gittiler eşinin canlı ve hareketli sperm sayısı çok düşük dr. tüp bebekle olabilir demiş dr. neyse bu zamana kadar kız ümidini kaybetmedi ama tüp bebek olayına da girişmedi geçen ay gün aşırı ilişki ve her ilişki sonrası kasıklarına sıcak su torbası koymuş ama yine tabii ümitli değiller ne kadar süredir uğraşıyorlar olmuyo dr. a gidiyolar tüp bebek randevusu almaya artık karar verdik daha fazla zaman kaybetmeyelim demişler ama arkadaş hamileymiş 5 haftalık :)))) Allahım ol diyince oluyormuş demekki .... Kimse inancını yitirmesin. Hadi bakalım çalışmalara devammmmmmmmmmmm
merhaba
yanılmıyorsam sıcak uygulamak sakıncalı özellikle ilişkiden hemen sonra bile sıcak suyla duş almayın diyorlar.özellikle erkekler içinde ilişki öncesi sıcak duş almak spermleri etkiliyormuş...??????
slmmm kızzzlaaarrranladım kadarıyla yumurtlama yaklaşmış çalışmalar vaaaarrr
hadii bakalıım hayırlı haberler olsun bu aayy inşşşş
bide ben bişey duydum paylaşım dedim ilişkiden önce erkeklere sert bitürk
kahvesi içircekmişsinspermler daha hareketli oluyomşşş
denemekte fayda var benccceee
ahahahhh onu bende duydum ama benim kociş kahveyi boooooooooool şekerli sever
ama duş değil sadece sıcak tutmuş benimde bildiğim kadarıyla hemen duş alınmaz zaten ama sıcak tutmak farklı olabilir
merhaba
yanılmıyorsam sıcak uygulamak sakıncalı özellikle ilişkiden hemen sonra bile sıcak suyla duş almayın diyorlar.özellikle erkekler içinde ilişki öncesi sıcak duş almak spermleri etkiliyormuş...??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?