bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne okuyosun canım sen?

hiç hatırlamıyorum sanırım hayır son zamanlarda öyle bişi olmadı. Kız sinirlenme belki malum oluyodur insanlara ne güzel sevin işte stres yapma üzülme boşuna herşeyin bi vakti var ben inanıyorum öyle yada böyle tedavi yada doğal bi şekilde olacak inş.
Ne kadardır deniyodun sen bebişi

ne okuyosun canım sen?

ben aslında önlisans ithalat-ihracat mezunuyum ama şimdi şubatta toplamda 3 dönemlik bi eğitime başladım. Burda olgunlaşma ens. Var milli eğt. Bağlı. Lise branşını değiştirebiliyosun bende öyle yapıyorum lise diplomamı çocuk gelişimi olarak değiştiriyorum. Sonrasında ya ücretli öğr. Yada açık öğretimden okul öncesi öğr. Devam edebiliyosun

düşükten sonra bu 3. denemem olucak. Belkide bu denemede bebişimizin temelleri atılmış olucak :)

aa süpermiş :)) benimde 2. üniversite artık ne gerek varsa bi gazla kayıt yaptırdık 3. senedeyim bitireyim bari diyorum

düşükten sonra bu 3. Denemem olucak. Belkide bu denemede bebişimizin temelleri atılmış olucak :)

hadi bakalım inşallah bu ay tutturursun bak sende dene bakalım sıcak su torbasını birde netteki ovulasyon hesaplarına güvenme gün aşırı ilşkiye devam et

aa süpermiş :)) benimde 2. üniversite artık ne gerek varsa bi gazla kayıt yaptırdık 3. Senedeyim bitireyim bari diyorum

ay ne gereği varmışş oku oku nereye kadar helak oluyoruz valla Ilk ünv. Bölüm neydi bu arada nerde çalışıyosun birde isim neydi benim isim hafızam biraz kötüdürde kusura bakma arkadasım

denememmi her duyduğumu deniyorum :))

aman gününü kaçırma ovulasyon hesabınıda baz alma söylemiştim dimi geçen doktora gittiğimde 1 hafta vardı adetime yeni yumurtlamaya başlamışım oysaki düzenli adet oluyorum ve netteki hes. Göre çoktan olup bitmişti

iyide canım yumurtlamayla adet arası 14 gün var o ay adetin gecikmişmiydi peki?

iyide canım yumurtlamayla adet arası 14 gün var o ay adetin gecikmişmiydi peki?

evet canım 3 gün gecikti ama yine toplasan 10 gün yapar 14 yapmaz olabiliyor böyle şeyler geç yumurtlama gibi benimde kafam karışmıştı ama şimdi hesap yapmıyorum artık

evet canım 3 gün gecikti ama yine toplasan 10 gün yapar 14 yapmaz olabiliyor böyle şeyler geç yumurtlama gibi benimde kafam karışmıştı ama şimdi hesap yapmıyorum artık

bata kadar gün aşırı ilişki farz oldu o zaman bize :)))) amaniiiiiin bu ay mesai çookkkkkkkkkk

merhaba

yanılmıyorsam sıcak uygulamak sakıncalı özellikle ilişkiden hemen sonra bile sıcak suyla duş almayın diyorlar.özellikle erkekler içinde ilişki öncesi sıcak duş almak spermleri etkiliyormuş...??????

ama duş değil sadece sıcak tutmuş benimde bildiğim kadarıyla hemen duş alınmaz zaten ama sıcak tutmak farklı olabilir

slmmm kızzzlaaarrranladım kadarıyla yumurtlama yaklaşmış çalışmalar vaaaarrr
hadii bakalıım hayırlı haberler olsun bu aayy inşşşş
bide ben bişey duydum paylaşım dedim ilişkiden önce erkeklere sert bitürk
kahvesi içircekmişsin spermler daha hareketli oluyomşşş
denemekte fayda var benccceee

ahahahhh onu bende duydum ama benim kociş kahveyi boooooooooool şekerli sever

ama duş değil sadece sıcak tutmuş benimde bildiğim kadarıyla hemen duş alınmaz zaten ama sıcak tutmak farklı olabilir

hemen duş alınmaz evet benim bahsetmek istediğim duştada mümkünse kasık bölgesine sıcak su uygulanmaz yani her şekilde sıcak ii değil hele bide direk kasığına uygulanması....

erkekler için sıcak spermleri etkiliyomuş evet. Ama bayanların sıcak tutması gerekiyomuş bilemiyorum belkide tesadüftür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…