bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay bu erkeklerde kobay oldu heee
Valla ne yalan söylim ben ektra hiçbişey yapmıyorum olacaksa olur yaa zaten üşengecim sevişi zor yapıyorum zaten Bide kahveyle neyin uğraşamam :)

erkekler için sıcak spermleri etkiliyomuş evet. Ama bayanların sıcak tutması gerekiyomuş bilemiyorum belkide tesadüftür canım

bide yumurtlama zamanı kadınlar beline yakı yapıştırıyolar
ilşkide bile duruyomş sıcak tutsun diyee

bide yumurtlama zamanı kadınlar beline yakı yapıştırıyolar
ilşkide bile duruyomş sıcak tutsun diyee

onuda duydum hatta bi ara resmen yalvardım eşime yapalım diyee saçmalama her duyduğunu yağmaya kalkıyosun bilinçsizce sakat olucan anne olucam derken diyo :) e oda haklı.. bi bilen bulabilsem yaptırırım kesin

ay bu erkeklerde kobay oldu heee
Valla ne yalan söylim ben ektra hiçbişey yapmıyorum olacaksa olur yaa zaten üşengecim sevişi zor yapıyorum zaten Bide kahveyle neyin uğraşamam :)

ayneenn cnmm yaa benimki sewer allahtan kahveyi
bebek istiyolarsa yapacaklarr ayool kobaay bilee olsunlaa
ben acımammmmm kızz sen yeni ewlisin sevişi niyezor yapıyyynn

ayyy koptummmmmmmmmmmmmmmm :)))

ay sorma canım ya valla üşeniyorum yaaa Burası yeri değil ama bi süslen püslen giyin kadınsın sen demi yokkk nerde gereksiz formalite geliyo bana giyinsen ne olacak iki dakka sonra oda çıkacak Hemen olsun bitsin istiyorum 15 dakkada Kociş bana kamyoncu diyo zatenn ne bi duygusallık ne bi romantizm tık yok bende Eşimde tam aksine romantik duygusaldır bitsin sarılalım cilveşelim ister ay bana daral geliyoooo mıç mıç mıçççç

onuda duydum hatta bi ara resmen yalvardım eşime yapalım diyee saçmalama her duyduğunu yağmaya kalkıyosun bilinçsizce sakat olucan anne olucam derken diyo :) e oda haklı.. bi bilen bulabilsem yaptırırım kesin

aay ben her duydumu yaparıım heralde kocişten habersiz
belime yapıştırırımm ışığıda kapatırım görmezz
işime bakarrıımmm

ayneenn cnmm yaa benimki sewer allahtan kahveyi
Bebek istiyolarsa yapacaklarr ayool kobaay bilee olsunlaa
Ben acımammmmm kızz sen yeni ewlisin sevişi niyezor yapıyyynn

ay nebileyim başlayana kadar angarya geliyo bişi izliyosam tv de reklam arası bekliom Yazık adamcağıza git soyun geliyorum ben diyom oda kuzu kuzu gidip bekliyo

ayneenn katılıyrrm 2 dk sonra ne gecelık ne bişey kalıyyooo

:)))))))))) Aman Allahım böylesini duymamıştım daha önce kamyoncu haaaaaaaaa

vallahi çok güldüm yaa allah senide güldürsün....:))))))))))))

ay nebileyim başlayana kadar angarya geliyo bişi izliyosam tv de reklam arası bekliom Yazık adamcağıza git soyun geliyorum ben diyom oda kuzu kuzu gidip bekliyo

ayy benim kociş varya trip atar hemen direkt arkasını döner ben yatıncada kalkar sigara içmeye ve uzunca bi zaman dönmez yatağa... ben çok şımartmışım galibaaaa hatta arada o bana diyo yaa bugün biraz yorgunum dieeeeeeeeee

ya evet kamyoncuyumm hatta ara sıra sollama beni sollarım seni gibi iğrenç arebesk söylemler içine giriyorum ama eğlenioruz çok ya
zaten o gecelikleri yapanlara çok bedduam var ne gereksiz bi iştir arkadass

ya evet kamyoncuyumm hatta ara sıra sollama beni sollarım seni gibi iğrenç arebesk söylemler içine giriyorum ama eğlenioruz çok ya
zaten o gecelikleri yapanlara çok bedduam var ne gereksiz bi iştir arkadass

bana evliliğimiz ilk aylarında eşim eşofmanla yatağa giren tek kadın sensindir demişti de çok bozulmuştum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…