slmmm kızzzlaaarrranladım kadarıyla yumurtlama yaklaşmış çalışmalar vaaaarrr
Hadii bakalıım hayırlı haberler olsun bu aayy inşşşş
Bide ben bişey duydum paylaşım dedim ilişkiden önce erkeklere sert bitürk
kahvesi içircekmişsinSpermler daha hareketli oluyomşşş
denemekte fayda var benccceee
bence kahvesini bol şekerini az koydayansın şekersiz içmeyee
ayoool sonra yaparsın keyif kahvessii bol şekerlisindeen
erkekler için sıcak spermleri etkiliyomuş evet. Ama bayanların sıcak tutması gerekiyomuş bilemiyorum belkide tesadüftür canım
alyacııım slm cnm nasıl geçti sınavıınn
ay bu erkeklerde kobay oldu heee
Valla ne yalan söylim ben ektra hiçbişey yapmıyorum olacaksa olur yaa zaten üşengecim sevişi zor yapıyorum zatenBide kahveyle neyin uğraşamam :)
bide yumurtlama zamanı kadınlar beline yakı yapıştırıyolar
ilşkide bile duruyomş sıcak tutsun diyee
bide yumurtlama zamanı kadınlar beline yakı yapıştırıyolar
ilşkide bile duruyomş sıcak tutsun diyee
yakı ne olaki kız
ay bu erkeklerde kobay oldu heee
Valla ne yalan söylim ben ektra hiçbişey yapmıyorum olacaksa olur yaa zaten üşengecim sevişi zor yapıyorum zatenBide kahveyle neyin uğraşamam :)
ayyy koptummmmmmmmmmmmmmmm :)))
onuda duydum hatta bi ara resmen yalvardım eşime yapalım diyee saçmalama her duyduğunu yağmaya kalkıyosun bilinçsizce sakat olucan anne olucam derken diyo :) e oda haklı.. bi bilen bulabilsem yaptırırım kesin
ayneenn cnmm yaa benimki sewer allahtan kahveyi
Bebek istiyolarsa yapacaklarr ayool kobaay bilee olsunlaa
Ben acımammmmmkızz sen yeni ewlisin sevişi niyezor yapıyyynn
ay sorma canım ya valla üşeniyorum yaaaBurası yeri değil ama bi süslen püslen giyin kadınsın sen demi yokkk nerde gereksiz formalite geliyo bana giyinsen ne olacak iki dakka sonra oda çıkacak Hemen olsun bitsin istiyorum 15 dakkada Kociş bana kamyoncu diyo zatenn ne bi duygusallık ne bi romantizm tık yok bende Eşimde tam aksine romantik duygusaldır bitsin sarılalım cilveşelim ister ay bana daral geliyoooo mıç mıç mıçççç
ay sorma canım ya valla üşeniyorum yaaaBurası yeri değil ama bi süslen püslen giyin kadınsın sen demi yokkk nerde gereksiz formalite geliyo bana giyinsen ne olacak iki dakka sonra oda çıkacak Hemen olsun bitsin istiyorum 15 dakkada Kociş bana kamyoncu diyo zatenn ne bi duygusallık ne bi romantizm tık yok bende Eşimde tam aksine romantik duygusaldır bitsin sarılalım cilveşelim ister ay bana daral geliyoooo mıç mıç mıçççç
ay nebileyim başlayana kadar angarya geliyo bişi izliyosam tv de reklam arası bekliomYazık adamcağıza git soyun geliyorum ben diyom oda kuzu kuzu gidip bekliyo
ay nebileyim başlayana kadar angarya geliyo bişi izliyosam tv de reklam arası bekliomYazık adamcağıza git soyun geliyorum ben diyom oda kuzu kuzu gidip bekliyo
ya evet kamyoncuyumm hatta ara sıra sollama beni sollarım seni gibi iğrenç arebesk söylemler içine giriyorum ama eğlenioruz çok ya
zaten o gecelikleri yapanlara çok bedduam var ne gereksiz bi iştir arkadass
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?